Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ohaaaaa süper :KK45: nasıl yaptın ben de benim kocaya yapayim :KK53:
valla pandispanya kekti sanırım.tencerede kaselerin içine koyup benmari usulü pişirdim.kenarlarını kesip bel tarafını oluşturdum.arası kremalı,üstü hazır şeker hamuru.tangası da evde taşlı zincir vardı o:KK45:

Bu ilk denemeydi o yüzden güzel olmadı :KK45:
Fotoğraf0077.webp

Menü
Sabah(10.00)
2 kayısı kurusu
3 ceviz

Öğlen(13.30)
1 kase sütlü tam tahıllı bebek maması
3 çilek
1 mandalina

Ara(17.00)
1 kase sebze çorbası

Aklam(20.00)
Fırında hindi 1 porsiyon
Roka salatası
2 kaşık yoğurt

Su 2 litre
Spor hafiften yapacağım birşeyler

hepfit hepfit Nevreste Nevreste @MiuLego

Şu muhallebimsi şeyi sevmiyorum :KK34:
Akşam menün efsane:KK71:

Nolcak be dötün kıyısından kıyısından kıyısından yersiniz beraber :KK45:
Kesinlikle şekeri olan koca idealim olacak bugün sanırım :D

meme pasta da yaptım aynı yöntemle ama onlar biraz buruşuk oldular şeker hamurunu kendim yapmıştım marşmelovdan :KK70:
Niye normal pasta yapmıyon :D
Seneye göbek , bacak ..gider sırayla :D

Anneme gösterdim nefesi kesildi ,gidiyordu öbür tarafa gülmekten :D:D:D:D:D

Soguk alginligimi kuzm
Benm.kizimda olmuştu peditus diye bi surup verdi dr 2 gece yarm olcek verdm gecirdi elhamdulillah
Druna sorup alsan eczaneden ise yarar belki
Doktora gittik cnm.. ilaç kullanıyo şı an..
Kemiklerime kadar agiriyor durumunu geçirdi, boğazım şiş, burnum akar , gözüm yanar :KK53: neyse bugün daha iyiyim şükür :silah:

Ben HİÇ kilo vermedim :KK43::KK43:

Hippo azıcık sevinsin :KK53:
Yok kız ne kadar morti olsakta biz bi takımız. Hepimiz verelim ama en çok ben :))
Hemen tuzu azalt, bitki çayı iç, varsa ada cayi en iyisi. ben geçen sefer tuzu azaltmadım salak kafam +1 geldim.:KK51:
Cnm normalde de ben çok az tuz kullanırım.. yumurtaya bile atmam . Yemeklere de az atarım ;)
Biz dün olayı çözdük, hippotalamus hippotalamus nun duası yanlış anlaşılmış :KK53::KK70:
ALLAHIM lunyam hemencecik -1 ile iyileşsin.. cnm ben hasta olunca hemen zayıflarım aslında..
Hangi duası ay kaçırmışım o olayı:KK48:
Ben yenerim inş duası..
Vay ulan zafere giden yolda herşey mübahtır diyip içten içten hasta ol diye dua mı etti acep:skandal:

Hipppoooooooooooğğğğğğ hippotalamus hippotalamus :sinirli:
Aşkolsun miucan.. ben ne kadan iyi niyetli temiz kalpli bi insanım :deli: temiz kalbimin kurbanı oldu lunya :))
Annemi az daha gezdireyim:KK76:
Gezdir kızz. Zati kadın garibim ni rahat edemedi geldi geleli..
@MiuLego hepfit hepfit @begum75 N Nana kocamın geçen seneki doğum günü pastası :KK45::KK45:
%100 mali yapımı :KK45::KK45::KK45:

Eki Görüntüle 2119998
Kız ne matrak bi karısın ya.. sen şimdi o totosun yarısını yemişsindir.. onlarda direk popona yağ olarak gelmiştir :))

Back
X