Ama işte onlardan kilo veremiyorum.Yaşma tarzımda yok onlar zatenDimi yaa bulgurdan kaçamak mı olur.. çikolata varken :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama işte onlardan kilo veremiyorum.Yaşma tarzımda yok onlar zatenDimi yaa bulgurdan kaçamak mı olur.. çikolata varken :))
Ben kaçamak yaparken sonrasında ve bikaç gün kötü hissediyorum ... taki yeniden eksiye geçene kadar :))Ben kendimi çok suçlu hissediyorum![]()
Kaçamak fakiri nevo. Kaçamağı bile sağlıklıDimi yaa bulgurdan kaçamak mı olur.. çikolata varken :))
Hadi hadi.. yaptığın pastaları börekleri kurabiyelerii Allahım sayamıcamAma işte onlardan kilo veremiyorum.Yaşma tarzımda yok onlar zaten![]()
Aynen ben de öyleyim ve biliyorum bu hafta veremiyeceğimBen kaçamak yaparken sonrasında ve bikaç gün kötü hissediyorum ... taki yeniden eksiye geçene kadar :))
Yerim ama ölçülüHadi hadi.. yaptığın pastaları börekleri kurabiyelerii Allahım sayamıcam
Yemiyo musun yani??
Yıllardır böyleyimKaçaYıllardır böyleyimmak fakiri nevo. Kaçamağı bile sağlıklı
![]()
Yav suçlu hissetmen için çikolatalı kremalı pastalı şerbetli bişey olması lazım. Bulgurdan vicdan azabı çekilir mi ayolBen kendimi çok suçlu hissediyorum![]()
Kilo veremeyeceğini bilirsen hissedersinYav suçlu hissetmen için çikolatalı kremalı pastalı şerbetli bişey olması lazım. Bulgurdan vicdan azabı çekilir mi ayol![]()
Kızz geçen 1 kaşık yicektim bi vicdan yaptım bıraktım geri..Yav suçlu hissetmen için çikolatalı kremalı pastalı şerbetli bişey olması lazım. Bulgurdan vicdan azabı çekilir mi ayol![]()
menun harikakeşke olmasaydı
![]()
Verirsin niye veremiycen ya su iç bol bol gider o ödemAynen ben de öyleyim ve biliyorum bu hafta veremiyeceğim![]()
Ben deKilo veremeyeceğini bilirsen hissedersin5 aya yakın diyetteyim toplasam 2-3 dilim pasta-3-4 dilim tatlıdan başka birşey yemedim
![]()
Ben 2 lt yazıyorum ama ben çok su içiyorum canımVerirsin niye veremiycen ya su iç bol bol gider o ödem![]()
Bu günlerini aricaksn diyosun haAllah kolaylık versin.Şimdi iyi günlerin derim
![]()
Ben de geçen bisküvi attım ağzıma sonra geri tükürdüm ağzımı çalkaladım Allah affetsinKızz geçen 1 kaşık yicektim bi vicdan yaptım bıraktım geri..
Sen yesen de çok almıyorsun.Bknz:tatilBen de
![]()
İyi hadi çok şükürBu günlerini aricaksn diyosun ha
Buna şükür diyim ozaman
Kabizdi 2 gunun acisini cikardi biraz once ust bas batti![]()
Nie merdane sallamışsam anlamadımBen 2 lt yazıyorum ama ben çok su içiyorum canımİnşaallah öyle olur
![]()
Haketmiş olabilirimNie merdane sallamışsam anlamadım![]()