- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
Kadın dizisiyle cakısıyor izleyemiyorum kiSalı aksamlari son hallerini gösteriyor 10 yıl sürmüş program

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın dizisiyle cakısıyor izleyemiyorum kiSalı aksamlari son hallerini gösteriyor 10 yıl sürmüş program
Bende de yokYaaa neden yaa bu grupta herkeste Toto varken bende neden yokkkk
Anne olunca anlarsınNasıl yazabiliyosun?? Ben okurken midem kalkıyo..
Bebek düşünmeye basladiginda şeker ölçümü ve rekli yumurtlama takibi yapmalisin. Şeker takibi hamile iken ani şeker yükselen olursa diye önemli diğeri hamilelik için. Benim küçük not defterim var her sabah kayıt alıyorum. Hamilelik düşünmeye baslamadan 6 ay önce başlıyorsun takibeAa o değişiyo mu. Bilmiyodum bak. Yumurtlama günümü bilirim sadece o da kasık ağrısı olur akıntı olur. Hiç takip etmedim
Ona sildirvalla kahvaltı için kalktım mecbur yoksa yataktan hiç çıkasım yoktu.bi majezik alıp eve girişicem hala elektrikli süpürgem yok bekle alcaz bekle ben halledicem diyip duruyo herif
dövsem mi acep![]()
Versene 6 7 cm ver yaaaaaaCanım vereyim sana yarisini sıkma sen o güzel canını.![]()
Bunu bilmiyordum kolay bir yontemmis sürekli teste 25 tl vermekten sıkılmıştimMali idrara karbonat at köpürürse hamilesin :))
Sözde bende dışarı cikacaktim yine tikildim eveAnne olunca anlarsın
Ayy kaptan olunca anlarsın olacaktı o
Kaptanım ben yavrucuklarım cıs cos yiyecekti napaydım![]()
Benim anamda fuzeli ama bende yokLen füze diye diye nazar ettiniz acıyor füzelerimbenim anam da yusyuvarlak her bölgeden sağolsun bize de onu bırakmış
o da füzeli
![]()
25 tlmiBunu bilmiyordum kolay bir yontemmis sürekli teste 25 tl vermekten sıkılmıştim
10 cm vereyim brezilya totosu yaparsinVersene 6 7 cm ver yaaaaaa
Bugdayli bir salata olabilir mi ki?Kızlar misafirim geliyo.. kendime göre bişiler hazırlıcam artık ama nee![]()
Sen de hiç kizamiyon bu kocana
Ben de sonunda adet oldum
Habibtemnasılsın kuzum? Sizin vize işleri noldu? Ben hastaydım giremedim bi ara, yazdıysan bi daha yaziver
Zaten adet yüzünden midem bulaniyor, kahvaltı öncesi bu mesajını okumak beni farklı diyarlara götürdü getirdi
Günaydınabooo fenaymış, ben kendimi güzel bulmuyorum, şuracıkta öleyim
banu 7 lerden hızla uzaklaşıyor 5 lere koşuyorduuuuu
Sissttt ürkütme ceylanı
Kız filavir aştı kendini restoran tadilatı yapıyor kocasıyla
Kuzu maliye trip atıyordum![]()
Doktor bekletiyor son bir tahliller daha var onlar da 26 sindan sonra yapılacak bi de radyolog rahim içine bakacak özellikle birinin adını verdi mecbur ona gideceğim kadın doğumu kabul etmiyorum onlar bu konuyu onemsemiyor dedi. Doktoru aradım 12 saat açlık çok yüksek çıkıyor diye vücudun yapıyor rahimdeki kitle yapiyormus simdi tokluk şekerim ölçüldü 98 çıktı bu iniş çıkışlar beni zorluyormus. Hangi ilaca baslanacak kontrol edecekler. Alternatifi ne olursa belki büyük kitleyi alacaklar o insulini yukseltiyormus. Sürekli elimde defter not alıyorum tüm ölçümleri bide açlık krizlerimi bi de baş ağrısı yapıyor. Doktor telde moralimi bozdu eğer suan hamile kalırsam bebek muhtemel tip 1 şeker hastası doğarmis umarım sadece gözümü korkutuyorlardirYa çakıl açlık şekerin 169 daysa sen hala neyi bekliyon kuzum ilacın falan yokmu?
Şeker yüksek diye aç durma daha kötü olur.
Şeker hastası olduğumuzu kabul etmek için daha ne gerekiyor ki? Tip 2 diyabet böyle işte.