Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşgeldinMerhabalar uzun uğraşlarım sonucu artık bende buradaym.ilk sayfadaformu gördüm ama nasl doldracm form aktif gözükmüyor.yardımcı olabilir misiniz?
Tamam içerim bol bolSabahı geçiştiriyosun da öğlen neden geçiştiriliyor mamalarla falan
Allahtan akşam yemek var
Suyu arttır kuzum 3 lt olaun emi
Kvalidemdeyim ve ben.seviyorum diye keskek yapmış napacam beeen![]()
ya da sadece ip mi atlasam![]()
leslie çok baydı kuzum ya 4 ay hergün 5 mil leslie yaptım .valla öğk geldiLEslieeeeeeeee
KAlk o zaman temiz havada mis gibi yürüyüşleslie çok baydı kuzum ya 4 ay hergün 5 mil leslie yaptım .valla öğk geldi![]()
tememKAlk o zaman temiz havada mis gibi yürüyüş![]()
Banu daha iyi valla iş olmayınca da insan darlanıyor vakit hiç geçmiyorAnlamıyorum ya
Her gittigim yerde bı kilitleme var ya
Ama napalim iş öğreniyorum diye düşünüyorum
Nö ölökösö vör![]()
![]()
benim yüzümden demi![]()
Oyyyyyyy kalbimi bir kez daha kazandın bak iyice aşık oldumbaşka takımda sıkılırdımki ben gene bulurdum seni
![]()
Ya hahahahhaha o da yaratıcı yapayını napayım gerçeği var der adam heeeeFantazik pastaa
Ben esime yapacak olsam sen gel yeter der.
![]()
Oy kuzumTamam içerim bol bol
Öğlen canım istemedi hiçbirşey, zorla yedim gibi..
İştahım yokken değerlendireyim dedim normalse yapmam ama bugün böyle oldu..
Karnım belim kalçam hep ağrıyor
Sok dilini içeri
Bol kalori yakmalar malimhadi kaçtım![]()
Hayal görüyorBana aşık![]()
Oo bu havalar hiç olmaz sana kuzum bilirimŞişirir ama cumaya var daha :) bisküvi olmazdı ama dalgınlığıma geldi.
gördüm gayet başarılı :)
Havalardan belkide dediğin gibi doğru dürüst kış olmadı üstüne ben migrenliyim hiç iyi gelmiyor bu geçişler.
üç dört gündür böyle. Kırıyorum da hep etrafımı. Üzülüyorum ne bileyim geçer inşallah
Tamam kuzm nasl mutlu oldm anlatamamYe kuzum ama ölçülğ ye
Mesela yarım tabak yani 6-7 yk maksimum