• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi geceler kızlar. Nasılsınız
Ben bugün baya stresli bı gün geçirdim gelemedim

İş mevzusu maaşımı alınca son olacak

Bir yer var görüşmeye gideceğim hafta sonu , tanıdık bir yer

Muhasebede açığı varmış , oraya gerçeğim olursa

Çok üzüldüm bugün , bir kaç kişi kalacak mecburen ben ve bir iki arkadaş ayrılacağız tipik yrngecim ben çok üzülüyorum , ayriliyorum arkadaşlarımdan diye
Rabbim hayırlı kapılar acsin canım

Tebrik ederim kızlar :KK9:
Ama nehirnille Begüm duymasın Kelebekle ,Betülü daha çok tebrik ederim :sus:

Gunaydinnnnnnnn.
Ilk bildirim benden gelsin
Wc bekleyemiycem.
Eksi 1300
Yüzde 1.76:ıslık:

geçen hafta 57,1
bu hafta 57,0
o kadar spor yaptım demekki çok yemişim anca yediklerim erimiş :kızgın:
@MiuLego :KK43:

@MiuLego kaptanım kilo olarak yine hayal kırıklıklarım var aslında fazla lavaboya çıkamadım ve gece 2 buçuğa geliyordu uyudum sabah zor uyandım biraz bekledim ama inmedi maalesef :KK43: Yine çok niyetlendim 51 rakamını çekmeye:KK51:dün arkadaşların gelmesi kötü oldu geç gittiler duş al etrafı toparla dinlenemedim :KK51:geç saatte arkadaşla kahve de içtim ama zararlı bir şeyim yok tavuk budu dışında minik olanlardan yedim 3-4 tane :cry:

Geçen hafta 52.4
Bu hafta 52.3
Fark - 100
Yüzde %0,19

Eki Görüntüle 2100911

İlk sen duy şekerim :confused::confused::confused:
Geçen hafta: 88.5
Bu hafta: 87.4
Fark: -1.1
:KK71::KK71::KK71::KK71:

e bi de siz duyun:KK66:
@MiuLego @Ausencia @ada81 @hepfit

Amiiiinnnn canim benim cok sagol insallah.birdahakine dogurana kadar soylemicem
Öyle yap canim en iyisi kaynanan gil uzak mesafedeyse söyleme yok var diye ısrar ederlerse de tepkini koy.doguncada ben nazara çok inanıyorum oyuzden söylemek istemedim dersin

İyi geceler birazcık geç oldu ama paylaşayım menümü.
Kahvaltı 10.00 2yumurta haşlanmış,2dilim kepek ekmeği,5tane zeytin,bol salata,terayağı 2çay kaşığı,3dilim peynir,lor peyniri
Ara 2tane mandalina
2bardak çay
Akşam 18.00
Tavuk tantuni,salatalık turşusu
2;5litre su
@MiuLego @Whiteblacklife
Menü çok güzel balım sadece perşembe günleri odem yapacak şeyler yeme tartı için turşu odem yapabilir canim

Dün konuştuğumuz gibi canım artık sağlıklı düzenli beslenip kararında kilo verip kararında alıyoruz cozutmayınca aç kalmak zorunda da kalmıyorsun böyle böyle oturacak rayına inşallah :KK200:
İnşaallah canım aynen. Kabullenmem uzun sürdü ama:KK70:

Bidaha olursa soylemicem zaten kendi aileme bile soylemiycem.kem gozluleri de Allaha havale ediyorum.ne bicim insanlarmis ya
Ben saklayamazdım sanırım.Sanırım o sevinçle yine saklayamazsın gibime geliyor.Her insanı az da olsa çekemeyen vardır ,bence olacağı varsa ,düşeceği varsa düşüyor ,tabi belki de sizin dediğiniz gibidir bilemem.

