- Emoji Skoru
- 44.513
- Puanlar
- 548
Tünaydın kuzum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tünaydın kuzum
![]()
Yaw belli mi olur, biz diyelim de yine deO kadar da beyinleri vardır heralde yapmazlar![]()
@hepfit ilaçlardandır merak etme, sen düzenli diyetine devam et Cuma’ya kadar gider o artı

Geçmiş olsun canimAyyy acildeyim kizlar safram agriyordu tahlil sonucu bekliyorum ....
Oh çok sevindim, apandisitte baktılar mı?Cook şükür tahlil temiz cikti ayrintili ultrason icin pazartesi dahiliye gorun dedi.. suan degerlerin iyi dedi ..![]()
Sağol tatlım
Geçmiş olsun canim
Domestosla birlikte bence olarAcaba bende 32 beden olur muyum kiii
Yok canim cunku agri sag ust göğüs altinda... elle muayenede bastırdı apantiste ama orada agri yok..Oh çöl sevindim, apandisitte baktılar mı?
Kuzum şiştim herhalde anlamadım, ödem için dediğini yapicam@hepfit artıda mısın hasta mısın anlamadım kuzum?
Ödem mi tuttun?
Her sabah maydonoz soda limon iç aç karna uyanınca
Bir de spor yap ödemse iner
Booool su :)
Kuzum sen grip değil miydin? Üşütmeden olmasın sakın, neyse doktorlar daha iyi bilir sen dinlen kendine iyi bakYok canim cunku agri sag ust göğüs altinda... elle muayenede bastırdı apantiste ama orada agri yok..
Sağol tatlimKuzum sen grip değil miydin? Üşütmeden olmasın sakın, neyse doktorlar daha iyi bilir sen dinlen kendine iyi bak
Sevindim tahlillerin iyi olmasına
Apandisit dedim çünkü bizim bir arkadaş vardı beraber kalıyorduk bir gece kamp yapıyorduk, kız bütün gece sirtım agrıyor diye ağladı, acile götürdük birşey yok dediler, ama nasıl aprı kızcağız ağlıyordu tüm gece, acile git gel ağrı kesici ol 4-5 kere, en sonunda annem dedi apandisitte baksınlar doktor dedi o apandisit ağrısı değil yeri başka, ultrason çektirdik zorla meğer kızın apandisitte sızıntı varmış acil ameliyata aldılar
Neyse ben de deli miyim neyim korkutmayayım seni boş yere
Pirasayi 2 gun yeriz diye 1 kiloyu pişirmistim, corbada mercimek ti az su katinca çoğaldıÇok iyi gerçekten canom yapamayan bunu da yapamazgünü kurtarmışsın
birde olan yemek size göre olur 15 kişiye iyi yetmiş :)
Afiyet olsun kuzum bişe demedim valla. Ben de yağçöz mü denesem inatçı yağlar için![]()
2. Tabagi da yesinKızlar dışardayım , kardeşim tavuk dünyasının(adi değişmiş anlayın diye tavuk dünyası dedim) o makarnalı kocaman tabağını gömüyor kolaylaben de yesin diye bekliyorum. 163 e 47 kilo
benim minnoşum
![]()
Ya başım niye ağrıyor midem niye bulanıyor göğüslerim niye hassas kaç gündür, noliyyyyy bana![]()
Afiyet olsunnn ona... sen de Sadece tavuklarindan yeKızlar dışardayım , kardeşim tavuk dünyasının(adi değişmiş anlayın diye tavuk dünyası dedim) o makarnalı kocaman tabağını gömüyor kolaylaben de yesin diye bekliyorum. 163 e 47 kilo
benim minnoşum
![]()
Menü yazayım
Sabah-öğlen(11.30)
1 kızarmış yumurta
İki sosis(hemen celallenmeyin katkısız, kasap yapımı taze etle doldurulmuş)
1 avuç taze ıspanak
1 k.k beyaz peynir
1 ceviz
1 incir kurusu
Ara
1 kupa sütlü kahve
1 bardak ayran
Akşam
1 ızgara biftek
Ispanak buharda
(Bu ara ıspanak canım çekiyor)
Ara
1 bardak ayran
Su bol bol bitki çayı
Spor işşallah 3 mil Leslie
@Whiteblacklife @MiuLego @hepfit @Sarayca @Kajupi

Amin canım çok saolCanım ya geçmiş olsun . Rabbim hepimzizim evlatlarını korusun