Hee tememŞiiişşşşşşttttt sessiz ol duymasınlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee tememŞiiişşşşşşttttt sessiz ol duymasınlar![]()
Oyyy kıyamam aşı sıkıntısıYazmayi unutmuşum bu gun 6. Ay asisini olan (2 adet sol bacak 1 adet sag bacak)![]()
Nasil yedinKiz normal eti bilmiyirum ki..
Ay ben galiba bugün dilini yedim birara öyle hissettim![]()
Ben zaten haftada bir kaçamak yaptığım için kilo vermekte zorlanıyorum.Kaçamağımda tatlı,pasta,börek değil bulgur yemekleriHee temem![]()
Hahahha
İnt yalancı kelle paça dedi buldum bişiler nevroş saol :))Etleri küp küp doğra daha sonra su ekleyip pişireceksin.Üzerine terbiye yapacaksın.Yoğurt,un,sarımsak,tuz,yumurta karıştırıp kaynayan et suyuna ekleyip kaynatacaksınKaynayınca üzerine eritilmiş tereyağı koyarsın
![]()
Evet yaaa bide kabiizzzOyyy kıyamam aşı sıkıntısıDiş problemi de vardır
![]()
Olmuşsun işte... kpss de 92 mi almıştınHahahha
Nasıl bir midem varsa artık
Etin dalak dışındaki her şeyini yerim ben severim
Annem.bize küçükken kelleyi haşladıktan sonra içindeki iliğini yediriyirdu zeki akıllı olursunuz diye, biz de yiyorduk![]()
Yada sadece sarımsak,sirke,tuz eklersinİnt yalancı kelle paça dedi buldum bişiler nevroş saol :))
Ayrıntı mi istiyorsunNasil yedin![]()
![]()
Allah kolaylık versin.Evet yaaa bide kabiizzzne zor sey ana olmak icim gidiyo
![]()
91Olmuşsun işte... kpss de 92 mi almıştın![]()
Zati 91 yazacaktım sildim.. o kadar düşük değildir dedim :))
Icim bi hos oldu gece geceAyrıntı mi istiyorsun
Onun zaten derisi soyulup haslaniyir geriye saf et kaliyorkellenin eti ile karışık pişiriliyor
![]()
Az yemişim dmeek kiZati 91 yazacaktım sildim.. o kadar düşük değildir dedim :))
Mumbar dolması ni mi diyorsunIcim bi hos oldu gece gece
Bide bağırsaklarni yiyenler var ondan iyidir kellesi![]()
Yok ben kaçamak yaparsam tam yaparım affetmemBen zaten haftada bir kaçamak yaptığım için kilo vermekte zorlanıyorum.Kaçamağımda tatlı,pasta,börek değil bulgur yemekleri![]()
Dimi yaa bulgurdan kaçamak mı olur.. çikolata varken :))Yok ben kaçamak yaparsam tam yaparım affetmem![]()
Ben kendimi çok suçlu hissediyorumYok ben kaçamak yaparsam tam yaparım affetmem![]()