Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İçlerinde kurtçuklar varmışşşş

Minik siyah gözlü tatlış kurtçuklar

Sümük sosunda bekletilmiş kanlı balgamlı kurtçuklar

Yiyin yani isterseniz :KK53:
Kiz güldürme esim neye guluyon dicek smdi :D :D:kusmuk:
Canim falan istemiyo istah mistah kalmadi rahat olabilrisin:KK70:

Ohh yedim dien ben miymsiim vayt ya. Yapma allah aşkınà. . Ne kadar üzgün olduğumu bilemezsin. Seni ve miu yu üzmek istemezdim.. fazLA da bişey demiyorum . Haklsiniz ..

Öyle .. haftasonu rehaveti benimki . Bi daha olmaz inşallah. Menü ler im diyet menu olmayack demistim ama bu içinde kaçamak olacak anlaminda değildi .. saglikli olmasi dengeli olmasi tek sartimdir. Yani atiyorum ben mercimek fasulye yerim uygun degil dersinz ben yine yerim bana eksi getirecegini bilirm. No problem takim beni ornek alsın istemem . Kötü örnek olurum onu da bilemem . Ama bu ekmek kadayıfı dondurmasıı zikkimi ii . Tobeee ya nimeté nededim de işte her neyse affedilecek şey değil.
Daha yapıci olmak adına bende konuyu kapatam. Elimden geleni yapıcım. Bu kat yipratmayim kendimi gece gece . Bundan sonra asla böyle bi hata ile gelmiçem. Bana göre tabi yasak olan şeyler yapmicam. Miusum sen guvenmesen de .ben yesem yazacam söylemeden durmam . O zamanda yönetici olarak Gerekeni yaparsın ok. ben kendimı savunmuyorm. Ne deseniz haklisnz. Takimcanlar siz de kusura bakmayın. Hep de güzel menüler le örnek olunmaz mi.ş .
Şu halimi görün .ve . Yemeyin lütfen . Kacamak cikolata tatlı bi catal bi ısirik da olsa yemeyinnnnn. Yiyince başta kendiniz üzülüyorsunz ve burdaki canları uzersinz . Bu da bugünün örnek olayi olsun. .. şöyle kenarda dursun...
Vero burada kuru fasulye yok şu yenildi kimse kızmadım kimseye bizim kizdigimiz burada tartı günü var yarış var sürecek şeyler yenilmemesini istiyoruz
Sağlıklı beslenmek demişsin Allah aşkına bugün yediğin şeyler çok mu sağlıklı bırak diyette bunları yemeyi diyet diai bir günde bu kadar ıvır zıvır yenmez kaldı ki yedin alır kiloyu oturursun
Yok eşim bı çatal aldı ben içine koydum balı yedim demek ne demek ballandıra ballandıra anlatmak değil mi sadece burada tek emziren anne sen değilsin en yakın örnek kendimim ben de emziriyorum yok mu bizim canımız sutumuzun cekmesi sadece senin sütun mu çekiyor sadece senin canın mı çekiyor anlamadın ben bu ben merkezciligini kusura bakma anlamam da mümkün değil sen hala eksi diyorsun benim derdim eksi değil istersen bu menüyü yarın sen tartı da eksi 2 gör inan ki umrumda olmaz sen burada kendinden sorumluyum sanıyorsun sadece ama burası bı takım ve takım içinde bireysillige karşıyım....
Burada arkadaşlar senin menü bakıp bı de kendi menülerine bakınca neler hissediyorlar düşündün mü hiç hayır tabiki yerim veririm nasıl olsa benim hedefi 1 kilo eksi gelmek ama dediğim iki benim senin eksi gelmen kadar bu takımdaki diğer arkadaşlarının psikolojisinj düşünmemen üzüyor bu kaçın ci uyarım bilmiyorum bu konuda ama sana son uyarım bundan sonra @MiuLego ilgilensin lütfen çünkü ben ters düşünüyorum galiba

4DCDAE68-3984-47A2-BBF9-83C31E27C627.webp

Back
X