- 2 Mart 2018
- 5.882
- 19.619
- 168
- 39
Öyle canım günlük ekmek hakkımı yiyorum ki kucucuktu ikisindeBörek lavaş ne gerek vardı ki daha oncede yemistin sanirim karbon ve diyette yemememiz lazım canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle canım günlük ekmek hakkımı yiyorum ki kucucuktu ikisindeBörek lavaş ne gerek vardı ki daha oncede yemistin sanirim karbon ve diyette yemememiz lazım canim
Gunluk ekmek hakki zaten çok küçüktü ikisideLavas ne borek ne gı![]()
Gunluk ekmek hakki zaten çok küçüktü ikiside
Sen ye iki sokumluk daha hande -900 deymis kizSabah
Menemen
1 kk beyaz peynir
1 kk kasar peynir
10 zeytin
1 bardak sekersiz acik cay
Ara
2 gün kurusu
Aksam
1 porsiyon adana kebap
4 5 catal koz patlıcan
Yarim koz domates
2 parmagm kadar incecik lavas 2 sokumluk
1 bardak ayran
2.5 lt su
Spor ileri saatte bildrcem
@MiuLegoWhiteblacklife
Storm-
Nice mutlu yaşları olsun yeni yaşı ona yepyeni mutluluklar getirsinKızımın doğum günü bugün sözde pasta yapacaktım gelinlikler resim falan çektiren ektim hepsi kaldı kalkıp gidip pasta alabilsem yeter gözüyle bakıyorum suan
Yaw bunlar kadının olmazsa olmazı olur mu nasıl genç gorunecegiz daha bu işin botoksu estetigi meme diklestirmesi var ooo daha bunlar baslangicŞakaklarına nane yağı sürmek iyi geliyor diyorlar. Bi de sessiz karanlık bi odada uyumaya çalışmak...
Çok geçmş olsunn vayt
Uykusuzluktan hep bunlar
Kız normalde makyaj yapan biri değilim. Dün de göz altlarıma kapatıcı, rimel az bişey de ruj sürmüştüm. Makyaj sevmez. Parfüm sevmez. Saç boyamayı sevmez. Amaaan sevmezse sevmesin yaparım diyorum![]()
Kuzum adetin bittikten 2 gün sonra 15 gün boyunca sabah akşam taze olarak yapılacak. .Ya bu soğan suyuna ne zaman baslamam gerek rekli olamadim daha ben de yapcam
Yok ya mideyi ayrı rahatsız ediyo bünyeyi ayrı etkiliyo. Resmen bugün titredim ya oha dedim. Ve elim hep bişeyler aradı ne yesrm diye. Kadın bissürü şey getirdi önüme cıs cos. Yememek için zor tuttum kendimi. Dedim ne yemeğin var zararsız, kabak yapmış ,onu ver dedim en masumu o![]()
Çıldırt bizi HandeAkilli hatun seni
Cumadan pazara _900 miu yanlis taraf secti kuzum
İkisinide sahaya gomecem yaaaa kibar kibar
Daha cumaya 5 gun var.Benimle niye morti olursunuz ki
Ohhhhhhh lavaslar 2 sokumlukmus mus mus ye bacim ye lop lop et olsunSabah
Menemen
1 kk beyaz peynir
1 kk kasar peynir
10 zeytin
1 bardak sekersiz acik cay
Ara
2 gün kurusu
Aksam
1 porsiyon adana kebap
4 5 catal koz patlıcan
Yarim koz domates
2 parmagm kadar incecik lavas 2 sokumluk
1 bardak ayran
2.5 lt su
Spor ileri saatte bildrcem
@MiuLegoWhiteblacklife
Storm-
Sen ye iki sokumluk daha hande -900 deymis kiz
Sporun konussun bebeeemOhhhhhhh lavaslar 2 sokumlukmus mus mus ye bacim ye lop lop et olsun