- 18 Temmuz 2017
- 6.568
- 26.728
- 468
- 36
Nasıl erkeklerinkimibizim burası zenci dolu zaten.bakan bi daha bakıyo totolarına.benim adam da bana gösteriyo her gördüğünde hatun bak bak bak diye![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl erkeklerinkimibizim burası zenci dolu zaten.bakan bi daha bakıyo totolarına.benim adam da bana gösteriyo her gördüğünde hatun bak bak bak diye![]()
![]()
Ayakkabı boyasıyla boyaadam zenci seviyo napim![]()
Görmedim ki ama ne bileyim başkasını poposu o malinin degilKız hiç zenci poposu görmedin mi?
Ne yapsın 70 yaşında kadın poposu mu yapsın
![]()
Yicem seni ama püre kıvamında isterimOff off ne desem bilemedim eziliyormuyum lafların altında acaba bilemedim ye beni yi sonra verdigin kiloları geri al
Ben sana ni yaptim gi hee ne yaptim yahnimi yapın o daha iyi olur
Kız gercektenmi ben adama göstersem sen emin misin zayıflama grubuna yazdığına derYoook çok zanaatkarmis arkadas,sen niye bana yapmiyon didi![]()
Evlere erötük pasta yapılır haniiimmresmen reklam oldum![]()
![]()
Koruma ustası mi dmeistim sana benÇok kötü ya yazamam utanırım takımdanözelden yazıyım mi
![]()
Tamam merak ettimÇok kötü ya yazamam utanırım takımdanözelden yazıyım mi
![]()
Canim artani komşuya falan ikram ediyoruz ya goturmeseydin sakin hatotonun yanaklarından tabikisii![]()
Yapta ye o zaman bide püre gibi istiyormuş oldu baskaYicem seni ama püre kıvamında isterim
Bu kadar atıp tutup da yenilirsemAllahım nolur nolur metamı costur irademi coştur yağlarımı uçur.. subhaneke dinimiz aminnn
![]()
Sorun sende değil bende..Off off ne desem bilemedim eziliyormuyum lafların altında acaba bilemedim ye beni yi sonra verdigin kiloları geri al
Ben sana ni yaptim gi hee ne yaptim yahnimi yapın o daha iyi olur
Başka isteğim yok çekilebilirsinYapta ye o zaman bide püre gibi istiyormuş oldu baska
KazanirsaammmSorun sende değil bende..tevafuk55 benim için kıymetli napim? Ama bu seferde kazanmazsa sana gelicem
![]()
Bana da atbegum75 sana resim atiyorummm
Datlum benim ay lav yuSorun sende değil bende..tevafuk55 benim için kıymetli napim? Ama bu seferde kazanmazsa sana gelicem
![]()
Başka isteğim yok çekilebilirsin![]()
Ya tatlı yapıyorum dedim yapamazsın dedi onun fotosunu attım kızBana da at![]()
Yarışmaya atYa tatlı yapıyorum dedim yapamazsın dedi onun fotosunu attım kız
Eline sağlık esra cok güzel olmuşYa tatlı yapıyorum dedim yapamazsın dedi onun fotosunu attım kız
Aşamaları yokki nasıl hemencecik yaptim kız bacamda yapışık oğlan tepemde malzemeleri falan diziyorlar sunum da önemli be hepsini poşetten dokYarışmaya at![]()
Ne yaptınAşamaları yokki nasıl hemencecik yaptim kız bacamda yapışık oğlan tepemde malzemeleri falan diziyorlar sunum da önemli be hepsini poşetten dok![]()