Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aa o değişiyo mu. Bilmiyodum bak. Yumurtlama günümü bilirim sadece o da kasık ağrısı olur akıntı olur. Hiç takip etmedim
Bebek düşünmeye basladiginda şeker ölçümü ve rekli yumurtlama takibi yapmalisin. Şeker takibi hamile iken ani şeker yükselen olursa diye önemli diğeri hamilelik için. Benim küçük not defterim var her sabah kayıt alıyorum. Hamilelik düşünmeye baslamadan 6 ay önce başlıyorsun takibe

Sen de hiç kizamiyon bu kocana :KK48:

Ben de sonunda adet oldum:ruh:

Habibtem :KK74: nasılsın kuzum? Sizin vize işleri noldu? Ben hastaydım giremedim bi ara, yazdıysan bi daha yaziver:confused:

Zaten adet yüzünden midem bulaniyor, kahvaltı öncesi bu mesajını okumak beni farklı diyarlara götürdü getirdi :kusmuk:

Günaydın:KK45: abooo fenaymış, ben kendimi güzel bulmuyorum, şuracıkta öleyim :ruh:

:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:banu 7 lerden hızla uzaklaşıyor 5 lere koşuyorduuuuu :rolleyes:

Sissttt ürkütme ceylanı :sus:

Kız filavir aştı kendini restoran tadilatı yapıyor kocasıyla :skandal:

Kuzu maliye trip atıyordum :KK45:
Bonus Bonus bu paylaştığın dogruysa amanin ben musluğu altına yatim simdiden

Ya çakıl açlık şekerin 169 daysa sen hala neyi bekliyon kuzum ilacın falan yokmu?
Şeker yüksek diye aç durma daha kötü olur.
Şeker hastası olduğumuzu kabul etmek için daha ne gerekiyor ki? Tip 2 diyabet böyle işte.
Doktor bekletiyor son bir tahliller daha var onlar da 26 sindan sonra yapılacak bi de radyolog rahim içine bakacak özellikle birinin adını verdi mecbur ona gideceğim kadın doğumu kabul etmiyorum onlar bu konuyu onemsemiyor dedi. Doktoru aradım 12 saat açlık çok yüksek çıkıyor diye vücudun yapıyor rahimdeki kitle yapiyormus simdi tokluk şekerim ölçüldü 98 çıktı bu iniş çıkışlar beni zorluyormus. Hangi ilaca baslanacak kontrol edecekler. Alternatifi ne olursa belki büyük kitleyi alacaklar o insulini yukseltiyormus. Sürekli elimde defter not alıyorum tüm ölçümleri bide açlık krizlerimi bi de baş ağrısı yapıyor. Doktor telde moralimi bozdu eğer suan hamile kalırsam bebek muhtemel tip 1 şeker hastası doğarmis umarım sadece gözümü korkutuyorlardir

Back
X