- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bende özledim yaaa sen niye uyumadin tam bende suyla aşk yaşıyordum midemin.sesini sustursun diyeAy ben çok aşırı özledim. Sesini bile özledim ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende özledim yaaa sen niye uyumadin tam bende suyla aşk yaşıyordum midemin.sesini sustursun diyeAy ben çok aşırı özledim. Sesini bile özledim ben![]()
Kız ama şimdi gaza gelmesin mali![]()
Vıytlı bız kınışıyız hıpNeler oluyo yaa.. ne sesi..
![]()
Ama şaka yaptim cicegim yaa oyle deme üzülürüm beeeeeennnnnnYok yaaaaa kal da az daha kandırmacalı taktikler ver veroya![]()
Sesin cok seksi bebegimVıytlı bız kınışıyız hıp![]()
İlk ben duydum senin seksi sesiniVıytlı bız kınışıyız hıp![]()
kızz benden heveslisiniz beni hamile bırakmayaKız neyini hissetcenyap bi test ona göre kendini korursun. Evde idrar testi yapsan bile çıkar testte
![]()
Abooo tevo bebeemmm valla maliyi geçtin senSesin cok seksi bebegim![]()
Oooo oooooooBende özledim yaaa sen niye uyumadin tam bende suyla aşk yaşıyordum midemin.sesini sustursun diyees kişisi yok ya ev bana kaldi
![]()
Geç yan odayakızz benden heveslisiniz beni hamile bırakmaya
ay ne dedim ben ayol tövbeler olsun
![]()
![]()
AllahhhhhGeç yan odaya![]()
Yine gelir üzülme yaaa kıyamam ki ben sanaOooo ooooooo
Evde tek başına sinemalardaaaaa
Annemle oturup vakit geçireyim diye uyumadım canom. Haftaya gitcem diyor![]()
Kuzu annen çok mu uzakta yaşıyorOooo ooooooo
Evde tek başına sinemalardaaaaa
Annemle oturup vakit geçireyim diye uyumadım canom. Haftaya gitcem diyor![]()
Ama şaka yaptim cicegim yaa oyle deme üzülürüm beeeeeennnnnn
Ben nerden bileyim surekli kacamak yaptigini veya liste sorumlulugunu yerine getirmedigini.oylesine takildim sadece.saka yaptim hemende kiziyon ha![]()
Eveeet dimi ama :)Yine gelir üzülme yaaa kıyamam ki ben sana![]()
İlk aşkı olabilirsin ama son aşkı benim taam miİlk ben duydum senin seksi sesini![]()
Hahahha ama.oyle kiz böyle buğulu buğulu sakin sakin konuşuyorAbooo tevo bebeemmm valla maliyi geçtin sen![]()
Balıkesirde kuzum.. 7-8 saat. Ama özel sebepler var ben balıkesire girmiyorum anca o gelmesi lazımKuzu annen çok mu uzakta yaşıyor