Ev yapımı sirke dimi kuzum. Markettekiler işe yaramıyo çünkü. Ben de kurayım evdeki elmalardanSabahları sirkeli su içicem ben artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev yapımı sirke dimi kuzum. Markettekiler işe yaramıyo çünkü. Ben de kurayım evdeki elmalardanSabahları sirkeli su içicem ben artık
Hazır canım ama yapayım bende elmadanEv yapımı sirke dimi kuzum. Markettekiler işe yaramıyo çünkü. Ben de kurayım evdeki elmalardan
Kuzu yorulmusum okuyorum ama yazmak zor geldi
Markettekiler işlemden geçtiği için hiç bi faydası yokmuş sadece asitmiş yani mideye zarar. O yüzden ev yapımı olsun diyolar hep. Barsakların en iyi dostuymuş ev sirkesi. Ben de kurucam ma büyük cam kavanozum yok ufak salça kavanozu kullanırım heraldeHazır canım ama yapayım bende elmadan
Tamam kuzucum oku sen dinlen bol bolKuzu yorulmusum okuyorum ama yazmak zor geldi![]()
Tarif var mı sende daha önce yaptığınMarkettekiler işlemden geçtiği için hiç bi faydası yokmuş sadece asitmiş yani mideye zarar. O yüzden ev yapımı olsun diyolar hep. Barsakların en iyi dostuymuş ev sirkesi. Ben de kurucam ma büyük cam kavanozum yok ufak salça kavanozu kullanırım heralde
Kocm varken sana sarılmamGel bende sana sarilim canin mi istedi![]()
Sen et seviyor sun haaBana bıngıl lazım![]()
Abaawww amma kocacı çıktın gııKocm varken sana sarılmam![]()
Valla üç tane elmayı kabukları soyup doğrayıp üstüne bi litreye yakın su koyuyodum. Bi tatlı kaşığı şekerle tuz atıyodum iki yemek kaşığı da elma sirkesi. ağzını tülbentle kapatıyodum iki üç güne bir karıştırıyodum. 10 günde olmuştu hava ılıktı o zaman. Şimdi kurdum sirkeyi, internetten biraz baktım bal pekmez koyun diyo nohut diyo mayalansın diye. Pekmez ve nohut koydum bu seferkine bakim nasıl olacakTarif var mı sende daha önce yaptığın
Birkaç kişi de bana bırak mali olmaz oyleHergün biri gelsin tamamdır![]()
Evet internette Bir sürü tarif var, bende birini yaparım artık.Valla üç tane elmayı kabukları soyup doğrayıp üstüne bi litreye yakın su koyuyodum. Bi tatlı kaşığı şekerle tuz atıyodum iki yemek kaşığı da elma sirkesi. ağzını tülbentle kapatıyodum iki üç güne bir karıştırıyodum. 10 günde olmuştu hava ılıktı o zaman. Şimdi kurdum sirkeyi, internetten biraz baktım bal pekmez koyun diyo nohut diyo mayalansın diye. Pekmez ve nohut koydum bu seferkine bakim nasıl olacak
Güzel. Olursa hemso haber et bende kuracamValla üç tane elmayı kabukları soyup doğrayıp üstüne bi litreye yakın su koyuyodum. Bi tatlı kaşığı şekerle tuz atıyodum iki yemek kaşığı da elma sirkesi. ağzını tülbentle kapatıyodum iki üç güne bir karıştırıyodum. 10 günde olmuştu hava ılıktı o zaman. Şimdi kurdum sirkeyi, internetten biraz baktım bal pekmez koyun diyo nohut diyo mayalansın diye. Pekmez ve nohut koydum bu seferkine bakim nasıl olacak
Evet ben kupkuru sevmiyom. Hele kas olayını hiç sevmiyorum kadında. Azcık ele gelmeli. O yüzden çok çok zayıflama taraftarı değilim.ben dolgun seviyorumSen et seviyor sun haa![]()
Okeee anlaştııkBirkaç kişi de bana bırak mali olmaz oyle![]()
En sevdigim foton bayiliyorum o bakisa
@MiuLego sana mesaj atıyor maliEvet ben kupkuru sevmiyom. Hele kas olayını hiç sevmiyorum kadında. Azcık ele gelmeli. O yüzden çok çok zayıflama taraftarı değilim.ben dolgun seviyorum![]()
Çok da takılma tariflere her türlü mayalanıyo zaten. Tadı da çok güzel oluyo içimi güzel yumuşak tadı oluyo ben gelip gidip kavanozdan içiyodumEvet internette Bir sürü tarif var, bende birini yaparım artık.