- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Olur olur çaylar da bendenBirgün diyet bitsin malum şeyin partisini yapalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur olur çaylar da bendenBirgün diyet bitsin malum şeyin partisini yapalım![]()
Her yere eşit dağınık benimkiAnladığım kadarıyla senin vücut tipine de benimkine benziyor![]()
yok öyle öpmedim kuru öptümSulu üpme silerim hemen![]()
Oy kuzum geçmiş olsun regl sancısı çok fena
Hemen geçsin inşallah
SENİ ÇOK ÖZLEDİMMBUGĞN DENK GELELİM ARTIK![]()
Eşitse ne güzel.Her yere eşit dağınık benimki
ulan sevdiğime değiyor namıssız
Şair burada anadan üryan tartıldığı gerçeğiyle yüzleşiyoryok öyle öpmedim kuru öptüm
tartı durumun ney.
ben tartılamıyom herif içerde
beni tartılırken görürse işin rengi değişir![]()
yemişem hee vallaonlar muhabbetini yapıp yemedi ama sen yedin heee![]()
ne partisiymiş o anlatsana birazBirgün diyet bitsin malum şeyin partisini yapalım![]()
iyiyim canım benim![]()
okuyucu kitlemle gurur duyuyorumŞair burada anadan üryan tartıldığı gerçeğiyle yüzleşiyor![]()
Geçen cuma tartıya gitti gelmedi zatenŞair burada anadan üryan tartıldığı gerçeğiyle yüzleşiyor![]()
heh aynı ben basen var bacak inceldide birazdaha incelicek bölgesel çalışicamEşitse ne güzel.
Benim belim incecik. Ama bacak ve basenler![]()
çok ayıp o zaman kasap evde yoktu bikeremGeçen cuma tartıya gitti gelmedi zaten![]()
lan lan o araaaaaGeçen cuma tartıya gitti gelmedi zaten![]()
biz nerden bilelim belki bizi kandırıyorsunçok ayıp o zaman kasap evde yoktu bikerem![]()
@Ytmz tammm cevap yazacaktım datlum cevap vermiş naberrrrronlar muhabbetini yapıp yemedi ama sen yedin heee![]()
ulan sevdiğime değiyor namıssız![]()
kaç kilosun şişkocalardan iğde