- 24 Aralık 2017
- 1.775
- 6.648
- 108
Yoook anam yok kalsın iyisimi gidemde yatam ben yetti bu kadarıİçlerinde kurtçuklar varmışşşş
Minik siyah gözlü tatlış kurtçuklar
Sümük sosunda bekletilmiş kanlı balgamlı kurtçuklar
Yiyin yani isterseniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoook anam yok kalsın iyisimi gidemde yatam ben yetti bu kadarıİçlerinde kurtçuklar varmışşşş
Kiz güldürme esim neye guluyon dicek smdiİçlerinde kurtçuklar varmışşşş
Uyu kuzum aynenYoook anam yok kalsın iyisimi gidemde yatam ben yetti bu kadarı![]()
Oh tamam uyu hadiKiz güldürme esim neye guluyon dicek smdi![]()
Canim falan istemiyo istah mistah kalmadi rahat olabilrisin![]()
Bizde seni.cooooooookkkkk seviyoruz bal yanakli kaptanmz miumuuzben de sizinle kocaman gurur duyuyorum![]()
Canuuum benimmmmMali senin için gelmiştim ama şarjım bitti beni yarı yolda bıraktı
AMa bu seni sevdiğim gerçeğini değiştirmez @malipina
Fılavırım yurtdışını seni unutmam mümkün mü laFloweroflife
![]()
Aynen oyle yapcam bebemi uyttm yeniOh tamam uyu hadi
![]()
Hani benMali senin için gelmiştim ama şarjım bitti beni yarı yolda bıraktı
AMa bu seni sevdiğim gerçeğini değiştirmez @malipina
Fılavırım yurtdışını seni unutmam mümkün mü laFloweroflife
![]()
Ohh yedim dien ben miymsiim vayt ya. Yapma allah aşkınà. . Ne kadar üzgün olduğumu bilemezsin. Seni ve miu yu üzmek istemezdim.. fazLA da bişey demiyorum . Haklsiniz ..
Vero burada kuru fasulye yok şu yenildi kimse kızmadım kimseye bizim kizdigimiz burada tartı günü var yarış var sürecek şeyler yenilmemesini istiyoruzÖyle .. haftasonu rehaveti benimki . Bi daha olmaz inşallah. Menü ler im diyet menu olmayack demistim ama bu içinde kaçamak olacak anlaminda değildi .. saglikli olmasi dengeli olmasi tek sartimdir. Yani atiyorum ben mercimek fasulye yerim uygun degil dersinz ben yine yerim bana eksi getirecegini bilirm. No problem takim beni ornek alsın istemem . Kötü örnek olurum onu da bilemem . Ama bu ekmek kadayıfı dondurmasıı zikkimi ii . Tobeee ya nimeté nededim de işte her neyse affedilecek şey değil.
Daha yapıci olmak adına bende konuyu kapatam. Elimden geleni yapıcım. Bu kat yipratmayim kendimi gece gece . Bundan sonra asla böyle bi hata ile gelmiçem. Bana göre tabi yasak olan şeyler yapmicam. Miusum sen guvenmesen de .ben yesem yazacam söylemeden durmam . O zamanda yönetici olarak Gerekeni yaparsın ok. ben kendimı savunmuyorm. Ne deseniz haklisnz. Takimcanlar siz de kusura bakmayın. Hep de güzel menüler le örnek olunmaz mi.ş .
Şu halimi görün .ve . Yemeyin lütfen . Kacamak cikolata tatlı bi catal bi ısirik da olsa yemeyinnnnn. Yiyince başta kendiniz üzülüyorsunz ve burdaki canları uzersinz . Bu da bugünün örnek olayi olsun. .. şöyle kenarda dursun...
Canısıımmmmm gece kuşum da burdaaaaaHani ben![]()
Whatsapp durumunda vardı fılavırımNevrestenin fotolar derde ben nasıl kaçırmışım
![]()
Yerim seni citirimmmmmmmmmmmmmmmmmm yogurt kurumm dukan bırammmCanısıımmmmm gece kuşum da burdaaaaa
Seni öpmeden uyuyamam
Gel yamacıma
Ohhh habibte dozumu aldım![]()
Heh aferin doğru kelimelerle sevmişsin beni yiyebilirsin o yüzdenYerim seni citirimmmmmmmmmmmmmmmmmm yogurt kurumm dukan bırammm![]()
Öpersen beni olurEn iyisi uyumak çamaşır asıldı ev toplandı bebisleri uyudu bende mi uyusam nee