Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar aksama misafir gelecekms eşimin ablası ailesi anlamıyorum yà. Ben cagirmadan neyin gelmesi bu. Annesini gorecekms. Yemek saatinde gelecekle . .neler hazirliycm şimdi. . Ev dünden evde olmayinca curcuna. . . Öf yaa. Sınır bozucu . Kalkıp temzlik alışveriş yemek hazirligi yapsm. Bebeler uyurken dinlenemesem pert olurum akşama. Uyurken bu işlere girismesem uyanınca yaptrmazlar. Oyuy
en sinir şeyy

Al benden de o kadar. Hala ceee dedi gitti tam gelmeyince hormonlara da baktıramadım. Sabahtan beri bi belimden bi karnımdan ağrı giriyor. İştah desen dünyaları yesem accık da Marsın tadına bakayım derim. Bir olup Sivasta isyan çıkarmayalım mı eflal:KK34::KK34::KK34:
Anlaşıp aynı gün aynı doktora gidelim senle :KK45: ya benimde üç gün sürdü şaka gibi on gün sürer gayet yoğun yani. Menopoza mı giriyorum nedir, bizim ailede var erken menopoz mevzusu.

Sivastan bi ayaklanma başlatsak eflalle. geze geze tüm yurttan hepinizi toparlasak o zamana havalar da ısınır 7. takım olarak tatile gitsek şöyle 1 hafta... Oooooooo nası güzel olur yaaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Gene uçtum galiba:cool:
Tam adamını buldun iki çocukla deli bir kocayla :KK70: anarşiklik ruhumda var o ayrı çaktırma :confused:

Eki Görüntüle 2124880
Tam olarak bu şekil hayal ettim seni begüş:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK70::KK70::KK70:

Çocuk yoh. Heriflere bırakın anacım kızkıza gidecez:KK73::KK73::KK73:

:confused::confused::confused:

:cry::cry::cry:
Deşme yaramı deşme. 80 beden içinde kayboluyorlar. Geçen 75 bedene bakayım dedim. Yeni ergen i kızla anası da bakıyordu. Ana tam bizim eflal gibiydi füzeli müzeli. Bell ki kız da öyle olacak...
Biraz da genetik. Benim anam sağolsun hiç faydalı bişey aktarmamış. Basen vermiş genlerden bi de ufak göğüs:skandal:
Len füze diye diye nazar ettiniz acıyor füzelerim :KK42: benim anam da yusyuvarlak her bölgeden sağolsun bize de onu bırakmış :KK70:o da füzeli :mad:

Benim Her yerim orantılı çok şükür :21: az hava atayım :confused: totom da iyidir yani :KK45:
Eflal bana Toto deme ya gerçektende en sinir olduğum yer vücudum da 84 cm diye Toto mu olur ya halinin üstüne 5 dk otursan totomun acıdı diye kalkıyorum hemen kemikler meydanda resmen et namına bı halt yok

Yok kuzum yürüyüş ve oryantalden başka bişey yapmıyom.ben 24 günde bir olurum hep. Bugün 26. ya da 27. günüm kuzum yani teste erken daha. Hamile değilimdir olsa hissederim kadınlar hep öyle diyo bilmiyom ben anlamıyuur hamilece :KK70:
Benim 2 hamileligi de eşim ruyasinda gördü ve doğru çıktı belirti ve gecikme yokken

Back
X