- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 33
Kız bırak tontiş o tontişAşgııımm bal böcüğüüüm minnoşumm ben seni severimki kocaman. İğdenin 1000 katı severimkiii. Şekerparem beniim![]()
Accık zayıflasın ben de severim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bırak tontiş o tontişAşgııımm bal böcüğüüüm minnoşumm ben seni severimki kocaman. İğdenin 1000 katı severimkiii. Şekerparem beniim![]()
ohh beeeeeeeeeeeAşgııımm bal böcüğüüüm minnoşumm ben seni severimki kocaman. İğdenin 1000 katı severimkiii. Şekerparem beniim![]()
hiç de değilim sensin tontişKız bırak tontiş o tontiş
Accık zayıflasın ben de severim![]()
he sana aşığım ama 2 senedir bir erkekle ilişki içindeyimİğde bana hem aşık hem de beni aşırı kıskanıyor![]()
Ben etli butlu karı severim tontiş olsun işime gelirKız bırak tontiş o tontiş
Accık zayıflasın ben de severim![]()
Sabah buralardaydı öğlenden beri ben yokum haberim yok. Zaten başım ağrıyo bugün olmaz![]()
Şişkoyum ve daha da şişko olucam ben diyosun yaniAha ben gaçtım
Mium bi süre menü vermeyecem kızma ama haa
Hiç dikkat edesim yok. Modum düşük
Ruhun aldatmaya müsaitse ben napayımhe sana aşığım ama 2 senedir bir erkekle ilişki içindeyim
O da kamufle zaten hı hı![]()
Ben etli butlu karı severim tontiş olsun işime gelir![]()
Ooyyssss sen nerelerdesin cicegeem gozlerimiz yollarda kaldiiiiievet bizi ihmal etme artık![]()
Allaaaaaahh geç odaya geliyomohh beeeeeeeeeee
ne varsa sende var malimmmm
o iğde de kimmiş ki
sen sev beni yeter esmerim güzelim benim![]()
En sevdiğim karikatürlerdendir bu
Kahvalti: 8:30Canım menüm çok güzel saatlerini yazarsan daha doğru yorum yapabiliriz bide ıspanak ile yoğurt tüketme balım demir icin
Seni vururum ne pastadı ağzına hiç yakıştı mıOoyyssss sen nerelerdesin cicegeem gozlerimiz yollarda kaldiiiiiyoklugunda boreklen pasta devirelim dediydik ama sensiz bogazimizdan gecmediydi
![]()
Eeeee sen kaç, biz ne yapahhh bizde mi kacahhhhAha ben gaçtım
Mium bi süre menü vermeyecem kızma ama haa
Hiç dikkat edesim yok. Modum düşük
Kahvaltı öpücüklü 30Kahvalti30
Ögle:13:30
Aksam :18:00
Gel burayaEeeee sen kaç, biz ne yapahhh bizde mi kacahhhh![]()
Kirpik diplerim ağrıyor maliAllaaaaaahh geç odaya geliyom![]()
Ol ol karı dediğin totoya vurdum mu şaplicakŞişkoyum ve daha da şişko olucam ben diyosun yani
Ruhun aldatmaya müsaitse ben napayımteselliyi başka kollarda arıyosun benden yüz bulamayınca
Senin için etli butlu da olurum ki
![]()
Öyle olmus vallaKahvaltı öpücüklü 30![]()