Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yicem seni ama püre kıvamında isterim :süslü:

Bu kadar atıp tutup da yenilirsem:KK17: Allahım nolur nolur metamı costur irademi coştur yağlarımı uçur.. subhaneke dinimiz aminnn :dua:
YENECEĞİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

ESRAYI PÜRE YAPACAĞIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

DUA ET TAMAM AMA BEN ÇOK EMİNİM ZATENNNNNNNNNNNNNNNN

ninjajigfi6-gif.1318401
ninjajigfi6-gif.1318401
ninjajigfi6-gif.1318401
ninjajigfi6-gif.1318401
ninjajigfi6-gif.1318401
ninjajigfi6-gif.1318401
ninjajigfi6-gif.1318401
ninjajigfi6-gif.1318401
ninjajigfi6-gif.1318401
ninjajigfi6-gif.1318401
ninjajigfi6-gif.1318401
ninjajigfi6-gif.1318401
ninjajigfi6-gif.1318401
ninjajigfi6-gif.1318401
ninjajigfi6-gif.1318401
ninjajigfi6-gif.1318401
ninjajigfi6-gif.1318401

Günaydın hayırlı sabahlar :KK200::KK200::KK200:

Hayırlı, merhametli, egosuz bir gün olsun inşallah..

Eki Görüntüle 2120317
Bonuscan Günaydın :KK200:
Gunaydin herkese hayırlı sabahlar az kaldı kopma noktasındayım yine allahım hıc bısı yemiyorum kilom tırmanıyor sanki cumaya duser umarım 6 da tartılmanın etkisi de var sanki of allahım bu sabahcılık carptı benı yaa resmen mal gibiyim
Günaydın canım pes etme kilo duraksamıştır inat ediyordur kıracaksın zincirlerini :halay:
Günaydın millet:KK200:
Sabah sabah serviste kavga çıktı, beynimi yediler :kızgın:
Bugün pattis detoksu yapicam kötü durumdayim :KK43:
Günaydın canım millet sabah sabah kavga edecek enerjiyi nereden buluyor anlamam ben gözümü serviste zor kaldırıyorum :KK70:
:KK200:Günaydın:KK200:

@MiuLego canoo bu hafta kiloda son direnişim gibi görünüyor, ilk defa dayanamıyorum :KK51: izne mi çıksam cuma :KK51:
Günaydın canım pes etmek sana hiç yakışmaz asla öyle hayal edemem:KK60::KK200:
Günaydın bebislerr.Dolmustayim:kusmuk:
Ahahaha Günaydın öğretmenim Allah kolaylık versin:KK45::KK15:
Tüm takım hasta kimşn nazarı değdi ulen:KK62:
Benimde boğazım çok kötü :KK43:
Sabah şekerleri neden kayıplarda

Sizsiz sabah olur mu hiç :KK43:

begum75 begum75 nehirnil111 nehirnil111
10431500_677359902352891_3257587551730687093_n.webp

Hala teafikteyim

Tandoğanı kapatmışlar
Daha doğrusu oraya kadar olan tüm yolları
Teafik felç
Kafayı yicem:kızgın:
Aaa kaptanım nasıl unutursun Begüş orada ya trafiği kapattırdılar kesin geçişi var :KK70::KK71: begum75 begum75 Ankara felç sebebi sensin En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK45:
Günaydın canım :KK15:
hiçbişey olmaz senin meta ile biz iyi anlaşıyoruz
sded-gif.1318407

Eki Görüntüle 2120344

nilişkom iyiyim sen nasılsın:KK19:

biz yine omuz omuzaaaa begüşüm nerde ki:confused:

Begüş şuanda hasret gideriyordur yarın gelir omuz vermeye :KK70:

Mium şimdi okudum geçmişe anca bakabiliyorum
Kuzum geç oldu çok sıkıntı larim var o yüzden ağlıyordum iki gündür üstüne bu haber bilmem tanınacak sevmek bı hayat işte arwen o güzel gözleri aklıma geldi bide onun için ağladım mis gibi
Sonra içimden en azından canı acimayacak artık dedim.Ne garibim bu ara kızım bı şişe reçeli kırdı oturdum başına recele ağladım üstüne....
Basin sağolsun kuzum rabbim daha beter acilardan korusun seni
@MiuLego
CANIM BENİM CAN ARKADAŞIM
arıcam seni bugün kendi derdimden senin neyin var onu bile bilmiyorum ben
sen kusura bakma :KK200:

