Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee ben ölürüm listeye kasapı alırsın o da herkesin etlerini yağlarından ayırır işteÇok heyecanlı inşallah basar hahahahaha
Dönüşümde konuşalım.Burada diyet yapmak zor@Nevreste ses yük iki gündür kaç kilo aldin yaz hadi bekliyoruz![]()
Ooooooo 1. belli@Nevreste duydun muuuuuuuuuu
@HAbibte ile morti olduk cumaya onu ağlatıcam sen de gel çekirdek çitler keyifle izlersin![]()

TirbiyisizGeç soyun geliyom![]()
Maşallah de kuzucummmm maşallah oh çok maşallah oy@MiuLego aynen çok fark ettirdim sen zayıflayınca gider demiştin basen simit bel çok haklı çıktın birden bel incecik oldu basen gtti biraz var yinede oblikstende gtti birazcık
Ooooooo 1. belli
Çekirdekler hazır çok eğlenceli olacak![]()
Hihuahahahha yoooo nö ölökösö vör yööööMiu yan odaya mı geçtin![]()
Ama sırtım ağrıyı didin masaj yapcaktımkiTirbiyisiz
Maşallah de kuzucummmm maşallah oh çok maşallah oy![]()
Cok gidiyo ya bide ablamda annemde tüm aile bir aradayiz en guzel en sevdiim yemekler yaplyo
Alin teri çalışın sizinde olur deseydin
Hayırdır canım? Eş kişisi mi?
Yaparsın tabiiiii
yamacima gel daha haşin vuracam kirbaci
ivit
Az kaçırazar azar tadına bak doyasiya yeme
![]()
sağol kuzum maşallah maaaTirbiyisiz
Maşallah de kuzucummmm maşallah oh çok maşallah oy![]()
Kiminle dans ettiğini bilmiyorDimi amaaaaa
Hihuahahahha yoooo nö ölökösö vör yöööö![]()
Tamam olar masaj dersen olarAma sırtım ağrıyı didin masaj yapcaktımki![]()
Meleğim cankm azar azar tadımlık yeCok gidiyo ya bide ablamda annemde tüm aile bir aradayiz en guzel en sevdiim yemekler yaplyo![]()
Çaylak daha nevoşummmm hahahahaKiminle dans ettiğini bilmiyor![]()
Tamamen iyi niyetimlen yaklaşıyorum ama gene de yaranamıyorümDimi amaaaaa
Hihuahahahha yoooo nö ölökösö vör yöööö![]()
Haftaya cuma habibte püre vaaaar@HAbibte yenilgiye hazır ol miu seni çıtır çıtır yer
Sevdiğime naz yapıyorum ulaTamamen iyi niyetimlen yaklaşıyorum ama gene de yaranamıyorüm![]()
Beni mutlaka etiketleyin...O halini görmek isterimÇaylak daha nevoşummmm hahahaha![]()

Sen ne sandınnki tabiki masajTamam olar masaj dersen olar
Meleğim cankm azar azar tadımlık ye![]()