• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hu hu 7 ler kapıda kapıda tık tık çalıyor kapıyı çabuk aç kapıyı kov 8 al 7 içeriye bravooooooooooo bravooooooooooo canım bravooooooooooo
Duraksamadaydim 2 kilo verdiğimi görünce ağladım resmen sevinçten dün bugün herşey çok güzel iyiki varsiniz iyiki iyiki kaptanlarıma ve cagnimmm arkadaşlarım sizleri seviyorummm:KK73::KK73::KK73::rolleyes::rolleyes::KK9:

Bende yazamm kilomu
Geçen hafta : 53.6
Bu hafta : 53.1
Fark : 500

@MiuLego
vay vay vay vay nefsim minnak kilona ne güzel eksi ile geldin be helal olsun pembiklimmmmmmmm çıtırım:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK72:
Hemen paylaşım yapayım
Geçen hafta 72,4
Bu hafta71,6
Fark 800grm
Yüzde 0,57
@MiuLego @Whiteblacklife
Kocaman öpüldünüz :KK37:
Zeynep harikasın canımmmmmmmmm
kararında tam da senin için istediğimiz eksiler
helal be:KK9:
Eki Görüntüle 2101136 güncel kilom
Geçen hafta 80.1
Bu hafta 78.8
Fark 1.3
Yüzde 1.62
@MiuLego umarım seni utandirmamisimdir hedef olmadi
@smykmy

ya esra sen naptın kuzummmmmmmmmmmmm

helal beee
ayyyy esraya olan güvenim asla boşa çıkmıyorduuuuu

her hafta miu yu sevinçten havalara uçuruyordyuuuuuuuuu

emeğine sağlık canım haftaya darısı emiiiiiiiiiiiii:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

Ausum ben çocuklar hala hastayız. Haftaya da izin aldım. Aslında sun kaçırmasaydım en az 1 kg bekliyordum ama olan oldu.:KK43:
Seni özledim çok öpüyorum :KK200:

canım benim bende çok özledim ya

cuma hürmetine takıldım bu kadar ... yokum ne zamandır adam akıllı ...neyse yine döner , yine eser geçeriz :KK19::halay::halay:

vay vay vay vay nefsim minnak kilona ne güzel eksi ile geldin be helal olsun pembiklimmmmmmmm çıtırım:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK72:

Zeynep harikasın canımmmmmmmmm
kararında tam da senin için istediğimiz eksiler
helal be:KK9:

ya esra sen naptın kuzummmmmmmmmmmmm

helal beee
ayyyy esraya olan güvenim asla boşa çıkmıyorduuuuu

her hafta miu yu sevinçten havalara uçuruyordyuuuuuuuuu

emeğine sağlık canım haftaya darısı emiiiiiiiiiiiii:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
Inş haftaya bakalım neler olacak
Ayy iyi olmasına çok sevindim begenmenede kilo dan ziyade spor yapıyorum ya çok iyi oldu baya vücuttaki degisikliklerin farkindayim

vaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaaaaaaay vay betül gardaş :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

öpeceeeeeen o kesin .... @ada81 nın bildirimi gördüm :63::63::63::63:, @hepfit daha göremedim ama ortin konyalı 3.3 vermiş :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

yenildim .... yaniiii .... kesin .....

sana da kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaan tebrikler .... haftaya 86 hedefle :KK15:

@nehirnil111 -100 için :KK15: korumada :halay:

@cakil80 -200 için az ama :KK15:

@Portakal Sulu Ordek artın kaç anlamadım ama :sinirli::KK53:
Nasılsın abla öperim seni :KK200: +1.1 :ıslık:

hakkat kuzum ben şişirir diyodum ama şişirmedi.Sayesinde kahvaltıma da şükrettim hee:KK45:
Allah razı olsun sizden:KK60::KK60:
Yemeğe bile hasret kalıyor insan pattis sevmem bide ben kızartması bi bile zorla yemistim booo olmuştum ama 2.1 eksiyi görünce pattis sever oldun

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Allaaaaahhh :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Güle güle 90lar:KK11: @MiuLego @Whiteblacklife @derunehatun
Hoşgeldin
80'leeerr:halay::halay::halay:

Cuma:...90,900
Bu cuma:...89,00:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Fark:...-1,900
Yüzde:..2,09

Eki Görüntüle 2101141
la sen ne diyorsunnnnnnnnn
sen ne güzel ne çeşit harika bir bildirim yapıyorusunnnnnnnnnnnnnnn

90 ları ne güzel terk etmek o öyleeeeeeeeeeeee

malimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm emeğine sağlık kuzucummmmmmmmmmmm

inmiyor inmiyor diyordun bir de
bidaha 9 ları hiç görmeyeceğiz değil miiiiiiiiii

bay bay 9 laaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bu arada @Esra_4378 esrama da kocaman tebrik ve yanındaaaa bay bay 8 leeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X