Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cnm senin hedefi 50 yapalım bence :KK66: mezuniyet için..
Abur cubur cips sadece kiloya değil sağlığa da çok zararlı :KK43:
50 mi 49 da anlaşalım bence çok mu zzayıf ki aynen zararlı ama çikolata herkesin zaafı
Oralara bölgesel çalışsan
Sınavlardan sonra spor yapmaya başlıcam
eflali toplayıp şehir şehir gezecez En son da Portekize gidip flavırı alalım ordan İspanya'nın güzel sahillerine inelim diyorum...:deli:
Biz toparlanmaya 1-2 ay olur o zamana da sahiller alev alev olur:deli:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bir süre sonra canın istemeyecek. Ben de ev arkadaşıyla yaşıyorum. 45 kilo yiyip yiyip almayan cinsten. Her gün mutlaka fastfood yer kola içer gece yemek yer yatar ama tık yok. Bi de kafede çalışıyor. Sürekli eve pastayla gelir. İnan buzdolabında duruyorlar o yerse yeniyor yoksa doooğru çöpe...
Kendine 1 hafta zaman tanı. Her canın bişey istediğinde geçici olduğunu aklından çıkarma. Sonrası cidden kolay
Ayyy çok kötü durummuş benim ev arkadaşım da bu aralar çok yemeye başladı bi de karşımızda samimi olduğumuz pastane var gidip bakıyorum ve dönüyorum

Gideyim de aşırı sağlıklı salata yapayım:eğlence:
Bugün pasta yemenin kıyısından döndüm. Uzanıyordum. Canım tatlı çekti. Dedim ki şimdi tartıya çıkacam eğer gene artıdaysam çıkıp pasta alacam. Tartıya çıktım -300 gramdayım. Kahvenin yanına hurma yedim. Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. Bu da böyle bir anımdır:eğlence:
ben de bazen çok güzel geri çeviriyorum. ama bazen de bilhassa ben aranıyorum :işsiz: hayat ne denişik :p

Görürsün cnm inş.. listeye neden girmiyosun?? Liste bana çok iyi geliyo :KK66:
bu inişli çıkışlı kilolarla beni listeye almaz ki miu :işsiz: ama çok hevesim de yok. çok veremediğim zaman stres olurum.

Sana sakin bir tatil gerekiyor stresi üstünden atman gerekiyor tekrar ayarların düzene girmesi için... yazdıklarında kendimi görüyorum stres is yoğunluğu bazen öyle bir vazgeçesim geliyor ki herseyden vazgeçip sadece uyumak ve yemek. Ağır yaşamlar da artık bunaltiyor. Eğer bu konuda bir çıkış yolu bulursan paylaşmayı u uma lütfen ben de senin gibi aynı durumdayım hala bu haftanın yorgunluğu çıkmadı üstümden kolumu kipratamiyorum
valla çakılım benim bol bol uykuya, bol bol açık havada yürüyüşe, gülmeye ihtiyacım var.... vücut yorgunluğu bir kenara da, ruhum çok yorgun.... onun daha çok dinlenmeye ihtiyacı var gibi o_O şu ara sadece beni güldürecek ya da en azından gülümsetecek şeylere ihtiyacım var. iş yoğunluğu bir yana da, kafam çok dolu. düşünceler düşünceler...... :KK51:bunlar hep engel oluyor işte. bir de tabi günlük hayattaki yoğun tempo ve zamansızlık.....

neyse Allahın izniyle çıkıcaz bu sorunların içinden be çakılım :KK19: bir çözüm bulursam sana tabiki haber veririm :eğlence:

ay gidip uyuyasım var .kasap da geç gelicek.en iyisi azcık dinlenmek:işsiz:
bana da az önce bir uyku çöktü ki sorma canım yaa :uykucu:

Heh heh heh çoh keyifliyim:-):-):-)
Feylesof aradı. Dedi kiiii ben çok göbeklendim kilo veremiyorum canım sürekli bişey istiyor. Yiyorum doymuyorum:-):-):-)
Şeker orucuna başla yiğidim dedim:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Takıl bana fit ol :cool:
Bugün hiçbir şey keyfimi kaçıramaz:süslü:
Ne zalım manituyum ya:KK59: Adama kendi ellerimle kilo aldırıp sonra da zayıflatıyorum:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ne fenasın :cool:

50 mi 49 da anlaşalım bence çok mu zzayıf ki aynen zararlı ama çikolata herkesin zaafı

Ayyy çok kötü durummuş benim ev arkadaşım da bu aralar çok yemeye başladı bi de karşımızda samimi olduğumuz pastane var gidip bakıyorum ve dönüyorum

Allah bağışlasın canım maşallah,benimde 3.5 yaş küçük 5.5aylik
takıma hoşgeldiniz kızlar. ben fulya :KK200:

cumartesi günü miskinlik menüm gelsin :halay:

sabah 10.15
2 yk salçalı sucuk
peynir
4 zeytin
1 dilim siyez ekmeği ( balkabaklı demeye korkuyom @MiuLego bal kaymaklı anlıyo günahımı alıyo çünkü :lülülü:)
domates salatalık

ara 13.00
1 kk kurabiye (ham kakao, ceviz, hindistancevizi unu, yumurta)
sade filtre kahve

ara 14.00
1 tk şekersiz fıstık ezmesi
125 mlt kefir

ara 16.30
1 avuç çağla

akşam 18.40
1 kase ezogelin çorbası
2 kabak dolma (bol kıymalı az pirinçli)
3 yk ev yoğurdu
pancar ve jalepino turşusu

yatana kadar 2 lt den fazla su @MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife

Amaaan boşver yiyene kadan bütün zevki. Sonrası pişmanlık...
İstediğin kıyafetin istediğin bedenini giymek gibisi yok...
Misal peştemal etek hastasıyım. Basenlerimden dolayı pek giyemezdim. Yaz gelsin hemen dolduracam dolabı. Hangi pasta bu mutluluğu yaşatır. Ki çok bi kilon yok. Bi bakmışsın gitmiş bile.Sporunu ihmal etme. Günlük yarım saat de olsa yap mutlaka. Sporla 10 kilo verip 3 beden ncelirsin sporsuz 2 beden

Back
X