Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hadi sağıcakla varın.. soğuk ama alışırsın kız :)

canım o detokslarla bu detokslar aynı değil.. ismi aynı :)
vaytın yazdığını gördün.. Nego Nego de çok yaptı pattis detoksu ve sağlam eksi getirdi..

pattis detoksu çok aç da bırakmıyor diye biliyorum

çarşamba ve perşembe yap derim..

Nego Nego nasıldı detoks sen de 2 gün yapmıştın dimi?
Canım beni biliyorsun modifiye her detoksum:KK70: tuz kullanmama rağmen, bir gün kahvaltı yapmama rağmen 2 küsür kilo gitti 3 günde. malipina malipina sende 3 kilo kesin gider diyorum iki günde :super:

Menüm
Sahur 1 gibi
2 hurma
1.5 dilim t.b. ekmeği
1 haslanmis yumurta
peynir zeytin
1 bardak kefir
Iftar 18 de
1 kase tarhana corbasi
1 kase yoğurt
bol brokolili kapya biberli ton balikli salata
1 kupa cay 1 kare bitter
Sekersiz Kahve icerim
Su: 1.5 lt. anca olur
Spor: 30 dk. tempolu yuruyus. Ilave olursa etiket yaparim :KK66:
@MiuLego @nehirnil111 mortim @Portakal Sulu Ordek
Allah kabul etsin canım. Moralin bozuktu sanki iyimisin şimdi?

Canım beni biliyorsun modifiye her detoksum:KK70: tuz kullanmama rağmen, bir gün kahvaltı yapmama rağmen 2 küsür kilo gitti 3 günde. malipina malipina sende 3 kilo kesin gider diyorum iki günde :super:
İnşallah kuzum valla 90da takılı kaldım tartıya çıktıkça sinirim bozuluyo :bicak:

İnşallah kuzum valla 90da takılı kaldım tartıya çıktıkça sinirim bozuluyo :bicak:
İnersin rahat ol ;) detoksdan da bu kadar tırsma olsa bana olurdu bir şey envai çeşit detokslardan :KK70:
Vücut gerçekten arınıyor hafifliyor. Ben spor da yapmıştım, aslında detokslarda pek tavsiye edilmiyor spor.

Ay yatılı zor. Şehir dışından mı geliyorlar, bazıları aynı şehirde de kalıyorda :deli:
Anlaşabiliyormusunuz kadınla?
Şehir dışı canım, babam öğle 2 de isteyken haber verdi sağ olsun :ruh: aramizdaki saygi ve mesafeyi hic bozmadik öyle takılıyoruz bayramdan bayrama:olamaz: kardeşim gelecem diye tutturmuş, 5 yaşında (geç yaşta sahip olunca çok simarttilar her istediği emir)

Menü paylaşayım hazır bebiş uyumuşken
Kahvaltı 11.00 tereyağında 1yumurta 2dilim kepekli ekmekle yapılmış kaşar sucuk peynir,4tane zeytin
2saat sonra 2bardak çay
15.00 küçük bi kase yeşil Fasulye
Akşam 19.00 1tabak karnabahar köftesi
1,5litre su devamı gelicek inş
@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife

Back
X