- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen de anladınGazozun içine uyku ilacı mı katacaksınBen masumca gazozumu içerken eterle mi bayıltacaksın
Hoşbuldum Canlar selamsız sabahsız daldım ama kusuruma bakmayın, geldiğim gibi gidiyorum sen beni gazozla bayıltacaksın çünkü, öyle hissediyorum o surat ifadelerinden
Öpüldünüz kaçtım![]()
Nirdeeeee sabah kesin artı birim 5 bardak su içtim çikan yok.Zirveye mi oynuyon doktorum eski mortim![]()
O iş bende![]()
Gel yavrum gel gelsene beni opsene![]()
Profildeki çok kışkırtıcı yavrum gel öpemmm seniiiiiiiiiiSiz ikiniz bana fena birşeyler yapacaksınız, o bakışlar beni bir ürpertti
Valla kaçtım, yok annem bu takım beni bile yer![]()
Resmen ellerimden kayıp gitti. Hevesim kursağımda kaldı. Arada muneyi etiketkeyek şansımı denerim geneHemsomm güveniyorum sana![]()
Tadini cikar bidahakine kaçıyorlar bizdenResmen ellerimden kayıp gitti. Hevesim kursağımda kaldı. Arada muneyi etiketkeyek şansımı denerim gene![]()
Bunu yan odada başbaşa konuşsaydık keşkemSiz ikiniz bana fena birşeyler yapacaksınız, o bakışlar beni bir ürpertti
Yanlışın var biz yemiyoruzSiz ikiniz bana fena birşeyler yapacaksınız, o bakışlar beni bir ürpertti
Gider o gider ödemdir. Dukan şeysi iç cumaya kadar.Nirdeeeee sabah kesin artı birim 5 bardak su içtim çikan yok.
Tez ödem atıcı bulmam lazım.
Yok canım yapmaz.insulin gibi değil o.icebilirsin.Gider o gider ödemdir. Dukan şeysi iç cumaya kadar.
Kuzum bişe sorucam sana benim kadın doğumcu doktorum bana glucophage vermişti 500mglık günde bi tane.ben karatay yapıyorum ya ekstradan bi düşüş yapar mı şekerimde.bugün aldım akşam ama içime kurt düştü.
Doktorun dediği gibi mi alim yoksa sabah akşam alsam bi sakıncası olur mu. Söz başka soru sormicamYok canım yapmaz.insulin gibi değil o.icebilirsin.
Yaaaa yapma nolursunSabah(limonlu su)08:30
1.5 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
2 çatal çilek reçeli
10 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Ara16:30
1 gün kurusu
Akşam18:00
4 kaşık pirinç pilavı
1 kase yoğurt
Salata
Yeşillik
Yatmadan önce dukan birası
Limonlu biberli yoğurt
Su:3.50 lt
Spor:şimdi hemen yapınca yazacağım
@MiuLego @begum75
Tercihler nereye dogru kayiyo seninMuneye de yürüdüm ya ölsem de gam yemem
Miuu kapanışı senle yapak kuzum muneden ekmek çıkmadı bize![]()
Tebrik ederim seni kayinvaliden ile konuşman doğru bir karar o seni anlar çünkü o da bir kadın. .helal olsun başkasi olsa böyle anlayışla davranamazdi..en azından vicdan rahat zamanla eşinle ile aranız düzelir insallahİyi geceler kızlar...
Kv gittim bugün konştm herşeyi enbaştan sona açık açık anlattm denileni dediğimi.
Kadın dinledi bana hak verdi.
Hakkmı helal ediyorm kzm eşler arasnda olur öyle şeyler dedi.
O demiş sen de oyzden demişsn. Ben seni çok seviyorm dedi.
Ben istyrm ki oğullarmla gelinlerm mtlu olsn başka hiçbşy istemiyorm siz mutlu olun yeter dedi.
Kv mi bikere daha çok sevdm allah onun ne dileği varsa versn.
Biliyodm zaten melek gibi bi insan bikere daha anladm ve söyledklerm için utanç duydm.
Keşke eşim de kv min değil yarısı çeyreği kadar olsaydı.
Akıl veren derdimi paylaşanlara çok çok teşekkr ederm.
Siz demesenz gtmeyecktm.
Tek tek alıntılayamıyorm tlf dan girdğm içn hepnzi çok seviyorm iyi ki varsnz.
İçim okdr rahatladı ki anlatamam...
Kasap çeerdek çitliyoTercihler nereye dogru kayiyo senin
Senin kasaplik halin gelmis