- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
16 kilo daha geç gider nolcak
Seni kocaman alkisliyorum hippooooo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16 kilo daha geç gider nolcak
Seni kocaman alkisliyorum hippooooo
Bence içMaalesef yok hepfimcorba kötü olacak icmezsem esimde icmez smdi
Napcm bilmym
Aksammi yemeğindemi yapim oyleeMantisindan 1 kaşık koy gerisi suyu olsun, eğilip çorbana bakmaz herhalde eşin
amma corbama yazik olacaaakkk
Sen bilirsin valla ona yazik olcak bu cope dokulmesin diye diye boyle oldukamma corbama yazik olacaaakkk
Hayır öğlen içeceksen iç akşam yok ..Aksammi yemeğindemi yapim oylee
Kucuk kasede icim demi hem aciktimdaaBence içbana diyetisyen vermişti .. her türlü çorba içebilirsin demişti ..
Şimdi ye yiyeceksen, akşam sebze yogurtAksammi yemeğindemi yapim oylee
Kız içeceksen daha geç olmadan iç..Kucuk kasede icim demi hem aciktimdaa
Aksami hafif tutarm inşaAllah
He vallaSen bilirsin valla ona yazik olcak bu cope dokulmesin diye diye boyle olduk![]()
Iciyom smdik isitiyomKız içeceksen daha geç olmadan iç..
Abla ekmek çok olmuş üstüne akşamda ekmek yanına patates var ciksss olmadı daha güzel.menuler bekliyorum senden
Antepia27 ablam. Katılıyorum . Da. İşte pek ekmek birakma taraftarı olmuo ablam da. Keşke bari aksam olmasa. Sonra ben yedim sen etme. Pattise ne hacettt
ay maşallah nasıl gzel menü yahu bravoooooooooooooooo
kuzucum su çok az olmuş
peyniri tam yağlı ye yarım yağlı asla
menü çok güzel hafif dengeli olmuş
spor
kuzucum sabah da 2 dilim ye derim 3 değil
gece mutfağa dalmamak için bu ekmekler sana iyi geliyorsa devam et ama
ben beğendim menüyü..
spor yok mu Fatma?
öğün saatlerini atlamayalım
bugün ve yarın karbon tüketmeyelim
menü gayet iyi
spor 1000 ip süper ama leslie de ekleyelim emi canom
owwwwwwwwwwwww efsane menüüüüüüüüüüü
kahvaltıda peyniri bol bol yesene kuzucum kısma
yürüyüşümüz de misler gibi
ödemlere gelme turşulardan suyu asla ihmal etme fulya
kahvaltı daha zengin olsun canomm
menü çok hafif olmuş akşam bir tabak da yemek olaydı iyiydi.. zaten hastasın bünye zayıf düşmesin aman diyim![]()
Serra de estrella diye bir Portekiz cinsiKopuşun cinsi ne?
Daha bu sabah kaptan sana listeye hazirlan demedi mi boyle mi hazirlaniyon2 kasik mantili yerinden 4 kasikta suyundan koydm minnack kase ictm
Ama bisey dha yaptm
5 kasik yogurda 1 kasik burgur pilavida karstrdm yedm
Aksam sadece yogurt yiyim ben![]()
aynen Berna bi evinde tek kalsan bi kendi hayatına dönebilsen ahYa düzen oturtsam da suna bi de ben baksam.sürekli olmayacak o yuzden hic baslayamiyorum.resmen her sey havada deli oluyorum.oglum olmasa eve gidesim gelmiyo bu ara o derece..
tamam canım o sıkkınlık hissi kötü gerçektenBiliyorum kuzucum da sıkıldım diyetten gerçekten. Yumurta yemekten de sıkıldım.
Biraz böyle besleniyim bundan da sıkılırım başlarım.
Havalar ısınınca kızımla hep dışarı çıkıyoruz bz yürüyüş bana iyi geliyor yoksa evde durup spor yapamıyorum yapmadğm halde spordan da sıkıldm.
Bu bi dönem sanrm benm için.
Hem okdr da fazla kilom yok ya onun rahatlğı belki de. Yürüyüşe başlasam 1 1.5 aylık kilom var diye düşnyrm.
Şimdilik böyle olsn.
Okuyorum buraları ama gitmedim:)
oh süper :)Ayy yaptım suprr popişiminden alsamda nefesı yaptım simdi süt içicem 1 bardak
Tekrar okuyorum mesajlarınıtamam beklıyorum sabırsızlıkla ayyyyy e somra napcam daha zorundan sonra
![]()