• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy sağol mavi kedicim çok az gidiyor canım ya eskiden böylemiydim :KK43:
Her zaman aynı hızda gitmez ki kiloları alırken her hafta düzenli duEnlimi alıyorduk verirkende dönemsel iniş çıkışlar olacak tabi

Her zaman aynı hızda gitmez ki kiloları alırken her hafta düzenli duEnlimi alıyorduk verirkende dönemsel iniş çıkışlar olacak tabi
valla ben alınca hep alıyorum hep alıyorum.. pelkü şans eseri sabit kaldığım bir kaç dakika oluyordur :KK70:

Aynı boyumz hemen hemen. 63 le koruma yapma be ya . Az söyle 60 neyin ol. Ben 59 istiommmmm

Açıkçası şu anki hedefim göbeğimin inmesi ama ne düzenli olarak spor yapabiliyorum ,ne de kür.Az havalar ısınsın ,sabah yürüyüşüne başlayacağım ,o zaman lara1-2 kilo daha iner diye ümit ediyorum.:KK69:

Baya üzerine gelirler ha aman yenileyim deme daha vermeyi düşünüyormusun yani bazı arkadaşlar boy mesela 65 10 kilo altı olsun diye düşünüyor sende o varmi
Yok:KK53:

Bu kankalar bahsedildiği kadar işe yariyor mi :KK45:

Düzenli kullansam işe yarar elbet te.benim gibi 1 gün yiyip 5 yemezsen bir işe yaramaz:ıslık:

valla ben alınca hep alıyorum hep alıyorum.. pelkü şans eseri sabit kaldığım bir kaç dakika oluyordur :KK70:
Bende hatırladığım hep aldığım ama her hafta 700 gram falan mi yani dimibakalım vereceğiz ins taksit taksit

Evet tamda istediğimiz gibi mium :confused::confused:
işte bu beeeeeeeeee ponponlarımı hazırlayayım:KK53:
Kızlar kilomu dikkate almayınız 12 de kilo bildirimi yapcam
harikassın yakamozum işte bu
kendine geldin
hee hiç inmese bileee
bu kilon da iyi
çookı verdiğin haftalara sayarız bebişim
Yokkk gelcem valla dun aksam esim uat kismin sisti dedi :KK43: ben direk uste aliyorum moralim bozuldu.
sen gel hemen eritiriz kii:KK60:

Ayy sağol kuzucum daha ne resimlerim var o
1 saatlik bi çalışmaydı oğlum anaokuluna giderken 10 kasım için yapmıştım
Ataturk cok super olmus gayet başarılı meyvelerde çok tatli alıp yiyesim geldi masallah

Back
X