Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümü vereyim
Sabah 10.30: 1 has yumurta 5 zeytin
2 dilim salam ve 1 dilim ekmek
Domates salatalık

Ara turk kahvesi 2 k kayisi 1 hurma

Akşam 16.00: 2 kaşık kisir
2 kaşık koz patlıcan
1 bardak ayran

Ara olarak sade soda ve kahve

Su 2.5 litre
Spor : 50.dk yürüyüş

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife

Ilk hamileligim anlasilamadi ve ben agir bir grip gecirdim kortizonlu ilaclar kullandim ve bebek icin kurtaj olmam gerebilecegi soylendi bebek saglikli olmayabilirdi. Korkulu bir 3 ay gecti ani şeker yukselmesinden kalbi durdu. Benim kalp ritmim 140 in üstüne çıkınca bebeğin kalbi de durma tehlikesi geçiriyor. Ilk hamileligime kadar şeker yoktu hamilelikle başladı sonra birden düzeldi mayısta inatci dış gebelik ile yeniden başladı ama bu sefer düşmüyor daha doğrusu insülin ve diğer değerler düzelmiyor. Tüpte çok fazla büyüdüğü için iğne tedavisi oldum kilo olunca dozlari yüksek vurdular o da değerlerimi bozdu ama tuplerim alinmadi onun için sansliyim normal yolla yine hamile kalabilirim.
Gelmiş geçmiş olsun canım. Bundan sonraki süreç sağlıklı bir şekilde ilerler inşaallah.

@MiuLego Vücut Ölçülerim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Göğüs: 88

Bel: 72

Göbek: 80

Basen: 96

Bacak: 52

Kol : 27

Bak ayva göbeğim nasılda çıktı ölçülerde :KK70:

Bel en ince 67
Göbek (en kalin) 76
Basen 96
Bacak en tontik yeri 58

Tam benim kilo nerde diyecektim ki bacaklarimiz arasında 6 cm var:işsiz:

Küçük yine yapmıyor tuvaletini, üç tane ilaç veriyorum birini çok sıkışınca ver dedi doktor, sabah verdim az önce yine verdim fitil yaptım tık yok. Ayy çok üzülüyorum ya :( karnı davul gibi. Gece uyumaz yine sancıdan. Yaptı rahatlasana be yavrum ah ah :(

Bende bi olcim dedimm
Bel 78
Ust bacak 68
Göbek 94
Kol 30
Basene metrem yetmedi 100 lukle olcuyodum :D :D
belimi seviyorum en ince yerim orasi
En.kalin cok toto ve alt bacak :KK12: hic sevmiyorum hicccc

Küçük yine yapmıyor tuvaletini, üç tane ilaç veriyorum birini çok sıkışınca ver dedi doktor, sabah verdim az önce yine verdim fitil yaptım tık yok. Ayy çok üzülüyorum ya :KK43: karnı davul gibi. Gece uyumaz yine sancıdan. Yaptı rahatlasana be yavrum ah ah :KK43:
Yapar insaAllah ya cok zor Allah yardmcnz olsun inşaAllah:(

Küçük yine yapmıyor tuvaletini, üç tane ilaç veriyorum birini çok sıkışınca ver dedi doktor, sabah verdim az önce yine verdim fitil yaptım tık yok. Ayy çok üzülüyorum ya :KK43: karnı davul gibi. Gece uyumaz yine sancıdan. Yaptı rahatlasana be yavrum ah ah :KK43:
Ay kuzum ben de küçüklükten beri kabızlık çekerim, ne güzel sen ilgileniyorsun. Benim kabız oldugumu bile farketmezlerdi :( bağırsağım uzunmuş küçüklüğümden beri böyleyim yani, inşallah senin minik tutmayı bırakır :(

Bende bi olcim dedimm
Bel 78
Ust bacak 68
Göbek 94
Kol 30
Basene metrem yetmedi 100 lukle olcuyodum :KK70: :KK70:
belimi seviyorum en ince yerim orasi
En.kalin cok toto ve alt bacak :KK12: hic sevmiyorum hicccc
Ha bide dogumdan kalan vicik vicik gobegimi sevmiyorim:deli:

Ay kuzum ben de küçüklükten beri kabızlık çekerim, ne güzel sen ilgileniyorsun. Benim kabız oldugumu bile farketmezlerdi :KK43: bağırsağım uzunmuş küçüklüğümden beri böyleyim yani, inşallah senin minik tutmayı bırakır :KK43:
Farketmememiz mümkün değil ki canım bir hafta yapmadığı oluyor :( tamamen kendi tuttuğu için, ilaçla düzelecek bir şey olsa keşke. Bağırsak uzunluğundan bende şüpheleniyorum çünkü abisi de öyleydi hala düzenli yapmaz , ablamın birinin de uzunmuş genetiktir belki. Mesela ben süt içince kabız olurum iki oğlum da aynen öyle , çoğu kişi tam tersi süt içince cır cır olurmuş :KK48: ya abur cubur vs yasak dedi doktor oğlana ama nerdeee eşim bile bile alıyor sonra da yapmıyor diye kafayı yiyor :KK34:
Birde bezi bıraktır ondan demiyor mu:olamaz: büyük oğlumu 2 yaşında alıştırdım güya ama gel gör ki o da bezliyken korkup tutmaya başlamıştı bunu hesaba katmadan bıraktırdım, büyük tuvalet icin tam iki yıl uğraştım canım neler çektim bir bilsen , küçük tuvaletini yapıyordu ama büyüğe gelince yok. Stickerlar çizelgeler ödüller vs neler neler. Sonunda kendi kendine düzeldi.
Şimdi ben küçüğün bezini bu halini bile bile nasıl bıraktırabilirim ki , yaşayacaklarım belli. Zor işler ya :(

