• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yemeğe bile hasret kalıyor insan pattis sevmem bide ben kızartması bi bile zorla yemistim booo olmuştum ama 2.1 eksiyi görünce pattis sever oldun
Ben hiç yapabilecegimi sanmıyorum sadece patates değil detoks diyet

Aynen ya haftada 1 aslında çok bile
Yok ya haftada 1 kilo super:dua:
:super::super::super::super::super:harika menü bayıldım ben :cool:
Yumurtayı yumurtayla yememe ne diyorsun :KK70:
vaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaaaaaaay vay betül gardaş :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

öpeceeeeeen o kesin .... @ada81 nın bildirimi gördüm :63::63::63::63:, @hepfit daha göremedim ama ortin konyalı 3.3 vermiş :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

yenildim .... yaniiii .... kesin .....

sana da kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaan tebrikler .... haftaya 86 hedefle :KK15:

@nehirnil111 -100 için :KK15: korumada :halay:

@cakil80 -200 için az ama :KK15:

@Portakal Sulu Ordek artın kaç anlamadım ama :sinirli::KK53:
Yaw konyak mahvetti beni:KK35:
la seni yirim heee
Beni beni:110:
Geçen hafta 56,6
Bu hafta 57,5 :olamaz:
Fark +900
Yüzde 1,59
Haftaya 55.5 görecem seni hadi bakiyim:bicak:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
la sen ne diyorsunnnnnnnnn
sen ne güzel ne çeşit harika bir bildirim yapıyorusunnnnnnnnnnnnnnn

90 ları ne güzel terk etmek o öyleeeeeeeeeeeee

malimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm emeğine sağlık kuzucummmmmmmmmmmm

inmiyor inmiyor diyordun bir de
bidaha 9 ları hiç görmeyeceğiz değil miiiiiiiiii

bay bay 9 laaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bu arada @Esra_4378 esrama da kocaman tebrik ve yanındaaaa bay bay 8 leeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Gelmesin bi daha gelmesin defolsun o 90lar:halay::halay:
senin ve kızların sayesinde kuzum.Sen hergün o kadar ilgilenmesen olmazdı böyle,çok hakkınız var üstümde:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
la sen ne diyorsunnnnnnnnn
sen ne güzel ne çeşit harika bir bildirim yapıyorusunnnnnnnnnnnnnnn

90 ları ne güzel terk etmek o öyleeeeeeeeeeeee

malimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm emeğine sağlık kuzucummmmmmmmmmmm

inmiyor inmiyor diyordun bir de
bidaha 9 ları hiç görmeyeceğiz değil miiiiiiiiii

bay bay 9 laaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bu arada @Esra_4378 esrama da kocaman tebrik ve yanındaaaa bay bay 8 leeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ayy içim kıpır kıpır oldu evet bay bay 8 ler 7 lerle güzel bir yolculuk yapalım ins.
Ben 8 lerden gittim @malipina sende 9 lardan inşallah en yakın zamanda sen 7 leri ben 6 ları
Oynayası m gel

Ayy içim kıpır kıpır oldu evet bay bay 8 ler 7 lerle güzel bir yolculuk yapalım ins.
Ben 8 lerden gittim @malipina sende 9 lardan inşallah en yakın zamanda sen 7 leri ben 6 ları
Oynayası m gel
geldikleri gibi gidiyolar nımıssızlaar :halay::halay::halay:

Back
X