- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Nö ölökösö vör hic te kiskanmadimTamam ben gidiyom
Ben sana yeterim nevoşummmmm
Kıskanç cocoooooo
Ahahahahaha planlara bak evli barklı kadınlarsınız bi de
Aaaa aaaaaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nö ölökösö vör hic te kiskanmadimTamam ben gidiyom
Ben sana yeterim nevoşummmmm
Kıskanç cocoooooo
Ahahahahaha planlara bak evli barklı kadınlarsınız bi de
Aaaa aaaaaaa![]()
Aynen nevom.. kilo konusunda iyisin verip hemen alıp salmadın.. zaten biraz daha bu kilolarda olursan vücuda oturacak bu kilolar kolay kolay artmayacak sonra o kiloCanım inan çok veremesemde dikkat ediyorum 1-2 gün yesem bile 4-5 gün aç geziyorum...Ramazana kadar bir aşağı bir yukarı böyle gitsinHiç takmıyorum.
Ben de ondan çok resim çektirmiyorum.Sen çıtırsın maşaallah
![]()
Hayırlı gecelerGittim![]()
Heeee evet
Hepsi kıskanıyor![]()
Hadi kitle kapıyı miu yaa.. gidemiyorum ..Aynen nevom.. kilo konusunda iyisin verip hemen alıp salmadın.. zaten biraz daha bu kilolarda olursan vücuda oturacak bu kilolar kolay kolay artmayacak sonra o kilo
Allah'a emanet ol canımHeeee evet
Kıskanadursunlar ben seni az daha öpem![]()
O kadar olabilir canim biz korumadayiz arada agzimiza dolma atsak nolur kiiiKoruyorum canım1 hafta artı bir hafta eksi yuvarlanıp gidiyoruz
Ben hala hamur işi,tatlı falan yemiyorum.Çok nadir yani
Benim kaçamağım dolma,köfte,kısır
![]()
hep kızlara sarıl senOlur ki kuzum halledersin o kadar erişte de biley yapmaz .. sporunu yapar telafi edersin..![]()
İnşaallah Miu'mAynen nevom.. kilo konusunda iyisin verip hemen alıp salmadın.. zaten biraz daha bu kilolarda olursan vücuda oturacak bu kilolar kolay kolay artmayacak sonra o kilo
ay çok iğrençti o.bülent kayabaşın de mi kadın istiyorum falan diyodu![]()
Evet evet oHeee hatirladimmmm![]()
Lacivert en sevdiğimŞimdi baktım ,siyah giymişsin zayıflığının üstüne bir deduble zayıf olmuşsun
![]()
Sus kız sen hamilesin sana sarilamaz artikkkhep kızlara sarıl sen![]()
istiyorum kuzum bi 70 olayım ilk hedef bebişİstiyorsan inşaallah![]()
Haftada 1 yada 2 gün yapıyorumO kadar olabilir canim biz korumadayiz arada agzimiza dolma atsak nolur kiii![]()
![]()