Adınız:Elif
Yaşınız:30
Boyunuz:170
Kilonuz:78.8
Hedef kilonuz:66
Daha önce bir takıma dahil oldunuz mu?:En son yaklaşık 10 ay önce.
Kilo alma nedeniniz:Kürtaj olma durumu ve beklenmeyen işyeri değişikliğimin verdiği boşverme hali.
Kilo vermeyi isteme nedeniniz:Gebeliğim dışında hayatımın hicbir döneminde bu kiloda olduğumu hatırlamam.Hiçbir zaman zayıf bi bayan olmadım ama orantılı bi fiziğim vardı hep.70 72 arasnda seyrederdım.eski kilomla çok fark yokmuş gibi gözükse de suan özellikle yağ oranı artışı ciddi bir fark oluşturuyor.uzun süredir alısveriş bile yapmıyorum zaruri olmadığı sürece.
Bunun dışında 2. gebelik istiyorum nasip olursa inş sağlıkla hayırla..fakat insülün direncim sınırda çıktı ve tiroidim de cok yüksek olmasa da olması gereken değerlerin üstünde...işte tüm bunlar gebelik oluşmasına yada olusan gebeliğin sağlıklı devamına engel olabiliyormuş.dolayısıylakilo vermem istek dışında gereklilik de aslında.tabiki Rabbim ol derse olur..inş saglıklı da olur.ama rlimden gelrni yapayım ben inş..hepinizin desteğiyle ve daha gruba dahil olmadan hissettirdiğiniz sıcaklığınızla..
Bize kendinizi anlatsanıza:Ben Elif.30yaşındayım.evliyim.3. 5 yasında bir oğlum var.sınıf öğretmeniyim.suan öğleciyim.inş zamanla birbirimizi daha iyi tanır güzel dostluklara sahip olabiliriz.
Çok teşekkürler CANlar...
buldum oniiii

bunu bana özel mesaj atmalısın kuzum

Buralardayım tatlımmm. Acılarını hatrlatmak istemiyorm oyüzden köpüşün içn bşy yazmamştm bgn gördm.
Canım birde ben diyet işini saldım biraz.
Kaç haftadr kızım ben hastaydk atamadk üzerimzden hala.
Hele havalar bi ısınsın yürüyş filan yaparm ben. Ramazan geliyor ramazanda da kilo almıyorm ben tek öğünle oruç tutuyorum.
Abartıp yemiyorm korumada gbi besleniyorm işte öyle.
Sen de iyi ol tmm canm.
ben iyi olurum sen de iyi ol canım
gel burda her gün menü spor ver
içim acıyor diyetten uzaklaştık diyince siz

biz tekrar almak için kilo vermedik kajum..

Adınız:Elif
Yaşınız:30
Boyunuz:170
Kilonuz:78.8
Hedef kilonuz:66
Daha önce bir takıma dahil oldunuz mu?:En son yaklaşık 10 ay önce.
Kilo alma nedeniniz:Kürtaj olma durumu ve beklenmeyen işyeri değişikliğimin verdiği boşverme hali.
Kilo vermeyi isteme nedeniniz:Gebeliğim dışında hayatımın hicbir döneminde bu kiloda olduğumu hatırlamam.Hiçbir zaman zayıf bi bayan olmadım ama orantılı bi fiziğim vardı hep.70 72 arasnda seyrederdım.eski kilomla çok fark yokmuş gibi gözükse de suan özellikle yağ oranı artışı ciddi bir fark oluşturuyor.uzun süredir alısveriş bile yapmıyorum zaruri olmadığı sürece.
Bunun dışında 2. gebelik istiyorum nasip olursa inş sağlıkla hayırla..fakat insülün direncim sınırda çıktı ve tiroidim de cok yüksek olmasa da olması gereken değerlerin üstünde...işte tüm bunlar gebelik oluşmasına yada olusan gebeliğin sağlıklı devamına engel olabiliyormuş.dolayısıylakilo vermem istek dışında gereklilik de aslında.tabiki Rabbim ol derse olur..inş saglıklı da olur.ama rlimden gelrni yapayım ben inş..hepinizin desteğiyle ve daha gruba dahil olmadan hissettirdiğiniz sıcaklığınızla..
Bize kendinizi anlatsanıza:Ben Elif.30yaşındayım.evliyim.3. 5 yasında bir oğlum var.sınıf öğretmeniyim.suan öğleciyim.inş zamanla birbirimizi daha iyi tanır güzel dostluklara sahip olabiliriz.
Çok teşekkürler CANlar...

elifcim bu 10 ay önceki hangi takım? o takımın listesine girdin mi?

benim gördüğüm 10. takım ve 15 mayıs 2016 da listeden ayrılmışsın.. sen bana bi anlatır mısın canım

Back
X