Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En sevdigim foton bayiliyorum o bakisa
Çok da takılma tariflere her türlü mayalanıyo zaten. Tadı da çok güzel oluyo içimi güzel yumuşak tadı oluyo ben gelip gidip kavanozdan içiyodum![]()
Hoşbuldum kuzucuuuum nasılsınnnn?Miuuuu hoşgeldin
üstte canım cicim altta ızgara yapıp yeme planları.Oyyy canım benim esmerim malim
Ayyy doğum günün ne zaman 20 nisan mı?
Az kalmış gelsin 70 ler
Eveeeetttt mali ızgara yaparız en sağlıklısından hüpletiriz![]()
ev sirkesi kuzum.onun tarifi.cıs değil yani
Ne tarifi o![]()
Hem sever hem döverimüstte canım cicim altta ızgara yapıp yeme planları.![]()
Aaaaaaa ben de alayım bir ara.. annem gidince sıkı diyet uygulucam.. o zaman sabahları sirkeli su içcem.. alayım o ara tarifi bana unutturma emiev sirkesi kuzum.onun tarifi.cıs değil yani![]()
bu güne kadar hande hariç yenemediğimi gördün mü.HAYIIIIIRRRHem sever hem döverim
Çakılcıyızzzzzz en nihayetinde
Izgaradan kaçamazsın mali
Hayır ver sen kilo yen o zaman.. YENEMEZ Kİİİİİİİ![]()
Hoşbuldum kuzucuuuum nasılsınnnn?
okee.elmayla nohut varsa evde yap şimdi benim 3 dakkamı almadı az önce yaptımAaaaaaa ben de alayım bir ara.. annem gidince sıkı diyet uygulucam.. o zaman sabahları sirkeli su içcem.. alayım o ara tarifi bana unutturma emi
Sabah: kk beyaz peynir+1 yumurta omlet+1dilim ekmek sekersiz cay
Ögle:1kepce mercimek corbasi+4 yk ispanak+ sarimsakli yogurt
Aksam:1kepce mercimek corba ispanak+ yogurt salata
Spor:3 mil leslie
Su:2 litre
@MiuLego @Whiteblacklife
yok canım ben içiyorum. ama ben Türkiyedeki yeşil çayları içemiyorum. benim yeşil çaylarım çeşit çeşit japon yeşilçayları. tatları çok farklı ve lezzetli2 kupa içince art arda benim midemi bulandırıyor yeşil çay fulyaa sende öyle olmuyor mu
kız adamı depresyona sokar orası gitmeÇok skldim biraz bdv gidip aksiyonlara karışip kacayim![]()
Sanki normal bir hayatım var bende bir konu açayım da millet dert gorsunkız adamı depresyona sokar orası gitme![]()
Ayy bu neeee. Cok kiskandim yaaa. Keşke benm olsaaaCumartesi spor bildirimi
2000 ip = 400 point
(100ü hariç hepsini 1 2 dk dura dura atladm )
5 mil leslie = 225 point
Toplam = 625 point
@MiuLego @nehirnil111 @Storm-
hani nerde nerdeSst kızlar naberrrr..nasılsınız fit hatunlarrr..irade abideleri..güzeller...cılgınlar..samimiler...ince bellilerrrr![]()
İnce Bellı o benim kizzz.. iyiyizz senden haberlerSst kızlar naberrrr..nasılsınız fit hatunlarrr..irade abideleri..güzeller...cılgınlar..samimiler...ince bellilerrrr![]()
Benden bahsetmiyor ince belli dedi çünküSst kızlar naberrrr..nasılsınız fit hatunlarrr..irade abideleri..güzeller...cılgınlar..samimiler...ince bellilerrrr![]()