Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:oops::oops::oops::oops:
:KK22::KK22::KK22::KK22:
:KK23::KK23::KK23::KK23:
deme öylee

17437977_580629548802554_5878765979940421632_n.webp

günaydnnn kızlarrr
Günaydın balımmmm
dünki menüm
sabah
7 hurma 6 kaşık yoğurt

öğlen
7 hurma 6 kaşık yoğurt

akşam
şeker düştü tabi titremeler falan fazlaydı
2 dilim tam tahıllı ekmek 1 dilim peynir 1 tane portakal

2 litre su

bugün yine yapıyorum 7 gün yapıcam çok zorlanırsam 1 öğünü normale çeviricem
@MiuLego

Bugün yibe kv misafir geliyormuş. Dün akşam eşime şakayla karışık dert yandım. Hem hamur işi tatlı oluyor benim de canım çekiyor gitmek istemiyorum dedim. :KK70:
Bugün yine nefsimle çetin bir savaşa hazırlanıyordum kiiiii kv bu kez çok şükür yemek hazırlamış. Hem de sebze yemeği de var.
Allah'ım çok şükür çok şükür çok şükür:dua:

Yarım grisini kepekli yedim. Cok mu günah ki cis ki. . Ama yurüyerek geldim. .
Nedense moralim bi bozuk. Ya. Aslında mutlu olmam gerek ama işte .. havadan sanrimmm . @MiuLego nerdesin . Mutlu et beniiiii

Bugün yibe kv misafir geliyormuş. Dün akşam eşime şakayla karışık dert yandım. Hem hamur işi tatlı oluyor benim de canım çekiyor gitmek istemiyorum dedim. :KK70:
Bugün yine nefsimle çetin bir savaşa hazırlanıyordum kiiiii kv bu kez çok şükür yemek hazırlamış. Hem de sebze yemeği de var.
Allah'ım çok şükür çok şükür çok şükür:dua:
Ben olsam gene tirtiklairm cislari. Sen yapma !!! Ye sebzeni

bana genç didi bana bana begüşe :KK53:
günaydın:rapci:
sen ballı çörek değil misin?çörek gevrek olur yani çıtırsın :halay:
Günaydın balımmmm
dünki menüm
sabah
7 hurma 6 kaşık yoğurt

öğlen
7 hurma 6 kaşık yoğurt

akşam
şeker düştü tabi titremeler falan fazlaydı
2 dilim tam tahıllı ekmek 1 dilim peynir 1 tane portakal

2 litre su

bugün yine yapıyorum 7 gün yapıcam çok zorlanırsam 1 öğünü normale çeviricem
@MiuLego
hande detoks yapmaya çalışıyon da 7 gün olmaz kuzum acillik mi olmak istiyon senin şekerin var:sinirli::sinirli:
kızım her zamanki gibi yesene yemeğini zaten hızlı kilo veriyosun.hala söylüyorum 7 gün detoks olmaz
kilo vericem diye iyice bozacan sağlığını:KK67::KK67::KK67:

İki yavrumü bırakıp geldim ya lâ. .. vay be . Çok İlginç .. napsam ya. İçim kötü oluo kuzularim 3 ay nasıl dayanacak böyle . :emir_bebek::110:
Bana bakan yönünü dusunursek boş boş oturyorum .ders yokmuş şimdi. suslenip geldim çocuk lâ ilgilen hip otur kalk yıok..
Ama hiç aliskin değilim ya. :bicak: Onlarsz 1 saatim.gecmedı. ben wc ye zor giderken. Şimdi ... puffff..
Bİ de benı mazur görün artık kk den başım kalkMaz.. . Geçmiş okumktan yorulmayinnn :halay::KK200:

sen ballı çörek değil misin?çörek gevrek olur yani çıtırsın :halay:

hande detoks yapmaya çalışıyon da 7 gün olmaz kuzum acillik mi olmak istiyon senin şekerin var:sinirli::sinirli:
kızım her zamanki gibi yesene yemeğini zaten hızlı kilo veriyosun.hala söylüyorum 7 gün detoks olmaz
kilo vericem diye iyice bozacan sağlığını:KK67::KK67::KK67:

Çok yanlış yapıyor inş sonucu kötü olmaz.

İki yavrumü bırakıp geldim ya lâ. .. vay be . Çok İlginç .. napsam ya. İçim kötü oluo kuzularim 3 ay nasıl dayanacak böyle . :emir_bebek::110:
Bana bakan yönünü dusunursek boş boş oturyorum .ders yokmuş şimdi. suslenip geldim çocuk lâ ilgilen hip otur kalk yıok..
Ama hiç aliskin değilim ya. :bicak: Onlarsz 1 saatim.gecmedı. ben wc ye zor giderken. Şimdi ... puffff..
Bİ de benı mazur görün artık kk den başım kalkMaz.. . Geçmiş okumktan yorulmayinnn :halay::KK200:

Nerde çalışıyodun kuzu
:KK200:

Zor bir süreç geçiriyorum tüm aksilikler beni buluyor bir süre cevrimdisiyim:işsiz: allah hayirlisini versin:dua::dua::dua::dua: herşey düzeldi derken sjmdi vize uzatma işlemleri skinti oldu sinir disi söz konusu allahım sen aklımı koru:110::110:
oturum iznin yok mu habibte.niye sınır dışı edilicen cezada bile olsan işlemleri başlattığın an cezanın silinmesi lazım

Back
X