Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha gözleme diyo yaaNeredesin uleee. Kız gözlemé yapayim da.sen varsin Die hevesim kirilio. . Mortoiik olm as a mi
Ayy severim öperm ben onları. . Yakın bizim durum desené yaş kaçtı . Berabrr kilolari verelim o halde .Hoşbulduk canım büyük 3 buçuk yaş küçük 5 aylik
Tatil Die. ... k.v. dede var Die.. şey . Yapmim he mi. Yapsam yerim yaaaa. Puffffdaha gözleme diyo yaa![]()
Küçücükler cok tatlilardır.Oohh mis bu yu muş kuzular. Benimkiler biri 22 aylık biri 3 aylik
Hosbuldum canımPamukseker19
arden32 hoşgeldiniz
Bu bir isaret olmali.bakalim bu hafta hangimiz daha cok verecekPamukseker19 hoşgeldin canım bende geldim boyumuz kilomuz aynı bende 94,5 vereceğiz ins ,benimde 2 kızım var mevlam evlatlarımızı bağışlasın
31 canım tabi ki verelimAyy severim öperm ben onları. . Yakın bizim durum desené yaş kaçtı . Berabrr kilolari verelim o halde .![]()
Haftalık hedef kaç canımBu bir isaret olmali.bakalim bu hafta hangimiz daha cok verecek
yaparsan yersin veroTatil Die. ... k.v. dede var Die.. şey . Yapmim he mi. Yapsam yerim yaaaa. Puffff
Haftalik hedef I düsünmemistim.senin kac?Haftalık hedef kaç canım
Amin canım seninki de bağışlaan Rabbim inşaallahHoşbulduk canımmasallah Allah bağışlasın canım benimkide 5 aylık
dişleri çok kötü kaşınıyor ek gıdaya basladinmi canim
kuzum salı sporum eksik.63 dk oryantal:220,5Eki Görüntüle 2121877 Kızlar biraz geç oldu ama tablomuzu kontrol edebilirmiyiz?
malipina
hepfit
igdedali
Esra_4378
Floweroflife
Nevreste
@eflalim
Cutemom007
tevafuk55
matematik61
kuzum salı sporum eksik.63 dk oryantal:220,5
1000 ip :200
salı sporu toplam:420,5 puan![]()
ellerine sağlık kuzum
kaydettim malican![]()
miuya söyle o sana hedef verir kuzumHaftalik hedef I düsünmemistim.senin kac?