• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:KK200:Menum bugün böylede detox uyguladım. .hurma detoxu...

Uyanır uyanmaz 2 bardak su biri limonlu..:KK50:

Sabah 11:00=1 kase yoğurt ev yapımı 7 hurma:kk77:

Oglen 15:00= 1 kase yoğurt 7 hurma :kk77:

Akşam 18:30=1 kase yoğurt 7 hurma :kk77:

Kahvesiz asla yapamam kendime gelemem 1 şekersiz türk kahvesi ictim..

Yatmadan süt kuru yapar yatarım bugün de böyle bakalım yarına ne sonuç alacam..:KK50:

2 litre su icildı 1 litre daha içerim. .:eğlence:

Spor olarak: 300 ip atlama 45 dakika tempolu yürüyüş 100 squat..:spor::spor::spor::spor::KK200::KK200:
Of ya of hurma deyince detox deyince aklıma bir söz geldi ama yazasım var ama çok kötü bir espri. Neyse yazımıyım kendi kendime yaptım güldüm bitti
:KK70:

Aşırı çok aşırı asirinin da asirisi disim agriyor yeni dolgu yaptığı böyle bi sızlama yok ne soğuk ne sıcak bi halt yiyemiyorum elma bile siramiyorum bide ön disim az bi rüzgar gorse havaya çıkıyor agri
Offf geçmiş olsun kuzu

Bundan önce yoktu böyle sorunlar 2 ay kaldığım zamanlar da oldu zaman geçtikçe değişmeye başladı tavırlar falan zoruma gidiyor bazı sözler hareketler evim biraz yakın olsa çoktan gitmiştim ama maalesef ki çok uzaktayım
Ayyy canım ya bekarken bende aylarca kalırdım çok büyümezdi tartışmalar ama evlendikten sonra anlatamayacağım bi his geldi oturdu rahat edemiyorum resmen ana kucağında

Çok realist bi çalışma olmuş :KK53::KK70:

Oww gönlümün ressamisin yakamoz:KK57: atatürk portrene bayildimmmmm:KK68:

iyi akşamlar. sonunda soğuk beni de vurdu. bu sabah boğaz ağrısıyla uyandım :hasta:
Geçmiş olsun canım:KK200:

7 takım bi deliye kalmis sayfaları dolduruyormus
Aaaaa kimmiş ki
Ay bende bilmiyorum öyle dediler
Aaa 7 tk deli yok diye biliyorum ben
Olurmu canim sen yanlış biliyorsun hiç akıllı yokmus:deli::deli:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Suprayz yarınaaaa soylemem:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: teyze oluyorum da onun sevinci var:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Oooo hayırlı olsun, sağ salim kucağına alsın kardeşin :KK68:
Valla siz kediyi kapmışsınızdır diye düşündüm ama bence baykuşda güzel asil hayvan millet biraz ürkütücü bulsa bile ben çok beğenirim :KK66:
Kız bizde eşşek biraz sıkıntı olunca mecbur rica ettim de sağ olsun Kazen kırmadı yoksa ciddi ciddi eşşek yüzünden arkadaşlarımızdan gitmeye niyetlenen vardı hatta Kazen bile ilk şaka sanmış da sonra sağ olsun duruma el koydu eşşek yerine kelebek geldi :KK48:
Hadi ya :KK48: iyi bari orta yol bulunmus:super:
Menü verem wayt kızmasın daha fazla
Sabah
5-6 kaşık meyve püresi

Öğlen

1 kase mercimek çorbası
2 yudum fırında et

Akşam
1 parça fırında et
Ispanak buharda
3-4 kaşık meyve püresi

Gece
1 bardak süt ya da ayran
@Whiteblacklife @MiuLego @hepfit @Sarayca
Yarına artı geliyorum gümbür gümbür :KK43:
Olsun kuzu hastalığın geçsin tekrar toparlarsin:KK19:
Kubizmin Türk esintileriyle tekrar yorumlanması
:KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bir günde 3 çalışma beni yordu :KK8:dinleneyim :uykucu:
Eki Görüntüle 2100779
@Ausencia seni çizmeden olmaz hamilelikten dolayı pek bir pamuk oldun ondan seni aşk pıtırcığı çalışmam olarak çizdim :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Evet canım korumadayım :KK45:,boy 163 kilo geçen hafta 63.8 idi,son 2 haftada 400 gr alınca Miu sopa gösterdi bana :63:-100 istedi bu hafta,:KK53:şakasına morti ararken aus talip oldu bana mortiliğe,yarın yenilirsem gebe kadına yenileceğim :skandal:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
İyi geceler kızlar. Nasılsınız
Ben bugün baya stresli bı gün geçirdim gelemedim

İş mevzusu maaşımı alınca son olacak

Bir yer var görüşmeye gideceğim hafta sonu , tanıdık bir yer

Muhasebede açığı varmış , oraya gerçeğim olursa

Çok üzüldüm bugün , bir kaç kişi kalacak mecburen ben ve bir iki arkadaş ayrılacağız tipik yrngecim ben çok üzülüyorum , ayriliyorum arkadaşlarımdan diye
Canım inşallah hayırlısı olur senin için, üzülmen çok normal ama yıpratma kendini:KK60:
Arkadaslar aklıma bi soru takildi yardimci olursaniz cok sevinirim.anne karnindaki cenine nazar deger mi? Mesela benim esimin ailesi aşırı derecede kem gozludur beni de hic sevmezler sagolsunlar.ben hamileligimi ogrendigimde eşim soylemisti onlara.sonra bebegimin kalp atisi falan duyulmamisti.sizce nazar beddua falan mi ettilerde bebegim oyle oldu acaba
Kuzu ben nazara inanırım ve şahsen hamile kalsam 8 haftalık olana kadar söylemem kimseye :confused: bi de sen sürekli kendine bebene maşallah de dilinden düşürme. Ha buna rağmen de başımıza istemediğimiz bisey gelirse herşey allahtan deyip oluruna birak:KK36:

7.takım hiperstar-süperstar.webp

kızlar günaydın :KK36:
tablomuzu kontrol edebilirmiyiz :KK31::KK31::KK31:

HİPERSTARLAR
@Nevreste
@nehirnil111
@malipina
@Whiteblacklife
@Ytmz

SÜPERSTARLAR
@Antepia27
@ecemavi