- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Anladım canım en azından esın dengeli davranıyor esinle konuşsana bu durumu korkularını Soyle yani söylesin annesine ama esın yuz vermemis ya eninde sonunda gidecek zatenYavrum onu gectim kp ile kavga etti geldi gitmicem o eve diyo.gecen hafta hep beraber gittik tek kelime konusmadilar 1 gece bizle kaldi sonra kardesine gitti.gerim gerim gerildim eve geldikten sonra 2 gun bas agrisi cektim.biz haftasonu istanbula gitcez.esime gidecek mi bugun dedim sabah gitmicek heralde dedi.o biraz oluruna birakti eninde sonunda gidecek diyo.tamam gitme bizde kal demiyo mesela.gecen aksam kendim ilcede ev tutacam dedi kv.esim de ne istiyosan onu yapabilirsin cocuk degilsin dedi.muhtemelen ne yapacaksin tek basina burda kal iste demesini bekledi esimden.
Annem de istanbulda.o soracak nerde napiyo diye.pazar gunu babam sonraki hafta da kardesim gelecek bana.bizimkiler duyup benim icin sıkıntı çeksinler istemiyorum. Hele annem duyarsa direk cephe alir zaten buraya gelmeden sen eskisehire gidersen kaynanan sana temelli gelmek icin elinden geleni yapacak demisti dersin dedi.anneme ben demistim derdirtmek de istemiyorum.kafam bi milyon.