Valla ben de aksam çok korktum. Bugun misafir falan derken su az icmistim yavrum bastı yaygarayi. Hemen rezene ve bol su içtim. Regl zamanı da sanırım süt azalıyor. Ben buraya yazmadım bak. Sabah lari 1 tatlı kaşığı tahinpekmez yiyorum oluşum un hatrına
Senin bebiş kaç aylık canım

Tebrik ederim canım harikasın be :KK9::KK73:

Bence de kaptanım kendini teselli ediyor :rolleyes::KK70:

Vallahi ya bir şoka girdim çıkamadım vuramadım :rolleyes:hemen başlıyorum taramaya :rolleyes:Ördek seni vuracağım sonra tekrar diriltip tekrar vuracağım öyle kolayca ölmek çıkmak yok :KK70:
Eki Görüntüle 2100941 Çok pis nişan alırım:p
Eki Görüntüle 2100942 Eki Görüntüle 2100943 Az zıplatayım seni dur :rolleyes:
Eki Görüntüle 2100944 Eki Görüntüle 2100945 Begüşle sağlı sollu vuruyoruz çok zevk alıyoruz harika :rolleyes: @begum75 :KK70:

Piştin mi ördek bu hafta nasıl bir ziyafetle ineceksin mideye:KK33:yenmeye doymadın kız :KK30::rolleyes:
Eki Görüntüle 2100963

Bakalım çay mı yemek mi hiç bilmiyorum bugün arayacağım kaç gibi millet gelecek diye :KK70:

Tebrik ederim canım :KK9::KK73:
ellerine sağlık nilişkom ohhhhhhhhhhhhhhh:rolleyes:
çok açım pişmişinden bir çatal alırım:confused::kk77:
oyy aşkım bunu duymak istiyodum aferin hep boyle ol hep beni sev en cokk beniiiii :KK53::KK74::KK74::KK74:

asla şüphen olmasın sarı pabuçlum:KK200:

Ben saklayamazdım sanırım.Sanırım o sevinçle yine saklayamazsın gibime geliyor.Her insanı az da olsa çekemeyen vardır ,bence olacağı varsa ,düşeceği varsa düşüyor ,tabi belki de sizin dediğiniz gibidir bilemem.
Insan bi kayıp yasayinca acaba yine ayni mi olcak yada nazar mi degdi yada sorun neydi diye düşünüyor deynebim.daha tedbirli davranmak istiyor ister istemez.bidahakine soylemem insallah olursa.sence oyle midir doğacağı varsa nazar etki etmezmi

@MiuLego kaptanım kilo olarak yine hayal kırıklıklarım var aslında fazla lavaboya çıkamadım ve gece 2 buçuğa geliyordu uyudum sabah zor uyandım biraz bekledim ama inmedi maalesef :KK43: Yine çok niyetlendim 51 rakamını çekmeye:KK51:dün arkadaşların gelmesi kötü oldu geç gittiler duş al etrafı toparla dinlenemedim :KK51:geç saatte arkadaşla kahve de içtim ama zararlı bir şeyim yok tavuk budu dışında minik olanlardan yedim 3-4 tane :cry:

Geçen hafta 52.4
Bu hafta 52.3
Fark - 100
Yüzde %0,19

Eki Görüntüle 2100911
Gelecek o 51 balım zamanla sabır balim sabır

Insan bi kayıp yasayinca acaba yine ayni mi olcak yada nazar mi degdi yada sorun neydi diye düşünüyor deynebim.daha tedbirli davranmak istiyor ister istemez.bidahakine soylemem insallah olursa.sence oyle midir doğacağı varsa nazar etki etmezmi
kurban olurum sana
inşallah sağlıcakla bebeğin olcak ve kucağına alacaksın kokom:KK200:

Gunaydin kizlar hemencecik kilomu soyleyim dedim nalum cuna bizde isler yogun son gun telasi eski kilomu hatirlayamadim ama
Yeni kilom 85.3
Eski kilon sanirim 85.5 ya da 85.7 idi emin degilim
Bu arada kayitlara gecebilir proteinle uykum gelmiyor karbonda cok uykum geliyor
Çakıl bu hafta iyi bir eksi bekliyorum senden dikkat et emi canim

Back
X