• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego Menüm belli kaptanım akşam ki yemek olayı da değişti :KK31:Ceviz gerçekten kabız mı yapıyor ya hala lavaboya çıkamadım 2.gün affedersin de :işsiz:

Sabah; 07:50 - 1 kupa süt + 1 çay kaşığı tarçın + 30 gr yulaf
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme
Öğle; 12:00 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 dilim ıspanak krep/krep denilen şey püre gibi bir şey anlamadım ama açım:KK45:+ 1 büyük kase salata
Ara; 13:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Ara; 15:00 - 2 ad.ceviz ve suyu
Akşam; 19:00 - 1 kase domates çorbası + 1 kase salata + 2-3 tane de anca kızartma kanat

öpüşün öpüşün bizi öpen yok :63:

ceviz kabız yapar ben o yüzden yanına da hep günkurusu da yerim

akşamki kızartma but olmadı :KK20:

gerisi gayet güzel:rapci:

Herkese merhaba
:KK31:
Güzel bir gün olsun herkes için
:-)
Kızlar ben daha iyiyim bugün ama üzerimde bir yorğunluk var, dün 24 saatin 20 saatini uyuyarak geçirdim, bugün de uyandım ama hala yorgunum anlamadım niye böyle
:KK43:
Nazar değdi kız :110::nazar:

nie kıskanim aramızda 2 yaş var alt tarafı.ayrıcana ben genç gösteriyorum:63::63:
yav-he-he--i831008-600.webp

ceviz kabız yapar ben o yüzden yanına da hep günkurusu da yerim

akşamki kızartma but olmadı :KK20:

gerisi gayet güzel:rapci:

Kaptanım belki yemem onu da yazdım ama canım hiç bir şey istemiyor aslında onlar kızartıp getirtecekler ya ayıp olmasın diye 1-2 tane almaya çalışacağım:bicak:kabız yaptığını tam anlamamıştım kötü oldu bu ne yapmam gerek ya yarına çıkmam için :KK43:

Kaptanım belki yemem onu da yazdım ama canım hiç bir şey istemiyor aslında onlar kızartıp getirtecekler ya ayıp olmasın diye 1-2 tane almaya çalışacağım:bicak:kabız yaptığını tam anlamamıştım kötü oldu bu ne yapmam gerek ya yarına çıkmam için :KK43:
2-3 dilim ananas ye :rolleyes:yoksa günkurusu ye:)

Back
X