- Emoji Skoru
- 30.728
- Puanlar
- 598
Tebrikler nefs bravooooooooooo bravooooooooooo
Sağol waytimm ama alıp alip veriyorum kizz bi önceki hafta 53.1 idim sonra aldim geri verdim
Hiç istikrarlı değilim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler nefs bravooooooooooo bravooooooooooo
Korumada normal balım önemli olan belli rakamlar arasında kalabilmek
Sağol waytimm ama alıp alip veriyorum kizz bi önceki hafta 53.1 idim sonra aldim geri verdim
Hiç istikrarlı değilim
Hahaa evet o!!Merak ettim desene
Bıldır ki hurmalar şimdi gö...nü tırmalar mı yoksa,hurma deyince aklıma sadece o geldi![]()
bugün itibaryle 53.8 :)Anaaaa ayniyiz bizzzz yihuuuuuu
Şimdi kac kilosun![]()
Korumada normal balım önemli olan belli rakamlar arasında kalabilmek
Ben sana diyim konyak 3. 3 kilo vermiş ortalama 4 üstüTöbe töbe 540 mesaj nie??dün gece uykum kaçtı geçmişi okumaya çalışırken..bu sabah atlıyorum ortaya direk,
Ama kilo bildirimlerini kaçırdım
![]()
Aaaaaaayyyyyyyy ... bu ayy i daha da uzatmak isterdim yaaaa bende istiyorum ben deeeeebugün itibaryle 53.8 :)
Bu hafta ozaman 3 kilo verme zamani
-200 beklenenden az ama her eksi kıymetli çakılım
sıkı tut azcık 8 lerden kurtulmaya çoook az kaldı
geçen cuma kilon 85.5![]()

Eflalim çok stres yapıyorum canım izin iyi gelecek bana burdan kopmıcam zatenİzne ayrılma sakın. Niye ya ne gerek var her hafta düzenli kilo veriyorsun zaten
bugün itibaryle 53.8 :)

Doğru söylüyorsun kaptanım stres yordu beni aynı düzende devam edeceğimYakamoz kuzum ben uyariyim yine de bak ben eğer listeden cikmasaydim şuan belki 46 kiloydum liste sorumluluk yüklüyor bu yüzden daha dikkatli oluyorsun ben senin yerinde olsam asla ama asla çıkmam izne ben hep izinden korktum ve hic izin kullanmadan mezun oldum
Sen bilirsin canim ama listeden çıkınca o iş öyle olmuyor bak izne çıkan tüm arkadaşlar aynı şeyi söylüyor keşke izne hiç cikmasaydimDoğru söylüyorsun kaptanım stres yordu beni aynı düzende devam edeceğim
Bence de bu takim cok guzel yüreklilerle dolu..Biz çok güzel insanlariz hemde çok güzel yüreği temiz insanlariz ne olursa olsun iyi ki boyleyiz iyi ki böyle kalacağız sizi seviyorum hepinizi
Hay sahil canım, pheehhh süpersiniz takım!Ben sana diyim konyak 3. 3 kilo vermiş ortalama 4 üstü
Storm da 3 e yakın verdi
Yuzdeler 1 den asa yok

Hastalıkta normal kuzum üzme kendiniHay sahil canım, pheehhh süpersiniz takım!
Ben artıyım hem de Nur topu gibi bir artı
![]()
inşallah :)Aaaaaaayyyyyyyy ... bu ayy i daha da uzatmak isterdim yaaaa bende istiyorum ben deeeee
Annem geldi kilo aldımLaaaa ne zaman kilo aldin sen geçen 52.7 degilmiydin![]()
![]()