Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anladım canım su mesele amaaan cocuk icin mecbur canım hele buyusun yavrun başkasına emanet etmek daha zor :anne::anne:
Yavrum onu gectim kp ile kavga etti geldi gitmicem o eve diyo.gecen hafta hep beraber gittik tek kelime konusmadilar 1 gece bizle kaldi sonra kardesine gitti.gerim gerim gerildim eve geldikten sonra 2 gun bas agrisi cektim.biz haftasonu istanbula gitcez.esime gidecek mi bugun dedim sabah gitmicek heralde dedi.o biraz oluruna birakti eninde sonunda gidecek diyo.tamam gitme bizde kal demiyo mesela.gecen aksam kendim ilcede ev tutacam dedi kv.esim de ne istiyosan onu yapabilirsin cocuk degilsin dedi.muhtemelen ne yapacaksin tek basina burda kal iste demesini bekledi esimden.

Annem de istanbulda.o soracak nerde napiyo diye.pazar gunu babam sonraki hafta da kardesim gelecek bana.bizimkiler duyup benim icin sıkıntı çeksinler istemiyorum. Hele annem duyarsa direk cephe alir zaten buraya gelmeden sen eskisehire gidersen kaynanan sana temelli gelmek icin elinden geleni yapacak demisti dersin dedi.anneme ben demistim derdirtmek de istemiyorum.kafam bi milyon.

Kilo bildirimim:
Geçen hafta: 56.6
Bu hafta: 57 dümdük
Fark: +400
Hafta içi 58 gördüm. Hala bi geldi 2 gün durdu sonra ben gidiyorum dedi. Lan geldin 4-5 gün kal bari dedim. Halaya lan denmez dedi çekti gitti @MiuLego :KK53:
60 a kadan müsaade ettim kendime. Cıss coss yok spor da yapıyorum ama geliyor artılar. 60'ı görünce dank eder belkim:eğlence:

Kilo bildirimim:
Geçen hafta: 56.6
Bu hafta: 57 dümdük
Fark: +400
Hafta içi 58 gördüm. Hala bi geldi 2 gün durdu sonra ben gidiyorum dedi. Lan geldin 4-5 gün kal bari dedim. Halaya lan denmez dedi çekti gitti @MiuLego :KK53:
60 a kadan müsaade ettim kendime. Cıss coss yok spor da yapıyorum ama geliyor artılar. 60'ı görünce dank eder belkim:eğlence:
ŞİŞKIOOOOOO İĞDEEEEE ŞİŞKOOOOO İĞDEEEEEE:olamaz:

Ev arkadaşıma çoh gıcığım 2 gündür. Faturayı yatırmamış elektrikler yoktu dün:KK11:
Bana da yatırdım diyordu:KK11: Parası olmasa eyvallah da para da varmış.
Neysem kendisi soğandan nefret eder. Hazır evde uyuyorken tüm kapıları açıp bi soğanlı omlet yapayım da pasif direnişime devam edeyim:KK53:

Ev arkadaşıma çoh gıcığım 2 gündür. Faturayı yatırmamış elektrikler yoktu dün:KK11:
Bana da yatırdım diyordu:KK11: Parası olmasa eyvallah da para da varmış.
Neysem kendisi soğandan nefret eder. Hazır evde uyuyorken tüm kapıları açıp bi soğanlı omlet yapayım da pasif direnişime devam edeyim:KK53:
ANarşik iğdeeeeeeee şişko ve anarşik sinemalardaaaaa:rolleyes:

Yatırmama sebebi neymiş değişiğin :KK62:

D vitamini :KK53:

Ben de özledimmm:oops:
İşteki uşaklara test uyguladık bu hafta. Resim çizdirdik onların analizleri gerekli velilerle görüşmeler derken kafam trilyon oldu:eğlence:
Akşam da dersaneye git. sonra eve gel spor yap duj al derken az bi tekrar yapıp uyudum. Bu hafta sakinim kuytularda buluşalım çiçeam:deli:
Buluşalım kuzum miu duymasın kıskanır şimdi o:KK200::sus:
Oyyyyy ne yoğunluk kıyamam sana:anne:

ŞİŞKIOOOOOO İĞDEEEEE ŞİŞKOOOOO İĞDEEEEEE:olamaz:
Hele bana diyene bak:KK53:

şşşşşşşşşşşşşşş bulaşma elleşme dedik ya kız sana:KK70::KK70:
:sus::sus::sus:

Ağzımdan yana alırım bi dal :KK70:
Değişik bir fantazya dünyan var miu:eğlence:

Canım ben atladim ozaman :KK74::KK74::KK74:
Canım regli oldum da yoğun oldu oda
İşte bı don anım oldu :rolleyes::rolleyes::-)
Ben de öyle düşünmüştüm:süslü:
Hep miunun fesatlığı:skandal:

ANarşik iğdeeeeeeee şişko ve anarşik sinemalardaaaaa:rolleyes:

Yatırmama sebebi neymiş değişiğin :KK62:
Unutmuş...
La bi de aynı gün interneti de kesmişler. Onu da ödedim dediydi...
Konuştuk ama pek kar etmiyor konuşmak benimkine:ukala:
Bundan sonra soğanlı sarımsaklı omlet forever:halay::halay::halay:

Yavrum onu gectim kp ile kavga etti geldi gitmicem o eve diyo.gecen hafta hep beraber gittik tek kelime konusmadilar 1 gece bizle kaldi sonra kardesine gitti.gerim gerim gerildim eve geldikten sonra 2 gun bas agrisi cektim.biz haftasonu istanbula gitcez.esime gidecek mi bugun dedim sabah gitmicek heralde dedi.o biraz oluruna birakti eninde sonunda gidecek diyo.tamam gitme bizde kal demiyo mesela.gecen aksam kendim ilcede ev tutacam dedi kv.esim de ne istiyosan onu yapabilirsin cocuk degilsin dedi.muhtemelen ne yapacaksin tek basina burda kal iste demesini bekledi esimden.

Annem de istanbulda.o soracak nerde napiyo diye.pazar gunu babam sonraki hafta da kardesim gelecek bana.bizimkiler duyup benim icin sıkıntı çeksinler istemiyorum. Hele annem duyarsa direk cephe alir zaten buraya gelmeden sen eskisehire gidersen kaynanan sana temelli gelmek icin elinden geleni yapacak demisti dersin dedi.anneme ben demistim derdirtmek de istemiyorum.kafam bi milyon.

Berna çok can sıkıcı bir durum ama şükür ki eşin destek olmamış canım , eni sonu gider bencede

Back
X