Farketmememiz mümkün değil ki canım bir hafta yapmadığı oluyor :KK43: tamamen kendi tuttuğu için, ilaçla düzelecek bir şey olsa keşke. Bağırsak uzunluğundan bende şüpheleniyorum çünkü abisi de öyleydi hala düzenli yapmaz , ablamın birinin de uzunmuş genetiktir belki. Mesela ben süt içince kabız olurum iki oğlum da aynen öyle , çoğu kişi tam tersi süt içince cır cır olurmuş :KK48: ya abur cubur vs yasak dedi doktor oğlana ama nerdeee eşim bile bile alıyor sonra da yapmıyor diye kafayı yiyor :KK34:
Birde bezi bıraktır ondan demiyor mu:olamaz: büyük oğlumu 2 yaşında alıştırdım güya ama gel gör ki o da bezliyken korkup tutmaya başlamıştı bunu hesaba katmadan bıraktırdım, büyük tuvalet icin tam iki yıl uğraştım canım neler çektim bir bilsen , küçük tuvaletini yapıyordu ama büyüğe gelince yok. Stickerlar çizelgeler ödüller vs neler neler. Sonunda kendi kendine düzeldi.
Şimdi ben küçüğün bezini bu halini bile bile nasıl bıraktırabilirim ki , yaşayacaklarım belli. Zor işler ya :KK43:
Kuzum benim en düzenli halim(probiyotikler, kuru kayısı, incir, zeytinyağı tüketiyorken ki) 3 günde bir :( en kötüsünü de tatile gitmeden yapıp tatilden dönünce yapmak diyim :( 1 haftalık tatilde yapmadan dönebiliyorum, özellikle stres yaptığım biseyler varsa kitleniyor sindirim sistemim.
Allah kolaylık versin kuzum, bu olayı çekmeyen bilmez, nasıl kıvranıyordur kuzu :( umarım çözersin ya :(

Kuzum benim en düzenli halim(probiyotikler, kuru kayısı, incir, zeytinyağı tüketiyorken ki) 3 günde bir :KK43: en kötüsünü de tatile gitmeden yapıp tatilden dönünce yapmak diyim :KK43: 1 haftalık tatilde yapmadan dönebiliyorum, özellikle stres yaptığım biseyler varsa kitleniyor sindirim sistemim.
Allah kolaylık versin kuzum, bu olayı çekmeyen bilmez, nasıl kıvranıyordur kuzu :KK43: umarım çözersin ya :KK43:
Ay seninde çok zormuş canım ya :( insan bir gün çıkmasa şişiyor geriliyor. Bende misafirlikte yapamam, misal ilk dört yıl gurbetteydik biz , memlekete bir hafta gelinde aynen senin gibi oluyordum.
Amin canım inşaallah atar aklından bur korkuyu da normal akışına döner durum :(

Ay seninde çok zormuş canım ya :KK43: insan bir gün çıkmasa şişiyor geriliyor. Bende misafirlikte yapamam, misal ilk dört yıl gurbetteydik biz , memlekete bir hafta gelinde aynen senin gibi oluyordum.
Amin canım inşaallah atar aklından bur korkuyu da normal akışına döner durum :KK43:
Valla kolonoskopi de yaptirttilar bisey çıkmadı, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, dr senin doğalın bu dedi. Kabullendim artık :(

Slm:KK3::KK3:

Menü :KK200:

Ctsi
Sabah(7:00) : 1 yumurta ile maydanozlu omlet, 1 dlm peynir, 2 tam ceviz, maydanoz, 5 yeşil zeytin, Yeşilçay.

Ara(10:00) : 1 sb tarçınlı süt, 3 hurma.

Ara(13:00) : türk kahvesi, 7-8 badem.

Akşam: tarhana çorbası, yoğurt, kırmızı lahana salatası.

Su: 2.5 lt.

Temizlik spordan sayılıyor mu

Spor: 1 saat tempolu yürüyüş.

Pazar menü

Sabah (10:00) : 3-4 kaşık menemen, 2 dlm peynir, 4-5 zeytin, yarım dilim ananas, 2 ceviz ve Yeşilçay.

Ara(13:30) : sütlü kahve, 5 badem.

Akşam(18;00): sarmısaklı yoğurtlu kereviz, 2 kepçe şehriye çorbası.

Ara: ıhlamur :21:
Su: 2 lt.

Spor: 1 saat yürüyüş.

Bugün ablam yemeğe çağırdı mantı yapmış , gitmedik :KK51:

begum75 begum75
nehirnil111 nehirnil111
@MiuLego

Back
X