• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oooooooooooooo oooooooooooooooooooo nediyorsun aus kaptanım yahuuuuuuuuu

aaaaaaaaaaaaaaaaaa ama bak tartı da paylaşmışsın
herkesler de inanır şimdi

heee sadece ekranı var ama olsun

o rakam var mı var

puahahahaha :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

sen onu internetten de bulmamışsındır şimdi :KK70:

foto paylaştın ya kesin sensindir :KK70:

alıyorum listeye haftaya kendi isteği ile ayrıldı yazarım:rolleyes:

@Ausencia tebrik ederim ausssssssssss

şimdi bu verdiğin kiloya da inanmazlardı

iyi ki tartı fotosu koydun

o foto da kesin senin heee çok belli kesin senin

sadece rakamlar var ama olsundu :KK70:

herkesee şaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkk diye cevap yapıştırdın be reyiz
helal olsun :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kaptanım bana olan güvenini boşa çıkarmayacağım :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Listede ay parçası gibi parlayacağım :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Haftaya bildirimsiz ayrıldı yazarsın :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Ausa soyle oyle olmaz
Ayaklar gozukmeli
Ayak onemli

ojesiz çıkmak istemedim :süslü::işsiz:

@MiuLego

Kilo bildirimini arz ederim.

Gecen hafta 101
Bu hafta 101,5

+500 dün baslayan regldir sonucta gordummu gordum.

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

harbi diyom kız.Akşam çekiyo helyumu.ondan kafası güzel hep @Ausencia nın :KK70: :KK70: :KK70:

helyumsuz kafa mı olur :KK53::KK53::KK53::KK53:

takıldın tabiii ..... benim yüzdemin yanında yüzde %2 de neymişşşşşşşşşşşşşşş:63::63::63::63::63:

:bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak:

durun daha vereceğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

@deynepnaz gelseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee su çok güzel :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

kuzum nereye gidiyorsun sen ? izne mi ayrılıyorsun ? izne ayrılıp gelmezseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :63::KK43::KK43::KK43::KK43:
geçmişi okuyamadım ki .... bir çok kilo bildirimini göremedim .
kaç verdin yine , geçtin mi beni :confused::KK70:
Kahkahalarım içime kaçtı ,yarıldım ,oğlum da yanımda TV izliyor,rahat rahat gülemiyorum da:KK70::KK70::KK70:
Anlamadığım poh bekliyon ,yürüyüşe çıkıyorsun ,bu saate kadar aç mı bekledin ki:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bekleme annem her durumda yenersin beni:olamaz:

Oooo bonus rakam verdi:halay: hadi kuzum o artı regl dir, haftaya takipteyim seni:kahve::KK52:

98 le izne çıkmıştım höpföt :işsiz: esasen artiyi onun ustunden sayiyorum.
Bi surede durdum 98-99 da ama artik alicam demekki geri.
1 haftadirda hic yurumedim.

Ayrica kilo bildiriyodum lan niye eziyon beni.
Biraz kotu gunler gecirdim sadece.
Neydek ölekmi:63:

images (4).webp

@MiuLego kız yeter de artik şu kilonu

@MiuLego

Gecen hafta 101
Bu hafta 101,5

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

bonus 100 lere asla çıkmayacağız demiştik 500-800 ü ödem olsun
gerisi?:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:haftaya 99.9 ol ben anlamam bonus
ve menü de ver artık!
:sus:Kiz dur öyle deme hemen önce bi listeye girim iki haftam dolsun hele:KK48:

@MiuLego hey dostum bizim gönüllerimiz hep bir bunu en iyi sen biliyosun.. :KK19:

Benim :KK200: 7.takimin hepisinize yiter ki :anne::KK50::cool:
:KK74:
Kaptanım bana olan güvenini boşa çıkarmayacağım :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Listede ay parçası gibi parlayacağım :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Haftaya bildirimsiz ayrıldı yazarsın :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

ben sana güveniyorum canım.. güvenmeyenlere utansın.. her hafta %10 larla geleceğine inanıyorum senin..

sonuçta zor değil:KK70::rolleyes:

@MiuLego

Gecen hafta 101
Bu hafta 101,5

oooo bonusum kilosunu bildirdiyse bi başlangıç geliyo demekki.Bonus sahalara mı dönüyo yoksaa:halay::halay:

sen niye izne çıkıyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :sinirli:
Aus hastane kontrollerim var
Bide artik bu hiz yeter normalde bu hafta sabit istedm aslinda ama @MiuLego ya dayanamadim.Cok zorladim kendimi.Miu bana bi gaz verdi yok inmiyo ne yapsam inmiyo.Bu hafta bizim icin cok onemliydi.Yere yapissamda verirdim.Yoruldum biraz az bi dinleneyim diyetide degistireyim gelicem hemen

Back
X