Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ama dr bana bugün yeme dedi:rolleyes:,daha doğrusu haşlanmış ye,kızartma yeme dedi
Kolesterol az yüksek çıkmış :skandal:
Gençken kilo almamak için yeme,sonradan şekerdi kolesteroldu çıkmasın diye yeme ,offf:KK34:
Ned
Ama dr bana bugün yeme dedi:rolleyes:,daha doğrusu haşlanmış ye,kızartma yeme dedi
Gençken kilo almamak için yeme,sonradan şekerdi kolesteroldu çıkmasın diye yeme ,offf:KK34:
Nedir bu cektigimiz

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugün uzun bir aradan sonra ilk kez geç uyandım :KK48: Geç dediysemde 07:45de :KK48: o fazladan 45 dakika bile nasıl iyi geldi anlatamam size :KK68:
Kızlar uyanmasın diye kahvemi yaptım gık çıkarmadan oturuyorum hatta :KK48: Gerçi büyük kız top patlasa uyanmaz ( ama nasıl birşeyse odasına parmak uçlarında da girsem çaki gibi anında kafayı kaldırıp hayırdır diye sorar :KK70: :KK70: :KK70: aklı gidiyor gece karnı yada beli açılacak da bende olsam görülecek diye :KK70: )

Dün gece arkadaşım aradı :KK66: kendisi daha evvel yeğenine çok gitmek istediği bir eğlence merkezine söz vermiş eğer karnesi iyi gelirse diye :KK48: Tabi yanına arkadaş olsun diye benim kuzuyada aynı sözü verdi ve tabiki ikiside şimdi tatil modunda olunca ne zaman gideceğiz diye biz Anneleri yemişlerdi :KK70:
Yeğeni Malkaradan geldi dün ve hemen bugün o eğlence merkezine diye tuturmuş :KK48:
Bugün nasipse oraya gitmeye karar verdik :KK66: ve mutlaka yemek yiyelim de diyeceklerdir ( özelikle çocuklar malum bayılırlar dışarda yemeğe )
Ben ama o konuda çok rahatım çünkü kesinlikle kaçamak sayılacak bir şey yemeyi düşünmüyorum :21::21::21::21:

Bol bol da yürüyeceğimize göre sıkıntı yok :21:
Cumaya bomba gibi bir giriş yapacağım ;)
Fıstık benim olacak vuracağım kırbacı vuracağım kırbacı :D :D :D :D

begum75 begum75 Ballı çörekcik pazartesi :25 dakika tempolu 62,5 , salı : 35 dakika tempolu 87,5 + 30 dakika pilates 90 : 177,50 point :KK16: spor çok zayıf bu hafta yapma isteğim yok çok dikkatli olduğum halde hala alt rakam göremedim :KK51: bugün eve gidersem ki zor gibi belki yapacağım yapamazsam da bugün yürüyüşüm olacak gibi :spor::sus::KK60:

Günaydın canlar :KK200:

kedi-uykusu_312309_m.webp

@MiuLego bu hafta sana yediklerimi yazacaktım koruma menülerim diye unuttum:KK53: pazartesiden başlayayım :KK200: begum75 begum75 :KK15:

Pazartesi;

Sabah; 07:30 - 1 ufak kase nesfit meyveli + süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - Yarım kase ezogelin çorba + yarım porsiyon etli bezelye yemeği + 1 kase salata
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - 1 paket eti gong sade :oops:/ canım hiç yemek istemedi atıştırdım + beyaz peynir 1 dilim

Salı;

Sabah; 07:40 - 1 ufak kasenin yarısı nesfit meyveli + 150 ml süt / bitti nesfit daha almam yulafa devam:KK45:
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - Yarım kase tarhana çorbası + 3 ad.ufak kadınbudu köfte + 1 kase salata büyük
Ara; 15:45 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Ara; 16:15 - 2 ad.ceviz ve suyu
Akşam; 19:15 - 250 gr çinekop balığı tava + 1 kase salata

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugün uzun bir aradan sonra ilk kez geç uyandım :KK48: Geç dediysemde 07:45de :KK48: o fazladan 45 dakika bile nasıl iyi geldi anlatamam size :KK68:
Kızlar uyanmasın diye kahvemi yaptım gık çıkarmadan oturuyorum hatta :KK48: Gerçi büyük kız top patlasa uyanmaz ( ama nasıl birşeyse odasına parmak uçlarında da girsem çaki gibi anında kafayı kaldırıp hayırdır diye sorar :KK70: :KK70: :KK70: aklı gidiyor gece karnı yada beli açılacak da bende olsam görülecek diye :KK70: )

Dün gece arkadaşım aradı :KK66: kendisi daha evvel yeğenine çok gitmek istediği bir eğlence merkezine söz vermiş eğer karnesi iyi gelirse diye :KK48: Tabi yanına arkadaş olsun diye benim kuzuyada aynı sözü verdi ve tabiki ikiside şimdi tatil modunda olunca ne zaman gideceğiz diye biz Anneleri yemişlerdi :KK70:
Yeğeni Malkaradan geldi dün ve hemen bugün o eğlence merkezine diye tuturmuş :KK48:
Bugün nasipse oraya gitmeye karar verdik :KK66: ve mutlaka yemek yiyelim de diyeceklerdir ( özelikle çocuklar malum bayılırlar dışarda yemeğe )
Ben ama o konuda çok rahatım çünkü kesinlikle kaçamak sayılacak bir şey yemeyi düşünmüyorum :21::21::21::21:

Bol bol da yürüyeceğimize göre sıkıntı yok :21:
Cumaya bomba gibi bir giriş yapacağım ;)
Fıstık benim olacak vuracağım kırbacı vuracağım kırbacı :D :D :D :D
Ve aleyküm selam oynakların başı :-).

İyi eğlenceler :68:

Sen kilomu aldın deynebim ?
Kırka kadar kuzuyu, kırktan sonrada kuzunun yediğini yiycekmişin :45:

Back
X