Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam saolasın :) cidden allah razı olsun uğraşıyorsun cabalıyorsun kendı adıma soylıyım herseyı sana sorabiliyorum ben tüm vücut istiyorum calışmak sana rssmimi atayım. Adet olucam şişim ama atıcam
ya kuzucum türkanım bak başka birşeye gerek yok

şu jillianı 30 gün boyunca aksatmadan yapsan inanılmaz fark edecek
o tüm vücut çalıştırıyor
tam senin istediğin şey

level 1-2-3 bitince de yeni (çok daha zoru) bir jillian videosu söylicem sana .. böylece şiddeti giderek artan ama tüm vücudu çalıştıran kas yapıcı çalışman olacak.

Sana instagram dan attım canısı :) karnımda çok az sarkma var oda kedi pozisyonunda olunca belli oluyor sıkılaştırıcam

ya kuzucum türkanım bak başka birşeye gerek yok

şu jillianı 30 gün boyunca aksatmadan yapsan inanılmaz fark edecek
o tüm vücut çalıştırıyor
tam senin istediğin şey

level 1-2-3 bitince de yeni (çok daha zoru) bir jillian videosu söylicem sana .. böylece şiddeti giderek artan ama tüm vücudu çalıştıran kas yapıcı çalışman olacak.

Tamam 27 dakıka ya bana cok az geliyor :( tek o yeter mi yaparım valla hergün hatta gınde 2 kere bile yaparım sadece onumu yapayım sana ıngte fesım attım

Tamam saolasın :) cidden allah razı olsun uğraşıyorsun cabalıyorsun kendı adıma soylıyım herseyı sana sorabiliyorum ben tüm vücut istiyorum calışmak sana rssmimi atayım. Adet olucam şişim ama atıcam
ni demek türkanımmmmmm:KK200:
Cıks iğde senden uzun bikerem :KK53:
:KK67::KK67:sana hiç yakıştıramadım eflal hanım:63:
Gelmeyen halaya geldim gelmiyor stresten herhaldeee
kafalar:confused:
Sana instagram dan attım canısı :) karnımda çok az sarkma var oda kedi pozisyonunda olunca belli oluyor sıkılaştırıcam
bakayım dur :süslü:

Tamam 27 dakıka ya bana cok az geliyor :KK43: tek o yeter mi yaparım valla hergün hatta gınde 2 kere bile yaparım sadece onumu yapayım sana ıngte fesım attım
sana az geliyor
ama değil
ciddi anlamda kas yapıyor ama düzenli 30 gün yapacaksın
level 2 ve level 3 daha zor zaten

kuzum olay basit aslında

gerçekten basit

haftada 4 gün ağırlık ile
3 gün ağırlıksız kendi beden ağırlığın ile spor yapacaksın
1 gün dinlenme olacak

spordan hemen sonra mutlaka protein tüketeceksin.. süt ve muz gibi mesela.. muz da karbon depolarını dolduracak..

ama düzenli yapacaksın

mesela karın egzersizi istiyorsun ya.. bu öyle günde 60-70 ile olmaz

en az 300 mekik günde çekeceksin.. hergün ama.. 1 gün tatil..
haaa bunu da tek yönlü yapmayacaksın

alt-orta-üst-yan karın kasları hepsini çalıştıracaksın

basen popo kol için de aynı şey geçerli hep..

ama alt katmanlardaki yağları eritmek zorundasın illaki canım benim

ohhhhhhhhh çok şükür be
Bak benım 20 tane karın hareketlerim var hepsunden 30 *2 set halınde yapıyorum 1 haftadır yapıyorum faydasını gördümmü evet bak ben karın calışırken ağırlık kullanmıyorum kol omuz goguse kullanıypeum 2 kılo bacak ve kalcada 1.5 kilo sguat yaparken 10 kilo agırlıksız dedıgını nasıl yapayım yanı

Bak benım 20 tane karın hareketlerim var hepsunden 30 *2 set halınde yapıyorum 1 haftadır yapıyorum faydasını gördümmü evet bak ben karın calışırken ağırlık kullanmıyorum kol omuz goguse kullanıypeum 2 kılo bacak ve kalcada 1.5 kilo sguat yaparken 10 kilo agırlıksız dedıgını nasıl yapayım yanı
kol omuz göğüs ağırlıksız olmaz
squatı ağırlıksız yaparsın kuzucum

S Sguat girls kuzum baya baya incelme var
ama hala erimesi gereken yağlar var bel bölgesinde farkındasn

işte jillian onları da eritip kas da yaptıracak sana

maşallah diyim

30 gün jillian sonrası öncesi-sonrası yap bakalım
Evet ben bel 65 istiyorum 69 be yan simitlerim az da olsa var bugun aha şimdi başlicM ama dedim ya cok hafif geliyor bana sankı hiç spor yapmamişim şimdi spor ustlerimi giyıp foto cekıp 1 ay sonra için karşılaştırma yapıca peki jıllıan nın yanına baska bişey lazımmı

biraz kitap okuyayım canlar.. elimde sürünen bir kitap var.. hazır müdürüm de yokken azcık okuyum da bitsin bugün..

Sonraaaaaaaaaaa

İclal Aydın'ın üç kız kardeş kitabına başlıcam baya merak ettim

Haha benim 3.5 kiloluğu veteriner arkadaş ben tutarım sen çekil dedi, tutamayinca bütün asi siselerini kirdi:KK70: şimdi sen tut diyo hiç aramıza girmiyor :KK70:

Geçmiş olsun kuzucum, bi daha tekrarlamasın :anne:
Of benimki 7,5 kiloluk bir azman..
Kilo vermesi lazım bir türlü verdiremiyorum
:(
En son bu takıma alacağım onu da o olacak
:deli:

Evet ben bel 65 istiyorum 69 be yan simitlerim az da olsa var bugun aha şimdi başlicM ama dedim ya cok hafif geliyor bana sankı hiç spor yapmamişim şimdi spor ustlerimi giyıp foto cekıp 1 ay sonra için karşılaştırma yapıca peki jıllıan nın yanına baska bişey lazımmı
ya sen beni dinle

hafif gelse de devam et en fazla 1 ay kaybederiz..

ki kaybetmeyeceğiz eminim..

Back
X