- Emoji Skoru
- 67.254
- Puanlar
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lannn pisssttt sen o kadar verme, otur oturduğun yerde. Minnosumuzu ac birakmaÖyle bir eksim var kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hem de gebe gebe
bence miu beni direkt mezun olna üye geri döndü diye listeye alacak
öyle bir yüzde kiiiiiiiiii , görenlerin dudağı uçuklayacak
tabii listeden haftaya atacak beni o ayrı artı gelince
ama bu hafta alacak% 5 mi deseeeeeeeeeeeeem , yetmeeeeeeeeeeeeeeeez % 6 mı deseeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm kesmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez
naptın aus gebe gebe![]()
Duraksamadaydim 2 kilo verdiğimi görünce ağladım resmen sevinçten dün bugün herşey çok güzel iyiki varsiniz iyiki iyiki kaptanlarıma ve cagnimmm arkadaşlarım sizleri seviyorummm![]()
Ben de destekledim, beni de öphe valla tavsiye edenden Allah razı olsun.sen miu ve waytdan![]()
Neyse inşaallah lazım olmaz da olursa lapa diyeti de on numara![]()
![]()
evet en çok sen
![]()
Bunu da önden söylemen iyi olduGizliden takipteyimara ara bakıyorum,duruma gore telim çekmeyecek
![]()
Mali bugün cozutma yarın wc ye çıkınca devamı da geliyor benden duymuş olma ertesi güne bile eksi getiriyorrrrr![]()
![]()
evet en çok sen
![]()
Bende disim için aynı şeyi dusunmekteyimBaşım ağrıyorsa ne olmuştu![]()
Gizliden takipteyimara ara bakıyorum,duruma gore telim çekmeyecek
![]()
Kalk kız kalkAyy içim kıpır kıpır oldu evet bay bay 8 ler 7 lerle güzel bir yolculuk yapalım ins.
Ben 8 lerden gittim @malipina sende 9 lardan inşallah en yakın zamanda sen 7 leri ben 6 ları
Oynayası m gel
Al işte bi kısssssskanc daha var![]()

ya ben ya ben höp föt garip mi kalsinHenüz kilo veremedi sabitmis o yüzden cani sıkkın mis baykuş hanımın ellemeyin bana dediYa bizim baykuş hiç gülmüyor

sen yapma kuzum sen emziriyosunBen hiç yapabilecegimi sanmıyorum sadece patates değil detoks diyet
Kilo bildirimim
-6.4
![]()

Tebrikler canım 52 gelmiş ya işte

Benden duyduğunu söyleme 1.1 artıvaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaaaaaaay vay betül gardaş
öpeceeeeeen o kesin .... @ada81 nın bildirimi gördüm, @hepfit daha göremedim ama ortin konyalı 3.3 vermiş
yenildim .... yaniiii .... kesin .....
sana da kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaan tebrikler .... haftaya 86 hedefle
@nehirnil111 -100 içinkorumada
@cakil80 -200 için az ama
@Portakal Sulu Ordek artın kaç anlamadım ama![]()

Iyi günler kızlar dün pek uyumadım ve biraz kaçırdım.
Geçen pazartesi 61.7 kg idi
Bu cuma 61.5 kg
Fark 0.2 kg
Yaaa niue yaptin sevsen suç sevmesen sucAyyy sabah eş kişisi çok ormantik di hemen beni altadiyor musun diye daldim ama![]()
Kalk kız kalk
sen de öp
ya ben ya ben höp föt garip mi kalsin
![]()

biraz daha beklemedeyim .... 

Geçmiş olsun canımBaşım ağrıyorsa ne olmuştu![]()
Geçmiş olsun kuzumBende disim için aynı şeyi dusunmekteyim
Ayyy sabah eş kişisi çok ormantik di hemen beni altadiyor musun diye daldim ama![]()
Despot bi şekilde bizi kesiyor da ondanYa bizim baykuş hiç gülmüyor
Henüz kilo veremedi sabitmis o yüzden cani sıkkın mis baykuş hanımın ellemeyin bana dedi![]()