Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nevreste Nevreste nevom biz niye gormedik fotolarini miu görmüş hani nerde foton bende gorcem:KK53:BENDE GORCEM DEDIM :tokat::tokat:
O whatsaap durumdan görmüş:KK45:Ya baktım bugün resimlerime ben uzun zamandır şöyle boydan resim çektirmiyormuşum.:bicak:Artık zamanı gelmiş.:KK45:Bugün çekilen resimde yerde oturuyorum ama inceyim:70:

Demi ama yaa bu ne rakip üstüne rakip üstüne gül koklatmam @MiuLego
:KK53::KK53::KK53::KK53:
Sağol canım benim teşekkür ederim.:KK200:Ben de resimlerde kendimi görünce mutlu oldum.:KK45:Oda üstüm kalındı:ıslık:
Miu birde resimlerde benim yüzüm tombik çıkıyor:110:Uykusuzluktan göz altlarım şişti.Ben hala ayaktayım:skandal:
Ben de seni seviyorum sen daha incesin:nazar::nazar::nazar::KK200:

Yok valla baya zayıfsın maşallahın var:KK54:

Ay nevo seni çok iyi anlayabilirim çünkü ben de fotolarda yüzüm baya tombik çıkıyor ya. Sinir oluyorum ama öyle. Fotoları hiç beğenmiyorum o yüzden. Neden böyle ki:KK51:

:KK53::KK53::KK53::KK53:

Yok valla baya zayıfsın maşallahın var:KK54:

Ay nevo seni çok iyi anlayabilirim çünkü ben de fotolarda yüzüm baya tombik çıkıyor ya. Sinir oluyorum ama öyle. Fotoları hiç beğenmiyorum o yüzden. Neden böyle ki:KK51:
Ama popon süper çıkıyo :))

O whatsaap durumdan görmüş:KK45:Ya baktım bugün resimlerime ben uzun zamandır şöyle boydan resim çektirmiyormuşum.:bicak:Artık zamanı gelmiş.:KK45:Bugün çekilen resimde yerde oturuyorum ama inceyim:KK70:
Hey masallah yavruş olmuşsun desene :D kilonu koruyon mu

Back
X