Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen korumaya geç ben sana gösteririm nasıl korunuyor, mesela 7 tane lahana dolma yiyebilirsin. Aaaa sen onu listedeyken yiyorsun değil mi?:KK67:
@MiuLego listedeyken pirinçli lahana sarma hemde 7 tane yiyen ve saraya yenilen tevoya bisey de, hasta hasta benimle uğraşıyor :KK61:
Ohhh ne güzel dedin :KK8::KK8:

Sen korumaya geç ben sana gösteririm nasıl korunuyor, mesela 7 tane lahana dolma yiyebilirsin. Aaaa sen onu listedeyken yiyorsun değil mi?:KK67:
@MiuLego listedeyken pirinçli lahana sarma hemde 7 tane yiyen ve esraya yenilen tevoya bisey de, hasta hasta benimle uğraşıyor :KK61:
Görüyorsunuz birsey demeye gerek yok görüyorsunuz

ayyy aynura canım ben bunu görmedim

dün hiç giremedim çalıştım hep

hoşgeldiiiiiiiiinnn
hadi bugün kilonu bildirsene

ben zaten seni bekliyordum çok sevindim şimdiiii:KK37:
Ben de yazmadığın için üzülmüştüm söyliyim yani...istenmiyormuyum diye ;) beni zayıflatmak için bekliyorsun her halde...oh tonbul tonbul gelsin de kızların intikamını alayım diye dimi?:D

@MiuLego listedeyken pirinçli lahana sarma hemde 7 tane yiyen ve esraya yenilen tevoya bisey de, hasta hasta benimle uğraşıyor :KK61:
Oy kıyamam hastaymış da... hanimis hanimis kıyamam ben ona minnosmus da :anne:
Geçmiş olsun minnosum :KK15:

Acaba hala.minnos musun :KK64:
Ohhh ne güzel dedin :KK8::KK8:
Süs bakayım fırat seni :KK70::p

aGfC6a

Ben de yazmadığın için üzülmüştüm söyliyim yani...istenmiyormuyum diye :KK66: beni zayıflatmak için bekliyorsun her halde...oh tonbul tonbul gelsin de kızların intikamını alayım diye dimi?:KK70:
Miu bildiri falan hazirliyordu hem çalışıyor hem okuyor sikisikti canim teslim etmesi gerekiyordu o sebeble

Miu bildiri falan hazirliyordu hem çalışıyor hem okuyor sikisikti canim teslim etmesi gerekiyordu o sebeble
Tabi canım ola bilir insanlık hali işte...yazmış bana özelden de sağolsun...hiç tanışamadık kendisiyle...inşallah tanışıcaz artık...hepinizi tanımak tanışmak istiyorum...2hafta sonrakı cuma bomba gibi gelicem inşallah...o zamana kadar gider gelirim...ya minik bebişle çok zor...telefona hasret kaldım nerdeyse...

Back
X