- Emoji Skoru
- 78.587
- Puanlar
- 798
Geçmiş olsun canım ne olduÇok teşekkürler eflalim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım ne olduÇok teşekkürler eflalim
![]()
Aynen öyle, ilaçlardan fayda yok, bu kadar yorgunluğun açıklaması da yok artık, 2,5 saattir uyanığım bıraksalar bir 20 saat daha uyurum kafamı tutamıyorum..bir iki gün daha geçmezse doktora gidicem artıkOku canım zarar gelmez
Sen yapta sonra atarsın![]()
Malinin her cuma beklediğimiz şeyiPoh ne ki![]()
Ni ha ha ama cuk oturdu beeeeal işte
ağız tadıyla iki dakka gömemedim yaa
![]()
o da olur nilişkom tabiGün kurusu yokta normal sarı kayısı olur muananas evde yok almaya zamanım da yok eşime aldırsaydım keşke demin markete gitmişti
![]()
Amin amin hepimiz
Git kuzum belki vitamin eksikliği falan vardırAynen öyle, ilaçlardan fayda yok, bu kadar yorgunluğun açıklaması da yok artık, 2,5 saattir uyanığım bıraksalar bir 20 saat daha uyurum kafamı tutamıyorum..bir iki gün daha geçmezse doktora gidicem artık
![]()
akşam da güzelce ye hastasın zaten zayıf düşmeMenü de yazayım
Sabah 5-6 kaşık meyve püresi
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
İki lokma kadar fırında et
Akşam
Daha belli değil
Tek harfi değiştirsen bulursun bence![]()
ben napim kası benim kocam kasap löp et seviyoay alıntılarım gitti ya yanlışlıklaaaa
@malipina kıskanma bebem senin de olru çalış çalış![]()
nehirnill, griple başladı, grip geçti ama dün bugün inanılmaz bir yorgunluk var, gözlerimi açık tutamıyorum, 24 saatte 20 saat uyudum hala sanki haftalarca uykusuz kalmış gibiyimGeçmiş olsun canım ne oldu![]()
Hem de cok fena ben izindeyken nasil bassdecek acabamorti mi oluyonuz![]()
kaslı halini gördü mü kasap hiç?ben napim kası benim kocam kasap löp et seviyo![]()
Hem de oyle boyle degilÇakıl ile evet geçen 3 hafta morti olduk ikimizde kilo veremedik bu sefer iddialıyız bakalım. Değil mi @cakil80![]()