Sağol canımListede olmamana rağmen senin menülerin genelde iyi. O yüzden tavuk dürüm yediğin için kimse fazla ses etmedi sana. Telafi edersin inşallah![]()

Ne yaparsam kendime yapıyorum.Hedef uzuyor:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımListede olmamana rağmen senin menülerin genelde iyi. O yüzden tavuk dürüm yediğin için kimse fazla ses etmedi sana. Telafi edersin inşallah![]()
Hedefin 60 mı?Benim de 1.66 ama ben o kadar vermek istemiyorum.Normalde 3-5 daha az görünüyorum.Ondan 55 olursam fena oluyor.
Hadi bakalım göreceğizHahaa haftaya çok heveslenme regl sonrası haftam metanın en hızlı zamanları
1 kilo hedefi koyarım kendime gaza gelip
![]()
Bir de ben kaçamak yapmasam keşkeO konuda haklısın arkadaşlar bilirler ben de çok kaçamak yapmam.Hatta listedeyken hiç yapmadım.Listede değilim Cuma bildirim yapacağım diye kontrollüyüm
Bugün yediklerim için çok pişmanım .
60 canımHedefin 60 mı?
Yaw 3 çocuk annesi için süper kilo bence
Seni sık sık yenersem belki vazgeçersinBir de ben kaçamak yapmasam keşke
![]()
Bu hafta yarışı bırakmadım ama haberin olsunHadi bakalım göreceğiz![]()
Hadi bakalım sen bu hafta yen de gerisine sonra bakarız, belki sık sık yenersem sevinçten kaçamak yapmamSeni sık sık yenersem belki vazgeçersin![]()
Benim bıraktığımı kim söylediBu hafta yarışı bırakmadım ama haberin olsun
![]()
Gaza geldin bakıyorumHadi bakalım sen bu hafta yen de gerisine sonra bakarız, belki sık sık yenersem sevinçten kaçamak yapmam
![]()
Kalmadı sonuncuyu yedimBenim bıraktığımı kim söyledi
Hadi git bak mutfakta kurabiye kalmış mı![]()
Sen dayanamaz yaparsınKalmadı sonuncuyu yedim
Cuma’ya kadar kaçamak yassah
![]()
Temammm . Daha cumaya çok var. Ben daha 4 gün yurucem sabhları 10 dk 10 dk da olsa erkenden meto calisirsa gelir bence 1000 eksı. Bi de bu regl şişkinliği varsa o da iner inşallah .Sen bugün bunları yemeseydin Cuma'ya en az 1.5 eksi görürdünBiz sana kızmazsak yarın yine devam edersin
Bu fırçalardan sonra yemezsin
Sana iyilik yapıyoruz
En az 1 kilo eksi bekliyoruz...
![]()
Evet ben de inanamadım kendime ama geliyorum galibaGaza geldin bakıyorum![]()
YapmiciimmSen dayanamaz yaparsın![]()
Aynen nevoşum. Yarışmaya baktım bugün. Tatlı krizine girdim. Leptin çalışsın diye ara yapmadım. Aksamdan sonra kakaolu muz yiyeyim tatlı isteğini bastırsın dedim. Ama bu kez de düşündüm cumaya eksi mi kazandırır artı mı.. Yiyemedim yani.Sağol canım
Ne yaparsam kendime yapıyorum.Hedef uzuyor:)
Hesaplar hesaplarTemammm . Daha cumaya çok var. Ben daha 4 gün yurucem sabhları 10 dk 10 dk da olsa erkenden meto calisirsa gelir bence 1000 eksı. Bi de bu regl şişkinliği varsa o da iner inşallah .