maksat pichlik olsunlan sıkıldım yazdım ya yanına, hala niye yok diyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maksat pichlik olsunlan sıkıldım yazdım ya yanına, hala niye yok diyo![]()
İse geldim şimdi. Sabah 1 peynir 2 zeytin attım ağzıma . Çalışırken böyle hazırlayanim olsa keşke.Tabak cok guzel gorunuyor
Günaydın balımmmmgünaydnnn kızlarrr
Günaydın ablammmGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
Aynen ben de.Hey hey gençlik ... ben dé yorganin altında dinlerdiimmm
Öyle galiba cnm.. Yarın denicem bakalım :))Ben de dusundum yemesi kolay olur diye sarinsakli oluyormus sanirim cakma etle
Ben olsam gene tirtiklairm cislari. Sen yapma !!! Ye sebzeniBugün yibe kv misafir geliyormuş. Dün akşam eşime şakayla karışık dert yandım. Hem hamur işi tatlı oluyor benim de canım çekiyor gitmek istemiyorum dedim.
Bugün yine nefsimle çetin bir savaşa hazırlanıyordum kiiiii kv bu kez çok şükür yemek hazırlamış. Hem de sebze yemeği de var.
Allah'ım çok şükür çok şükür çok şükür![]()
sen ballı çörek değil misin?çörek gevrek olur yani çıtırsınbana genç didi bana bana begüşe
günaydın![]()
hande detoks yapmaya çalışıyon da 7 gün olmaz kuzum acillik mi olmak istiyon senin şekerin varGünaydın balımmmm
dünki menüm
sabah
7 hurma 6 kaşık yoğurt
öğlen
7 hurma 6 kaşık yoğurt
akşam
şeker düştü tabi titremeler falan fazlaydı
2 dilim tam tahıllı ekmek 1 dilim peynir 1 tane portakal
2 litre su
bugün yine yapıyorum 7 gün yapıcam çok zorlanırsam 1 öğünü normale çeviricem
@MiuLego
Çok şükür cıs yok. Yani sadece pilav nohut çorba var. Ben taze fasülye yerim.Ben olsam gene tirtiklairm cislari. Sen yapma !!! Ye sebzeni
sen ballı çörek değil misin?çörek gevrek olur yani çıtırsın
hande detoks yapmaya çalışıyon da 7 gün olmaz kuzum acillik mi olmak istiyon senin şekerin var
kızım her zamanki gibi yesene yemeğini zaten hızlı kilo veriyosun.hala söylüyorum 7 gün detoks olmaz
kilo vericem diye iyice bozacan sağlığını![]()
İki yavrumü bırakıp geldim ya lâ. .. vay be . Çok İlginç .. napsam ya. İçim kötü oluo kuzularim 3 ay nasıl dayanacak böyle .
Bana bakan yönünü dusunursek boş boş oturyorum .ders yokmuş şimdi. suslenip geldim çocuk lâ ilgilen hip otur kalk yıok..
Ama hiç aliskin değilim ya.Onlarsz 1 saatim.gecmedı. ben wc ye zor giderken. Şimdi ... puffff..
Bİ de benı mazur görün artık kk den başım kalkMaz.. . Geçmiş okumktan yorulmayinnn![]()
anlamıyo karı ya alınmasın ama nato kafa nato mermer.Çok yanlış yapıyor inş sonucu kötü olmaz.
oturum iznin yok mu habibte.niye sınır dışı edilicen cezada bile olsan işlemleri başlattığın an cezanın silinmesi lazımZor bir süreç geçiriyorum tüm aksilikler beni buluyor bir süre cevrimdisiyimallah hayirlisini versin
herşey düzeldi derken sjmdi vize uzatma işlemleri skinti oldu sinir disi söz konusu allahım sen aklımı koru
![]()