- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Masum şuan su yazın su kadarcik yazın bana nasıl iyi geldi anlatamam demek ki boşuna uğraşmıyorum hissi verdiHuhuuuuuu
Aç bı aç geldim
4. Kacamsksiz günümmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masum şuan su yazın su kadarcik yazın bana nasıl iyi geldi anlatamam demek ki boşuna uğraşmıyorum hissi verdiHuhuuuuuu
Aç bı aç geldim
4. Kacamsksiz günümmm
Yapma o zmn cnm.. bende tatlıya dayanamıyorum.. listede olduğum sürece yok ev halkına da tatlı..Yaptığıma dayanamiuirm . . Var olana dayanamıyorum. Allahm tombak olmak istemiyorum yaa![]()
Amin. Canim izlerken benim bacaklarim sızladı.kadın simdi nasil acaba?Cok uzucu yaa rabbim gostermesin kimseye
Canım çok çok kötü değil akşam ki ekmeği sevmiyorum ama keşke yoğurtta yeseydin@MiuLego @Melegiimm22
Sabah
1 yumurta
1 sivribiber
5 zeytin
15 adet cig findik
2 kasik lor
Yarom bag maydanoz yarim limon
Ara
Turk kahvesi
Oglen
1 kase mercimek corba
1 kase salata
Ara
Turk kahvesi
Aksam
Hicc iyi olmadi
1 dilim kepek ekmegi 1 kasik menemen
Su 1.5 litre
Aksami anlatiyim kv sehir disinda kizimda benimleydi isyerinde.Eve geldim ise giristim yarin cocugumla ilgileneyim azicikta kv yok ya keyif yapayim diye.2 lokma attim anliycaniz.
Sonrada saate baktim gec oldu yiyemedim
Canım sabah akşam düzenli yap beni zatürrenin eşiğinden cevirdiWaytim aldım harnup pekmezini, tereyağı ile içiyorum az az çok iyi geldi![]()
Hippom sana göre karbonlu sen az karbon tüketen birisin o yüzden dedim karbonlu diye seni sisirebilir kuzjmAkşam yemeğini unuttum çağırıldığımızı.. yumurta yemekten azcık sıkıldım haftasonu diye tost yiyim dedim.. akşamda 2 sarma dışında bişi yok ki karbonlu..
Beni de yeseydin sucuklu yumurta 1 yemek kaşığı bal kaymak dondurmalı ekmek kadayıfı coconat çay yani okadar şeyin üstüne yuhh diyorum ha gözleme ne diyeyim ne desem boş geliyor sadece şunun için üzülüyorum miu ya veriyi listeye al dedim ve şuan listedeki arkadaşlara karşı çok büyük vicdan azabı yasiyorum
Yok kuzum yürüyüş ve oryantalden başka bişey yapmıyom.ben 24 günde bir olurum hep. Bugün 26. ya da 27. günüm kuzum yani teste erken daha. Hamile değilimdir olsa hissederim kadınlar hep öyle diyo bilmiyom ben anlamıyuur hamileceBalım tamam umitlenme eyvallah ama spor yapıyorsun Allah korusun varsa öyle birşey sıkıntı ve vicdan azabı çekmekten umidinin kırılması daha iyi mali adet tarihin ne zamandi
Doğru ... işte değişiklik olsun dedim akşamki yemeği unuttum..Hippom sana göre karbonlu sen az karbon tüketen birisin o yüzden dedim karbonlu diye seni sisirebilir kuzjm
Evde yapmiom zaten de. İşte dışarıda...Yapma o zmn cnm.. bende tatlıya dayanamıyorum.. listede olduğum sürece yok ev halkına da tatlı..
Kız yok yanlış anladin, diyorum ki gebelik testi yaptırmadan bulantı vs için kendini tedavi ettirtmeHee gördüm bu mesajını da o an herif geldi telaşla cevap yazamadım arada kaynadı. Daha tedaviye başlamadık kuzu. Herifi de göstercem doktora. Ona göre hareket edicez tedavi beklemede yani
Artı gelme istersen eksi 2 ile gel benim için önemli değil bu kadar insan liste uğruna aç gezerken kadayıfın yanına dondurma koyup keyif yapıyorsan üstüne coconat yiyor üstüne bı ton kuruyemiş yiyorsun sabah kahvaltıda balı kaymağı gozlemeyi gomuyorsan ben bu listedeki arkadaşlara nasıl detoks yapın diyeyim nasıl aç gezin diyeyim büyür o kadar kolaysa sen demiktarları azdi ama isteee. . Sabah ve aksmki Tatlılar da cozuttum
Özür senden de. . Bu hafta arti gelirsem ya da sabit ben de çok vicdan azabı duycam.![]()
Kanda 1 gün bile geçse çıkar eğer benim gibi yumurtlama dönemi ile ovulasyon demin farklı degilseYok kuzum yürüyüş ve oryantalden başka bişey yapmıyom.ben 24 günde bir olurum hep. Bugün 26. ya da 27. günüm kuzum yani teste erken daha. Hamile değilimdir olsa hissederim kadınlar hep öyle diyo bilmiyom ben anlamıyuur hamilece![]()
Kız neyini hissetcenYok kuzum yürüyüş ve oryantalden başka bişey yapmıyom.ben 24 günde bir olurum hep. Bugün 26. ya da 27. günüm kuzum yani teste erken daha. Hamile değilimdir olsa hissederim kadınlar hep öyle diyo bilmiyom ben anlamıyuur hamilece![]()
Bende de var kaymak.. sütten çıkıyo .. bi lokma yedim dün nasıl vicdan yaptım.. eb halkına yedir..Evde yapmiom zaten de. İşte dışarıda...evde de süt aldık gene kaymağı cikio ya. . Onu balla karıştırdım yedim . Aptal Mankafa ben
![]()
Evet abarttim. Yerken aman kızlara yazmam . Bu da kaçamak ödül olsun didim . Hadi onu yedim eve gelince ne varsa hommigirtlak yemeye .. pufffffEtiket göremedim.. cnm iyiliğin için.. abartmışsın..
Yazmamak ne kızz??Evet abarttim. Yerken aman kızlara yazmam . Bu da kaçamak ödül olsun didim . Hadi onu yedim eve gelince ne varsa hommigirtlak yemeye .. pufffff
Yazmadan yemedim diye bizi mi kandiracaksin kendini miu ne söz verdin listeye girerken hani sözün neredeEvet abarttim. Yerken aman kızlara yazmam . Bu da kaçamak ödül olsun didim . Hadi onu yedim eve gelince ne varsa hommigirtlak yemeye .. pufffff