- Emoji Skoru
- 6.648
- Puanlar
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada sana merhaba demedim brn sanırım, hoşgeldinYeni gibiyim:) gruba yeni katıldım ama takipciydim![]()
Of ya of hurma deyince detox deyince aklıma bir söz geldi ama yazasım var ama çok kötü bir espri. Neyse yazımıyım kendi kendime yaptım güldüm bittiMenum bugün böylede detox uyguladım. .hurma detoxu...
Uyanır uyanmaz 2 bardak su biri limonlu..
Sabah 11:00=1 kase yoğurt ev yapımı 7 hurma
Oglen 15:00= 1 kase yoğurt 7 hurma
Akşam 18:30=1 kase yoğurt 7 hurma
Kahvesiz asla yapamam kendime gelemem 1 şekersiz türk kahvesi ictim..
Yatmadan süt kuru yapar yatarım bugün de böyle bakalım yarına ne sonuç alacam..
2 litre su icildı 1 litre daha içerim. .
Spor olarak: 300 ip atlama 45 dakika tempolu yürüyüş 100 squat..
Offf geçmiş olsun kuzuAşırı çok aşırı asirinin da asirisi disim agriyor yeni dolgu yaptığı böyle bi sızlama yok ne soğuk ne sıcak bi halt yiyemiyorum elma bile siramiyorum bide ön disim az bi rüzgar gorse havaya çıkıyor agri
Ayyy canım ya bekarken bende aylarca kalırdım çok büyümezdi tartışmalar ama evlendikten sonra anlatamayacağım bi his geldi oturdu rahat edemiyorum resmen ana kucağındaBundan önce yoktu böyle sorunlar 2 ay kaldığım zamanlar da oldu zaman geçtikçe değişmeye başladı tavırlar falan zoruma gidiyor bazı sözler hareketler evim biraz yakın olsa çoktan gitmiştim ama maalesef ki çok uzaktayım
Çok realist bi çalışma olmuş
Oww gönlümün ressamisin yakamoz
Yarın ayvayı o kesin![]()
Takım takım miu öpen sopa yer benden söylemesi kazan kaldırdım yonetime herkes sadece ama sadece beni sevecek beni opecek işte o kadar![]()
Ne kadar agirliklari kol bacak nerde kullanacaksinEki Görüntüle 2100872 Ağırlıklarım geldi kızlar avondan aldım bayağı ağır bu benim çok işime yarayacakkk![]()
Bu arada sana merhaba demedim brn sanırım, hoşgeldin
Tebrik ederim canim gayet iyi vermişsin yüzden gayet iyiGunaydinnnnnnnn.
Ilk bildirim benden gelsin
Wc bekleyemiycem.
Eksi 1300
Yüzde 1.76![]()
OhhhhhhGunaydinnnnnnnn.
Ilk bildirim benden gelsin
Wc bekleyemiycem.
Eksi 1300
Yüzde 1.76![]()
Geçmiş olsun canımiyi akşamlar. sonunda soğuk beni de vurdu. bu sabah boğaz ağrısıyla uyandım![]()
7 takım bi deliye kalmis sayfaları dolduruyormus
Aaaaa kimmiş ki
Ay bende bilmiyorum öyle dediler
Aaa 7 tk deli yok diye biliyorum ben
Olurmu canim sen yanlış biliyorsun hiç akıllı yokmus![]()
Oooo hayırlı olsun, sağ salim kucağına alsın kardeşinSuprayz yarınaaaa soylememteyze oluyorum da onun sevinci var
![]()
Hadi yaValla siz kediyi kapmışsınızdır diye düşündüm ama bence baykuşda güzel asil hayvan millet biraz ürkütücü bulsa bile ben çok beğenirim
Kız bizde eşşek biraz sıkıntı olunca mecbur rica ettim de sağ olsun Kazen kırmadı yoksa ciddi ciddi eşşek yüzünden arkadaşlarımızdan gitmeye niyetlenen vardı hatta Kazen bile ilk şaka sanmış da sonra sağ olsun duruma el koydu eşşek yerine kelebek geldi![]()

Olsun kuzu hastalığın geçsin tekrar toparlarsin
Kubizmin Türk esintileriyle tekrar yorumlanması
![]()
Tebrik ederim canim gayet iyi vermişsin yüzden gayet iyi
Ohhhhhh
Missss
Cansiniz siz ya
Bir günde 3 çalışma beni yordudinleneyim
Eki Görüntüle 2100779
@Ausencia seni çizmeden olmaz hamilelikten dolayı pek bir pamuk oldun ondan seni aşk pıtırcığı çalışmam olarak çizdim![]()
Evet canım korumadayım,boy 163 kilo geçen hafta 63.8 idi,son 2 haftada 400 gr alınca Miu sopa gösterdi bana
-100 istedi bu hafta,
şakasına morti ararken aus talip oldu bana mortiliğe,yarın yenilirsem gebe kadına yenileceğim
![]()
Canım inşallah hayırlısı olur senin için, üzülmen çok normal ama yıpratma kendiniİyi geceler kızlar. Nasılsınız
Ben bugün baya stresli bı gün geçirdim gelemedim
İş mevzusu maaşımı alınca son olacak
Bir yer var görüşmeye gideceğim hafta sonu , tanıdık bir yer
Muhasebede açığı varmış , oraya gerçeğim olursa
Çok üzüldüm bugün , bir kaç kişi kalacak mecburen ben ve bir iki arkadaş ayrılacağız tipik yrngecim ben çok üzülüyorum , ayriliyorum arkadaşlarımdan diye
Kuzu ben nazara inanırım ve şahsen hamile kalsam 8 haftalık olana kadar söylemem kimseyeArkadaslar aklıma bi soru takildi yardimci olursaniz cok sevinirim.anne karnindaki cenine nazar deger mi? Mesela benim esimin ailesi aşırı derecede kem gozludur beni de hic sevmezler sagolsunlar.ben hamileligimi ogrendigimde eşim soylemisti onlara.sonra bebegimin kalp atisi falan duyulmamisti.sizce nazar beddua falan mi ettilerde bebegim oyle oldu acaba