- 2 Mart 2018
- 5.882
- 19.619
- 168
- 39
Bilmiyorum ki canım ama ben el kadar yemistim zaten bugünden sonra çok dikkat edecem yoksa haftalık hedef kiloya ulasamamkuzu bizim diyetisyen 1 yufka 8 dilim ekmeğe eşit dedio yüzden tok tutuyor olmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki canım ama ben el kadar yemistim zaten bugünden sonra çok dikkat edecem yoksa haftalık hedef kiloya ulasamamkuzu bizim diyetisyen 1 yufka 8 dilim ekmeğe eşit dedio yüzden tok tutuyor olmasın
sabah 9 akşam 18:30 canım öğlen işyerinde yemek yemiyorum ben
dün dayanamadım işte düştü 57 yekuzum benim açlık şekerim 55-60 arası en fazla 65 oluyor. baya kötü oluyorum, sen nasıl dayanıyorsun![]()
Ayni duygular icindeyim ve hece stresten uyuyamiyorum resmen calismak istemiyorum 10 gun ara versem iyi gelecek ama onu da yapamiyorum doktor icin bile 15 gun sonrasina izin alabildim saka gibi yerime eleman veremiyorlarOlabilir canım cok gecmis olsun benım ki psikolojik sanırım bu aralar zaten bı yorgunluk hakim evde durasım yok ıse gidesim yok karisik yanı![]()
anladım canım, ben maksimum 5 saat dayanabiliyorumdün dayanamadım işte düştü 57 ye
el ayak pert oldu
ama banada bu kilo verdirtiyor kuzum ya
Haftada 500 gr suan icin kontroller tamamlaninca degisecek. 2 ogun var oglen kahvalti veriyor kalsik aksam da protein agirlikli ya baklagil ya etli sebze ya da kofte salata. 1200 kalori anca ediyordur. 3 dilim ekmek veya 90 gr yufka ekmek ekmeklerim 30 gr dan 3 tane olacakben diyetteyken artı gelmiyorum canım
bilmiyorum yada hiç gelmedim gelirmiyim sonraki dönemlerde onuda bilmiyorum
senin diyetisyenin haftalık kaç kiloyu hedefliyor
bide ben gittiğimde banada 6 öğün ve 6 dilim ekmekli menü vermişti
eksi gelmeyi bırak artıyla tekrar yanına gitmiştim
sonrada inancım bitti bıraktım diyetisyeni
mesela benim karatayla şekerim düşmüyor
ekmek yersem bir anda alt üst oluyorum
kuzum karatay bana iyi geldiBi de 5 saaten uzun ac kalmami istemiyor bu ara 3 ceviz veya 2 mandalina veya 1 muzum var arada
Canom naber hic gorusemiyoz
Ayy canım ablam ..bana güvenMen ne güzel hedef nisan bakalım. ..oglumün 2 yaş gününde hedef kiloda olmalı korumalıyim 31 mayıs. Şimdi den pastayı nasıl yapcamizi konustk eşimle . Kamyon çok sever ömer . Oyle bişi yapcam![]()
kuzu bizim diyetisyen 1 yufka 8 dilim ekmeğe eşit dedio yüzden tok tutuyor olmasın
kaptan daha açıklamadı,biraz daha bekle istersen topluca yazarsın
İyi yapmışsın canım afiyet olsun mistamam kuzum.şimdi yumurtaya tuz atmadım biber de atmadım.peynirle zeytini de sıcak suya bastım.onlar da tuzsuz oldu![]()
Ohh yap tabi benim ne temizliğim ne yemek hazırlığım bitiyor popomun üstüne de oturamıyorumBenım de ama gel gör temizlik
Bitti accuk jıllıan yapıcam spmra kızı parka![]()
Ayyy aynı ben Begüş