- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Cıks iğde senden uzun bikeremiğde şişko miu fit
oy sevgisini de eksik etmez yoğun olsa da![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cıks iğde senden uzun bikeremiğde şişko miu fit
oy sevgisini de eksik etmez yoğun olsa da![]()
Benim için iyi bir şey yapıyordu ama yok hatırlayamıyorum bir türlükesin yemek yiyordur deynep başka ne yapacak o
ya da uzanmış yatıyordur uykucu![]()
ya kuzucum türkanım bak başka birşeye gerek yokTamam saolasın :) cidden allah razı olsun uğraşıyorsun cabalıyorsun kendı adıma soylıyım herseyı sana sorabiliyorum ben tüm vücut istiyorum calışmak sana rssmimi atayım. Adet olucam şişim ama atıcam
ya kuzucum türkanım bak başka birşeye gerek yok
şu jillianı 30 gün boyunca aksatmadan yapsan inanılmaz fark edecek
o tüm vücut çalıştırıyor
tam senin istediğin şey
level 1-2-3 bitince de yeni (çok daha zoru) bir jillian videosu söylicem sana .. böylece şiddeti giderek artan ama tüm vücudu çalıştıran kas yapıcı çalışman olacak.
Bonus bunlar gerçek mi yoksa yenilebilen şekerden yapılan cinsten mi?Günaydın hayırlı sabahlar
Hayırlı, merhametli, egosuz bir gün olsun inşallah..
Eki Görüntüle 2120317
ni demek türkanımmmmmmTamam saolasın :) cidden allah razı olsun uğraşıyorsun cabalıyorsun kendı adıma soylıyım herseyı sana sorabiliyorum ben tüm vücut istiyorum calışmak sana rssmimi atayım. Adet olucam şişim ama atıcam
Cıks iğde senden uzun bikerem![]()
kafalarGelmeyen halaya geldim gelmiyor stresten herhaldeee
bakayım durSana instagram dan attım canısı :) karnımda çok az sarkma var oda kedi pozisyonunda olunca belli oluyor sıkılaştırıcam
sana az geliyorTamam 27 dakıka ya bana cok az geliyortek o yeter mi yaparım valla hergün hatta gınde 2 kere bile yaparım sadece onumu yapayım sana ıngte fesım attım
Bak benım 20 tane karın hareketlerim var hepsunden 30 *2 set halınde yapıyorum 1 haftadır yapıyorum faydasını gördümmü evet bak ben karın calışırken ağırlık kullanmıyorum kol omuz goguse kullanıypeum 2 kılo bacak ve kalcada 1.5 kilo sguat yaparken 10 kilo agırlıksız dedıgını nasıl yapayım yanıkuzum olay basit aslında
gerçekten basit
haftada 4 gün ağırlık ile
3 gün ağırlıksız kendi beden ağırlığın ile spor yapacaksın
1 gün dinlenme olacak
spordan hemen sonra mutlaka protein tüketeceksin.. süt ve muz gibi mesela.. muz da karbon depolarını dolduracak..
ama düzenli yapacaksın
mesela karın egzersizi istiyorsun ya.. bu öyle günde 60-70 ile olmaz
en az 300 mekik günde çekeceksin.. hergün ama.. 1 gün tatil..
haaa bunu da tek yönlü yapmayacaksın
alt-orta-üst-yan karın kasları hepsini çalıştıracaksın
basen popo kol için de aynı şey geçerli hep..
ama alt katmanlardaki yağları eritmek zorundasın illaki canım benim
ohhhhhhhhh çok şükür be
kol omuz göğüs ağırlıksız olmazBak benım 20 tane karın hareketlerim var hepsunden 30 *2 set halınde yapıyorum 1 haftadır yapıyorum faydasını gördümmü evet bak ben karın calışırken ağırlık kullanmıyorum kol omuz goguse kullanıypeum 2 kılo bacak ve kalcada 1.5 kilo sguat yaparken 10 kilo agırlıksız dedıgını nasıl yapayım yanı
Yapar miyiz
Geçmiş olsun canım, allah çocuklarına bağışlasın
Bişey diyemiyorum
Iyi atlatmışsın canım![]()
Evet ben bel 65 istiyorum 69 be yan simitlerim az da olsa var bugun aha şimdi başlicM ama dedim ya cok hafif geliyor bana sankı hiç spor yapmamişim şimdi spor ustlerimi giyıp foto cekıp 1 ay sonra için karşılaştırma yapıca peki jıllıan nın yanına baska bişey lazımmıS Sguat girls kuzum baya baya incelme var
ama hala erimesi gereken yağlar var bel bölgesinde farkındasn
işte jillian onları da eritip kas da yaptıracak sana
maşallah diyim
30 gün jillian sonrası öncesi-sonrası yap bakalım
Karnı şekil lenmişmiS Sguat girls kuzum baya baya incelme var
ama hala erimesi gereken yağlar var bel bölgesinde farkındasn
işte jillian onları da eritip kas da yaptıracak sana
maşallah diyim
30 gün jillian sonrası öncesi-sonrası yap bakalım
Of benimki 7,5 kiloluk bir azman..Haha benim 3.5 kiloluğu veteriner arkadaş ben tutarım sen çekil dedi, tutamayinca bütün asi siselerini kirdişimdi sen tut diyo hiç aramıza girmiyor
Geçmiş olsun kuzucum, bi daha tekrarlamasın![]()
ya sen beni dinleEvet ben bel 65 istiyorum 69 be yan simitlerim az da olsa var bugun aha şimdi başlicM ama dedim ya cok hafif geliyor bana sankı hiç spor yapmamişim şimdi spor ustlerimi giyıp foto cekıp 1 ay sonra için karşılaştırma yapıca peki jıllıan nın yanına baska bişey lazımmı
kesinlikleKarnı şekil lenmişmi![]()