Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne tür bir ilişki içindesiniz, ben adamı parça pinçik ederdimters çevirirsen meme de olur![]()
![]()
kız ben kendim yaptım zaten pastayı,niye parçaliyim adamıNe tür bir ilişki içindesiniz, ben adamı parça pinçik ederdim![]()
Her adamın istediği hatun işte bekız ben kendim yaptım zaten pastayı,niye parçaliyim adamı![]()
valla pandispanya kekti sanırım.tencerede kaselerin içine koyup benmari usulü pişirdim.kenarlarını kesip bel tarafını oluşturdum.arası kremalı,üstü hazır şeker hamuru.tangası da evde taşlı zincir vardı oOhaaaaa süpernasıl yaptın ben de benim kocaya yapayim
![]()
Nolcak be dötün kıyısından kıyısından kıyısından yersiniz beraberHer adamın istediği hatun işte beben çatlarım, bı de ben yapacam heee, rüyasında bile goremez, bende var zaten o yeter
![]()
meme pasta da yaptım aynı yöntemle ama onlar biraz buruşuk oldular şeker hamurunu kendim yapmıştım marşmelovdanHer adamın istediği hatun işte beben çatlarım, bı de ben yapacam heee, rüyasında bile goremez, bende var zaten o yeter
![]()
Nolcak be dötün kıyısından kıyısından kıyısından yersiniz beraber![]()
Ay ben çok beğendimvalla pandispanya kekti sanırım.tencerede kaselerin içine koyup benmari usulü pişirdim.kenarlarını kesip bel tarafını oluşturdum.arası kremalı,üstü hazır şeker hamuru.tangası da evde taşlı zincir vardı o![]()
pastaaa
Bu ne kiz gulmekten öldm![]()
meme pasta da yaptım aynı yöntemle ama onlar biraz buruşuk oldular şeker hamurunu kendim yapmıştım marşmelovdan![]()
Kesinlikle şekeri olan koca idealim olacak bugün sanırımNolcak be dötün kıyısından kıyısından kıyısından yersiniz beraber![]()
Niye normal pasta yapmıyonmeme pasta da yaptım aynı yöntemle ama onlar biraz buruşuk oldular şeker hamurunu kendim yapmıştım marşmelovdan![]()
kızz anneye niye gösteriyonKesinlikle şekeri olan koca idealim olacak bugün sanırım
Niye normal pasta yapmıyon
Seneye göbek , bacak ..gider sırayla
Anneme gösterdim nefesi kesildi ,gidiyordu öbür tarafa gülmekten![]()
Doktora gittik cnm.. ilaç kullanıyo şı an..Soguk alginligimi kuzm
Benm.kizimda olmuştu peditus diye bi surup verdi dr 2 gece yarm olcek verdm gecirdi elhamdulillah
Druna sorup alsan eczaneden ise yarar belki
Yok kız ne kadar morti olsakta biz bi takımız. Hepimiz verelim ama en çok ben :))Kemiklerime kadar agiriyor durumunu geçirdi, boğazım şiş, burnum akar , gözüm yanarneyse bugün daha iyiyim şükür
Ben HİÇ kilo vermedim
Hippo azıcık sevinsin![]()
Cnm normalde de ben çok az tuz kullanırım.. yumurtaya bile atmam . Yemeklere de az atarımHemen tuzu azalt, bitki çayı iç, varsa ada cayi en iyisi. ben geçen sefer tuzu azaltmadım salak kafam +1 geldim.![]()
ALLAHIM lunyam hemencecik -1 ile iyileşsin.. cnm ben hasta olunca hemen zayıflarım aslında..
Ben yenerim inş duası..Hangi duası ay kaçırmışım o olayı![]()
Aşkolsun miucan.. ben ne kadan iyi niyetli temiz kalpli bi insanımVay ulan zafere giden yolda herşey mübahtır diyip içten içten hasta ol diye dua mı etti acep
Hipppoooooooooooğğğğğğhippotalamus
![]()
Gezdir kızz. Zati kadın garibim ni rahat edemedi geldi geleli..Annemi az daha gezdireyim![]()
Kız ne matrak bi karısın ya.. sen şimdi o totosun yarısını yemişsindir.. onlarda direk popona yağ olarak gelmiştir :))