• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tebrik ederim seni kayinvaliden ile konuşman doğru bir karar o seni anlar çünkü o da bir kadın. .helal olsun başkasi olsa böyle anlayışla davranamazdi..en azından vicdan rahat zamanla eşinle ile aranız düzelir insallah:KK28:
Çook çok alim bir kadın. Eminim ki cennette en güzel yerde olur okdr iyi bir kadın. Allah tazı olsn ondan da sizden de.

Çook çok alim bir kadın. Eminim ki cennette en güzel yerde olur okdr iyi bir kadın. Allah tazı olsn ondan da sizden de.
Gönlünü ferah tut belkide annesi konuşursa esin değişir değerini anlar allah sabır versin canim sanada..:KK39:

Çok geçmiş olsun şükür hemen müdahale edilebilmiş :KK66:
Allah korusun o korkuyu bir daha yaşama inşallah ....Aminnn
Teşekkürler, amin yazık ya dilleri de yok anlatamıyorlar derlerini, umarım daha önemli birşey çıkmaz, kuzum 4 yaşında her sene hastanede yattı 1 ay :(

Canım benim demek tam zamanında götürdün bak geç kalmadınız şükür:KK200:
İnşallah hemencik iyileşr sapasağlam sizle olmayava devam eder ki:KK200:
Evet, bu 4. Kere tam zamanında götürüyoruz, bize dönüyor kara kuzum,alışkanlık oldu gözüm hep üzerinde..

Sporumu yaptım ip atladim 150 1 saat tempolu yürüyüş 8000 adım denk geldi..squat yaptım 100 yeterli nevrim döndü :confused::confused::confused:
Vaaaaay
Bravo
Sporu düzenli yap emi kuzucum
Bi gğn yüklenip ertesi günü boş geçirme sakın
Düzenli spor sıkılaştırır:KK19:

Çok şükür canım ne güzel senin gibi ilgili sahibi var:dua:
Ah ya keşke bir sorunu çıkmasa, diğer kedi daha veteriner yüzü görmedi aşılar haricinde, bu kuzum hep hasta hep sorunu var, bir de büyük sorunlar hep :( çok endişeleniyorum birşey olacak diye :(

Back
X