• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok ara vermeyeceğim canım okul açılınca buradayım:KK66:
Alacağım kesin başımın belası kabızlık var.Hareket yok..Dikkat etmeye çalıssamda mecburen kaçıyor..2-3 kilo olur daha fazla olmaz herhalde:KK43:
Kızıyorum anneme yazık değil mi ne emek verdim:KK43:
Dikkat edersin hicbiseycik olmaz
Lifli beslen kabizliga

Hahahha full karbon
Oooo ödemi vs falan +1 le iyi yırttın he

Yok yok hem hedef kiloya ulaşıcaz hem de korurken sıkılaşıcaz

Mis gibi olacak

Ahahahhaha son cümleye yarıldım :KK70:
Hee walla iki gün Full karbon oldu çorbayı bitireceğim diye aralarda iki lokma et yedim sırf karbon olmasın diye, mercimek ve meyve yedim

Ah yaw kıyamam, çok uyuz birşey ben de bazen öyle oluyorum asker yolu bekler gibi bekliyorum, hep hüsran hep hasretlik, sonra da canım sıkılıyor gitmemeye başlıyorum
Zeytinyağı iç mali sabah ilk iş
normalde sıkıntı yok bende kuzum bakma sen kızların beni diline doladığına. Hergün rahatım wcde. Ama pattis detoksunda durdu. Vücut besin alamadığı için sanırım, yarın geri düzene girer büyük ihtimalle yani inşallah:KK45:

normalde sıkıntı yok bende kuzum bakma sen kızların beni diline doladığına. Hergün rahatım wcde. Ama pattis detoksunda durdu. Vücut besin alamadığı için sanırım, yarın geri düzene girer büyük ihtimalle yani inşallah:KK45:
İşşallah tamamını erdirirsin :)

Menum pek iyi değil yahu cumaları simariyorum ben
Sabah 12.00
YArım dilim börek çeyrek dilim kek :bicak::kızgın:
2 yk lorlu koz biber
1 dilim beyaz peynir
4 5 tel kaşar peynir
2 zeytin. Kaymak balla 2 tatlı kaşığı olmuştur :(
Mandalina yarım
1 yumurta ile menemen
Yeşillik li salata

Aksam 17.30
1 tabak dolusu karnabahar yemeği
3 küp parça tavuk eti
1 büyük b. ayran
Havuçlu salata
Kara Lahana yogurtlu salata

Çay 20.30
7 8 k.üzüm
2 hurma
Spor. Kocama ve belime rağmen 25 dk. Bantta Yürüyüş :halay:
Yazınca aslında fena değilmiş :dondurma: menu :eğlence: @MiuLego @Whiteblacklife :KK200:

Back
X