Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Olabilir canım cok gecmis olsun benım ki psikolojik sanırım bu aralar zaten bı yorgunluk hakim evde durasım yok ıse gidesim yok karisik yanı :deli::deli:
Ayni duygular icindeyim ve hece stresten uyuyamiyorum resmen calismak istemiyorum 10 gun ara versem iyi gelecek ama onu da yapamiyorum doktor icin bile 15 gun sonrasina izin alabildim saka gibi yerime eleman veremiyorlar

ben diyetteyken artı gelmiyorum canım
bilmiyorum yada hiç gelmedim gelirmiyim sonraki dönemlerde onuda bilmiyorum
senin diyetisyenin haftalık kaç kiloyu hedefliyor
bide ben gittiğimde banada 6 öğün ve 6 dilim ekmekli menü vermişti
eksi gelmeyi bırak artıyla tekrar yanına gitmiştim
sonrada inancım bitti bıraktım diyetisyeni
mesela benim karatayla şekerim düşmüyor
ekmek yersem bir anda alt üst oluyorum
Haftada 500 gr suan icin kontroller tamamlaninca degisecek. 2 ogun var oglen kahvalti veriyor kalsik aksam da protein agirlikli ya baklagil ya etli sebze ya da kofte salata. 1200 kalori anca ediyordur. 3 dilim ekmek veya 90 gr yufka ekmek ekmeklerim 30 gr dan 3 tane olacak

upload_2018-3-12_8-49-27.webp

günaydın canlar :KK36:
musmutlu huzurlu sağlıklı haftalar dilerim:KK9:

Canom naber hic gorusemiyoz

Yaa Hande sende izinde bencileyin cok yemus cok almusdin kendini nasıl ikna ttin başlamak için ben bir türlü o motivasyon unu yakalayamıyor kendimi durduramıyor um sen nasıl başardın canim

Ayy canım ablam ..bana güvenMen ne güzel hedef nisan bakalım. ..oglumün 2 yaş gününde hedef kiloda olmalı korumalıyim 31 mayıs. Şimdi den pastayı nasıl yapcamizi konustk eşimle . Kamyon çok sever ömer . Oyle bişi yapcam :KK66:

Oooo maşallah omercige bizim Ömer çıkte Kıbrıs ta mimar olucak kuzum nasıl ozledim yavrumu

tamam kuzum.şimdi yumurtaya tuz atmadım biber de atmadım.peynirle zeytini de sıcak suya bastım.onlar da tuzsuz oldu:confused:
İyi yapmışsın canım afiyet olsun mis :KK76:
Benım de ama gel gör temizlik :deli:
Bitti accuk jıllıan yapıcam spmra kızı parka :anne:
Ohh yap tabi benim ne temizliğim ne yemek hazırlığım bitiyor popomun üstüne de oturamıyorum :KK45:
14026691_309916696025618_324883693_n.jpg

nilişkom bak sene ne buldum :KK70::KK70::KK70:
nehirnil111 nehirnil111
Ayyy aynı ben Begüş :KK70: Ördek 1 iken 2 olmuş :KK30::rolleyes:
Gunaydin millet spor gruplarını kaçırdım ben sanırım kimdeyım acaba begum75 begum75 nehirnil111 nehirnil111

Bugün belli olur canım henüz belli değil :KK68:

Back
X